nezinau kas cia man uzeje, taip valgyt norisi ir norisi..nepersivalgau, bet nemazai valgau ir del to save kaltinu,kaltinu irvėl kaltinu .. dartoks nesveikas noras galvoj..zodziu kiota savaitegristadrauge atostogom is uk,o ji visadamusudraugu kompanijoj pati ploniausia budavo , vieni kaulai niekaip negalejo svorio priaugt.. dabarisvaziavus i uk truputuka priaugo tai atrodo noriu iki jai gristant numest kuo daugiau,akd buciau plonesne

bet pastaruoju metu nebeiseina kaip anksciau,akd daugiau pavalgius kita dien amaziau valgyciau.. arnevalgyciau.planuoju,akd nevalsgysiu pusryciu arko, bet atsikeliu,pilvas gurgia,nu negaliu nevalgyt.
asmeniska as sportuoju jau 5 metus gana intensyviaia, be nu skuo jau kuo, bets launim nepatenkinta visa gyvenima buvau.. nezinau , nu man tie pratimai nepdeda pasiekt rezultato normalaus, nebent numetus svorio tai gal ir matos,kad plonesnes . Tik va bėda,kad man pirmiausia nuo krtins krenta, nors visas svoris paatinej kuno daly

parasiau i vsc emeila,paklaust kaip ten pas juos tvarka ir pan tai gavau toki laiska,jog atrodo viskas atmestinai. labai trumpas atsakymas, vos ne visi zodziai sutrumpinti ir noredama ten patekt dar tueciau pora kartu vaziuot i konsultacijas,o i vilniu neprivazinesiu taip paparastai. nu zodziu.
kazkuri panele minejo apie 1800 kcal ir sporto truputi, tai as manau,kad tai labai normalus kiekis kcal,jei darbas nera labai aktyvus