Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija & Anoreksija

muumija tu nesi stora tu normalaus kuno sudejimo,bet tikrai ne stora.
man dar patinka pasiziuret i tokias zvaigzdes kaip jenifer lopez,beyonce,rihanna ir meldziu kad tokiu sudejimu zvaigzdziu atsirastu dar daugiau ax.gif nes jos turi mano figuros tipa ax.gif
na kaip cia pasakius su tuo mano gerejimo visada zinau kad tai laikina ir visada mintys kirba gal vietoj sociu pietu sukirst pora obuoliuku ir viskas doh.gif bet kolkas nepasiduodu tam badavimui nors zinau kad jau lengvai galeciau ta padaryt.dar tie persivalgymai kamuoja nors jie nera dideli tik toki keliais kasneliais daugiau bet man jie nepatinka juolab kad visa diena sociai valgau.
o del tu zodziu emimo i galva tai tikrai sunku doh.gif kiekviena zodi gaudau ir prisiimu kaip skirta sau,bet mano nuojauta sako kad tai ir yra man skirta,o ji dazniausiai neklysta,bet nenoriu prarast seimos todel stengiuos susiimt ir but linksma,nes pries savaite isgyvenau tragiskas akimirakas,netgi suzalojau save verysad.gif
bet nezinau kaip man cia seksis nes kartais vyro sypsena atrodo labai pasaipiai tarsi sakydama ar tu verta normaliai valgyt tu turi badaut ir niekada nevalgyt,turi palikt man,maziau suvalgysi maziau issileis pinigu.as visada taip darydavau taupydavau maista jam kad visada jis valgytu skaniai ir sociai o as ka nors seip uzkandu prisirankioju po zirniuka ir kartais atrodo kad jis to nori ir dabar ir kad visada taip butu unsure.gif
pavyzdziui vakar sako-- mergaite suvalge visa hamatogena? ir ta sypsena,zinau kad neisigalvoju nes as ji pazistu ta spsena sake tu su edei mergaites hamatogena,bet gerai kad as ji tarsi apipyliau saltu vandeniu sakau ka tu durnas jeigi persaldu kad visa suvalgytu sakau spintelej stovi,duodu as jei kasdien po skiltele.
bet jau norejos isrekt idijote ko cia klausineji durnu klausimu,spiceliai mane panervuot tipo as suedziau ir t.t. bet nutylejau ai galvoju nafik cia estis.
nu vienu zodziu susinervavau daba vakaryksti ta iviki prisiminus,atrodo tai ko jis nafik nori is manes ar kad pasveikciau ar kad visai nevalgyciau.ai ph34r.gif
Atsakyti
jau kurį laiką gerai valgau, sportuoju. svoris nesikeičia. bet pradėjau pastebėti savo didelį pilvą.. kažkaip anksčiau tokio komplekso nebuvo, ar jo nepastebėdavau. kažkaip jis padidėjo.. pasimatavau ir iš tikrųjų (toli gražu iki 60cm..hm).. pradėjau nervintis dėl to. išsityriau kūno riebalų kiekį, o jis šiek tiek mažesnis nei minimalus. bet pilvas tai yra.. nenėščia aš. nesuprantu. tai man vis kabliukas keletą sav. šnd išvis!!!! per šokių treniruotę naturalu, kad reikia įtraukti pilvą, užpakalį. o mokytoja priėjo atskirai prie manęs tris kartus ir sako nagi 'įtrauk presą, įkvėpk, kad nebūtų to pilvo' ir dar paliesdama. o aš visus tuos kartus buvau ir taip įtraukus ir daugiau nebegalėjau, tai taip negerai pasijaučiau... dar galvojau, kad tik aš veidrodyje iškreiptai save matau... bet jei jau kiti tą patį pastebi. kaip baisu.. dabar labai **dinai jaučiuosi. tik grįžau ir dėl to persivalgiau, nors jau buvau tris sočius patiekalus suvalgius. nesuprantu kaip pilvas ėmė ir pasikeitė
ir nesuprantu, kaip galiu normalų požiūrį į savo kūną atkurti, jei man jis nepatinka ir labai jautriai reaguoju į kitų pastabas. taip ir noriu tik po tamsiai plačiais drabužiais pasislėpti. ar likti visą dieną lovoje-nieko nematyti ir nejausti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbataa: 27 balandžio 2011 - 21:26
Na kaip nestora, stora as. Pati apie save taip maniau, bet va kai is kitu isgirdau tai jau viskas aisku. Visa laika maniau, kad mano pilvas didelis (didelis jis ir yra) ir del jo kompleksuodavau, dabar jau del uzpakalio labiau kompleksuoju nei del pilvo. Zodziu nenoriu niekur eit ir gazdint zmoniu su savo storu uzpakaliu. Vakar atrodo valgiau mazai, bet pasiskaiciavau, gavosi 1000kcal, tai taip liudna pasidare, atrodo vien vaisiais maitinuosi o vistiek tiek daug kaloriju...net nezinau, jau pradedu mastyt, kad reikia ne pavalgius vakare susiskaiciot, o is ryto susidaryt plana ir nevirsyt 800kcal, kitaip amziams busiu stora pries savo lentas drauges doh.gif
Atsisakiau jau ir alkoholio, na nebent savaitgali nedaug. Juk jame labai daug kaloriju. Vakar vakarienei dariau vaisiu salotas, susipjausciau obuoli,du mandarinus ir 5 vynuoges, tai namiskiai paklause, ar ruosiuos tiek suvalgyt. Suvalgiau. Ir aisku jauciausi kalta, siandien bus dvigubai maziau.
Zuika26, suprantu tave del vyro. MB irgi taip darydavo, sakydavo tai suvalgei visa pyrageli/sokolada/pica/pakeli traskuciu....tai aisku is karto kaltes jausmas atsirasdavo. O va po to incidento pasakiau ir jam, kad manes ryjancios jis daugiau nebematys, kad pasibaige visos nesamones, tai kai pasiule vakare isgert, atsisakiau, pasiule saldumynu, atsisakiau, tai maciau kad net irgi buvo patenkintas, sako matau, kad rimtai nusiteikei, nors is dalies gerai, juk pati nenoriu ryt vakarais smile.gif
Tik zuika26 nereik saves zalot. As suprantu, kad taip islieji pykti, nuoskaudas, bet juk nuo to geriau nepasidaro...
Arbataa, o kokius sokius lankai, gal baleta? Pilvukas buvo todel, kad gal pavalgiusi sokai? As kai pavalgau, nors ir nedaug, man iskart atsiranda pilvas kaip balionas. Bet kai nealgau sumazeja. O va uzpakalis visada toks pat verysad.gif
Atsakyti
muumiijaa saunu kad vakarais atsisakai nenaudingu produktu 4u.gif
as vakar pasikalbejau su vyru tai sake kad jis visiskai nieko panasaus neturejo mintyse,sako as noriu kad tu butai laiminga ir sveika ir man niekas daugiau nesvarbu.tai jauciuosi kur kas geriau rolleyes.gif
Papildyta:
p.s. prakeikiu ta diena kai sugalvojau suvartot po 500kcal kasdien ir ne daugiau uz tai ir uzsiauginau 6kg per dvi savaites kai anksciau suvartodavau po 1000kcal tai sugebedavau per menesi tik pora kilu atsiaugyt,o daba toki smugi gavau doh.gif
Atsakyti
Na va zuika26, matai kiek nedaug kartais reikia 4u.gif Palaikymas yra labai svarbu.
Siandien vaiksciojau po parduotuves, ir vienoje pamaciau ant manekenes uzmautus dzinsus, tokius aptemptus, siaurucius, o manekene tokia liekna.Ir atejo i galva mintis, ne kad "as niekada i tokius neilysciau", bet "as kazkada irgi i tokius ilysiu" ir net dziugu pasidare smile.gif naivi galbut esu, bet tikrai dabar stengsiuosi is visu jegu.
Atsakyti
sveikos, merginos,
noriu paklausti tų, kurioms yra buvusi amenorėja.
ar staiga dingo mėnesinės, ar iš pradžių jos buvo sumažėjusios iki to, kad per tas dienas tik tepa? ar jos dingo dėl to, kad buvo per mažas riebalų kiekis kūne? ar dėl kokios nors kitos priežasties?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbataa: 03 gegužės 2011 - 12:18
Sveikos merginos,
visai netyčia pamačiau šitą temą ir susimąsčiau. Esu Inga, 22 metų ir nuo praeitų metų pas mane atsirado bėdos su maistu. Dabar gyvenu užsienyje, bet paskutiniais metais Lietuvoje gyvenau viena, buvau mano akimis labai sustorėjusi, svėriau 67 kg, kai mano ūgis 170 cm. nebuvo nieko aplink, kas padėtų man tada susivokti, kad darau blogai, bet paniškai, nekęsdama savęs, kad šitiek sveriu, kad kojos kaip rąstai, pilvas milžiniškas, visi rūbai aptempti, pradėjau kasdieną sportuoti po 2-3 val. Su kiekviena diena vis mažiau pradėjau valgyti, atsisakiau n produktų, bet ko riebaus, saldumynų, šokolado. Bet visą laiką man atrodė dar ir kaip nromalu, kad taip darau, nes norėjau būti liekna, graži, žodžiu, visi žiniasklaidos standartai man sujaukė protą. Vasarą kone buvo blogiausia padėtis, dingo mėnesinės, tada labai išsigandau. Dirbau vienoje saloje padavėja, tad darbo krūvis buvo nežmoniškas, bet aš vis dar save baudžiau už tą storumą ir valgydavau pusę sumuštinio per dieną, kartais pusryčius suvalgydavau, bet į didesnius patiekalus net nežiūrėdavau. Buvau save taip užprogramavusi, kad nors ir norėjau valgyti, bet save laikiau ir niekada nevalgiau, neperžengiau savo sukurtos ribos. Baigėsi vasara, svėriau 49 kg. Išvažiavau į kitą Graikijos miestą, bet nors ir šitiek svėriau mane paniškai vaikėsi ta mintis, kad jei suvalgysiu kažką riebesnio, viskas grįš, jei ką suvalgydavau, atrodydavo kad jau kitą dieną esu tų pačių 67 kg. Dažnai dėl to verkiau, nemėgstu savo kūno ir dabar.
Dabar nėra dienos, kad neskaičiuočiau kalorijų. Tik dabar atleidau šiek tiek vadeles, valgau sausainius, pyragus (aišku, be jokių kremų ar daug riebalų), kai gaminu kažką pati, dedu kuo mažiau riebalų, nes atrodo, kad jie iš karto ant manęs nuguls. Šokolado jau nuo praeitų metų nesu valgiusi, nes atrodo, kad jis iš karto ant mano pilvo ratus sudarys. Dėl tokių dalykų nuotaikų kaita yra nežmoniška, kartais atrodo depresiška.
Bet dabar esu 53 kg ir jau dabar vėl imu savęs nekęsti, kad priaugau šitiek, kelias dienas "valiau" organizmą, laikiausi dietos, bet svoris nekrenta. Sportuoju, nors ir nėra tam daug jėgų. Mano sesuo, kai pasiklauso ar mato, kaip aš elgiuosi su savimi, prašo, kad nustočiau, bet blogiausia, kad aš nemanau, kad darau kažką blogo, man atrodo, kad tai, jog sugebu save taip kontroliuoti yra labai gerai ir pan. Bet sustoti atrodo jau nebegaliu, nuolat skaičiuoju mintyse, riboju valgį, valgau mažai, ir vistiek savęs nekenčiu, atrodau storą ir negraži. Pasižiūriu gatvėje, atrodo visos už mane lieknesnės, o valgo daug ir normaliai, tai mane didelė neviltis apima, kad aš nors ir nevalgau, bet esu stora ir baisi verysad.gif
Dar kaip kvailė, seku daug maisto blogų, tiesiog domiuosi kulinariją, bet pati su savimi išdarinėju tokius dalykus. Myliu savo draugą, nors jis ir turi pilvuką, nėra lieknas, bet va savęs mylėti nemoku, negaliu, atrodau visą laiką sau per stora.
Atsakyti
QUOTE(arbataa @ 2011 05 03, 12:12)
sveikos, merginos,
noriu paklausti tų, kurioms yra buvusi amenorėja.
ar staiga dingo mėnesinės, ar iš pradžių jos buvo sumažėjusios iki to, kad per tas dienas tik tepa? ar jos dingo dėl to, kad buvo per mažas riebalų kiekis kūne? ar dėl kokios nors kitos priežasties?

Man dingo vasarą, kai sulieknėjau, tai turbūt dėl per mažo kiekio riebalų. Tik dabar pradedu nerimaut, kad kai svėriau 50kg, buvo grįžusios mėnesinės, o dabar sveriu tiek pat, gal net 51kg, ir jų visviena nėra. Bijau prisižaist iki nevaisingumo, bet gražios fogūros irgi noriu, kažin, ar norėsiu priaugt iki daugiau kaip 53kg..
Atsakyti
QUOTE(reverse @ 2011 05 03, 14:34)
Man dingo vasarą, kai sulieknėjau, tai turbūt dėl per mažo kiekio riebalų. Tik dabar pradedu nerimaut, kad kai svėriau 50kg, buvo grįžusios mėnesinės, o dabar sveriu tiek pat, gal net 51kg, ir jų visviena nėra. Bijau prisižaist iki nevaisingumo, bet gražios fogūros irgi noriu, kažin, ar norėsiu priaugt iki daugiau kaip 53kg..

man pusę metų jų beveik nėra. iš pradžių galvojau, kad gal čia tik šiaip kartą ar du gali būti. bet dabar pradedu nerimauti
Atsakyti
Aš irgi pusmetį nesulaukiu. Dabar mano pagrindinė motyvacija yra noras sulaukt savo dienų, jau net pikta daros ant savęs pačios, jaučiuos kaip dešimtmetė mergaitė, o noriu būt moteriška ir jaustis sveika.
Atsakyti
QUOTE(arbataa @ 2011 05 04, 01:21)
man pusę metų jų beveik nėra. iš pradžių galvojau, kad gal čia tik šiaip kartą ar du gali būti. bet dabar pradedu nerimauti

Kai buvau numetus svorio, tai pas mane menesiniu net 2 metus nebuvo, veliau metus tai men. buna, tai 2 nebuna.. Tai teko priaugti svorio...
Atsakyti
o tas "priaugti svorio" tai iki kokio kmi maždaug? labai norėtųsi man ant tos žemiausios normalios ribos išbūt, bet organizmui nepavadovausi : /
Atsakyti