Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija & Anoreksija

kadangi nezinom kada pasyrodys noriuzako tai as sukuriau nauja temuke,tikiuosi neuzpyks 4u.gif
bendraujam toliau ir palaikom viena kita 4u.gif bei stengiames sveigti ir nenuleidziam ranku 4u.gif

sena temuke cia http://www.supermama...howtopic=686452
Papildyta:
muumiijaa nu ar atsilaikei?mano dukrytei dar tik 1,4men tad su darbuku sunkoka
Atsakyti
Aciu uz tema, zuika26 4u.gif
Atsilaikiau, labai didziuojuos savim ax.gif
O kaip tau?Na jo, sunku tau kol dar mazute dukryte.
Atsakyti
muumiijaa saunuole tu taip ir toliau 4u.gif
as edu edu ir niekaip nepriedu,jei nevaistai tai turbut buciau vemus ne karta,bet nenoriu ju isvemt nes sumazes efektyvumas,storejo ne dienom o valandom ir vistiek est noriu verysad.gif
Atsakyti
Per anksti apsidziaugiau, prisiedau, labai... verysad.gif nekenciu.
Atsakyti
oi kaip sunku verysad.gif laikykis mergyt 4u.gif nekenciu ir as tuoj netilpsiu i savo didziausias kelnes nezinau ka tada darysiu,nevykele as verysad.gif ir dar noriu ,visai saves nekontroliuoju
Atsakyti
Sveikos, mergytės smile.gif
Aš jaučiu, kad stoviu ant didelio pokyčio slenksčio ir esu pasirengusi žengti didelį žingsnį į priekį, nukauti VS, kuris atima iš manęs visą mano laiką, kurį aš galiu skirti savo svajonėms įgyvendinti, kurias jau buvau paleidusi.
Ką tik ištryniau apie 700 nuotraukų "thinspiration" folderį, apie 800 nuotraukų maisto folderį, drabužių folderį... Ištryniau apie 50 tinklaraščių iš google reader, kurie kasdien į mano pašto dėžutę primesdavo šimtus nuotraukų ir negatyvių tekstų. Ištryniau iš bookmark'o visas išsisaugotas nuorodas, susijusęs su VS, visus forumus. Kai baigsiu čia rašyti, eisiu ištrinsiu dienoraščius su grafikais, lentelėmis ir planais. Iš tikrųjų sunku tai padaryti, bet šitie visi išvardinti dalykai neturi nieko bendro su mano gijimu, jie mane tik stabdo.
Mergytės, labai gerai pagalvokit ar ir jums neverta žengti panašaus žingsnio, jei laikote panašius dalykus pas save, ar nereikia pagaliau spjauti į VS ir susigrąžinti tokį brangų jaunystės laiką į savo rankas? Iš tikrųjų dabar apsibliovusi sėdžiu, prisipažinsiu. Labai noriu, kad tai būtų nelaikina ir kartu nerimauju, kad VS yra didelė mano dalis ir taip lengvai to neatsikratysiu, bet po tokių žingsnių jaučiuosi nemažai pasistūmėjusi.
Palinkėsiu ir jums tokio žaibo iš giedro dangaus ir noro keistis. Pagalvokim visos apie laiką, per kurį dar tiek daug galime visko nuveikti. Laikykimės.
Atsakyti
Sveikos. Man buvo blogai. Visa savaitgali saves negalejau sukontroliuot, buvo siaubinga, tiek daug maisto suvalgiau, priaugau kilograma... verysad.gif Dabar bus badas, kitaip nemoku susitvarkyt. Gatvej pamacius lieknesne panele man kyla pyktis, as nebegaliu jau. Patyriau "egzekucija", teko matuotis apimtis, tai is pradziu apsidziaugiau, nes liemens apimtis sumazejo 3cm, bet kai pamaciau, kad uzpakalis padidejo 4 cm, buvau apimta nevilties...guodziu save tuo, kad matavo per drabuzius, tai gal dzinsas storas...(nors aisku kad ne dzinsas, o uzpakalis kaip karves). Buvo galimybe apziuret savo figura geram apsvietime su milziniskais veidrodziais ant visu keturiu sienu, man buvo geda ziuret paciai i save... verysad.gif
Zodziu noriu pastarasias tris dienas istrint is savo atminties.
Siandien naujas lapas, as tikiu, as galiu! Viskas turi buti gerai.

Medele, labai dziaugiuosi del taves, tu stipri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muumiijaa: 11 balandžio 2011 - 08:21
QUOTE(Muumiijaa @ 2011 04 11, 08:21)
Sveikos. Man buvo blogai. Visa savaitgali saves negalejau sukontroliuot, buvo siaubinga, tiek daug maisto suvalgiau, priaugau kilograma... verysad.gif Dabar bus badas, kitaip nemoku susitvarkyt. Gatvej pamacius lieknesne panele man kyla pyktis, as nebegaliu jau. Patyriau "egzekucija", teko matuotis apimtis, tai is pradziu apsidziaugiau, nes liemens apimtis sumazejo 3cm, bet kai pamaciau, kad uzpakalis padidejo 4 cm, buvau apimta nevilties...guodziu save tuo, kad matavo per drabuzius, tai gal dzinsas storas...(nors aisku kad ne dzinsas, o uzpakalis kaip karves). Buvo galimybe apziuret savo figura geram apsvietime su milziniskais veidrodziais ant visu keturiu sienu, man buvo geda ziuret paciai i save... verysad.gif 
Zodziu noriu pastarasias tris dienas istrint is savo atminties.
Siandien naujas lapas, as tikiu, as galiu! Viskas turi buti gerai.

Muumiijaa,
suprantu Tave, nes tiek kiek paskaitau, ką rašai, esu jau patyrus. bet tai jau esu perėjus ir pačiai pradeda atrodyti svetima. tiesą sakant, man atorodo, Tu tik įsibegėjanti sirgti ir kuo toliau, tuo bus sunkiau save SUKONTROLIUOTI. galbūt jau dažniau galvoji apie vėmimus?. na iš to ką rašai, nepanašu, kad gali ar galėsi save sukontroliuoti. tiesiog ne iš to galo puolama ligą. gal nenori pasveikti? sakai, bus badas.. man tai labai kraupiai skamba. jei norėtum bent pajudėti sveikime, kontrolė būtų nukreipta ir į badavimą-turi būti keičiamas elgesys, tiek badavimo, tiek persivalgymo atžvilgiu. o noras sustabdyti tik vieną ligos pusę kol kas matosi kaip nesėkmingai baigiasi. linkiu sėkmės ir nežinau, gal tiesiog literatūros pasiskaityti plačiau apie bulimiją.. beje, nenoriu Tavęs mokyti ar kažko aiškinti. pamatysi Tu pati suprasi, kai norėsi būti pati sveikiausia

pati esu patenkinta pokyčiais. kasdien sočiai pavalgau ir labai didelio persivalgymo jau net nebeatsimenu (gal prieš mėn), lygiai taip pat porcijų ilgai jau nebuvau praleidus.
beje, vakar pasisvėriau ir 1kg nukrito. truputį ir išsigandau, ir apsidžiaugiau. pirma mintis, kad tikriausiai nepavalgydavau normaliai pastaruoju metu.. tad po visos dienos, vakare, labai pasistengiau pasiskaičiuoti dienos kalorijas. jų buvo ~1800 ir, manau, kad panašiai visą laiką suvalgau.. tad gal ir gerai.. beje, sumažinau sportą po 1val per dieną.
..gal kas brūkšteltų, ką mano apie 1800 kalorijas plius sportą.. dėkui
Atsakyti
Arbata, tu teisi, as daznai pagalvoju apie vemimus.
Matai su tuo normaliu valgymu juk esu jau rasius. As tiesiog negaliu normaliai valgyt, nes man is karto auga svoris. Buvo epizodas, kai gyvenau su draugu ir maitinausi normaliai, o tai reiskis, kad pusryciams budavo du sumustiniai, pietums kepta vistienos file su salotom ir ryziais o vakarienei salotos tuno, ir ka, taip besimaitindama ir pasiekiau tuos nelemtus 60kg, o va kai maitinuosi badu (tai reikia pusryciams surelis, pietums salotos, vakarienei sumustinis arba vaisiai ir kartas nuo karto iskrovos diena) as galiu po truputi mest svori ar bent jau islaikyt esama, o ne priaugt. Man badas nereiskia, kad nevalgau visiskai. Bet as nuo kiekvieno kasnio priaugu. Gal mano medziagu apykaita issibalansavus, bet valgydama normaliai as jos neatstaciau tai ir dabar tikrai nebeatsistatys..Jei pradesiu vel normaliai maitintis, priaugsiu dar kokis 5kg, o nutukes zmogus tikrai nera sveikas zmogus..
Atsakyti
Muumiijaa,
na taip, geriau žinai savo kūną...

ai skambinu kokiai nors dietologei ir kraujo tyrimus eisiu pasidaryt. (fui kaip nemėgstu)
nebesuprantu, ką apie save mąstyti. bijau, kad mano išėjimas iš bulimijos reiškia pasisveikinimą su anoreksija. o gal tiesiog mintis reikia kreipti į mokymąsi, gal dar vis per daug galvoju MAISTAS MAISTAS MAISTAS
Atsakyti
Medele, aš pati sau tokios vs ignoravimo taktikos netaikyčiau. Mano akim, sugebant atsirinkti informaciją ir tinkamus dalykus, kai kas gali padėt kovot. Pavyzdžiui, maisto dienoraštis yra tikrai geras būdas save kontroliuoti, nes, pati žinai, "atsipalaidavus" lengviau ne valgyti per daug, bet kaip tik per mažai, todėl kontrolės šiaip ar taip reikia. Nuotraukų folderį turiu ir aš, tik ne thinspiration, bet teisingo, sveikai liekno kūno nuotraukų (kas tikrai padeda patikėt, kad gražus kūnas yra ne su persišviečiančiais šonkauliais, o trupučiu mėsos ant kaulų).
Žodžiu, manau, kad spjaut į vs nėra tinkamas būdas sveikimo link, bet į kiekvieną įprotį reik žiūrėt racionaliai ir neapgaudinėjant savęs pasakyti, ar jis prisideda prie sveikimo, ar yra ligos pastūmėtas įprotis. Šiaip ar taip, tai, ką padarei tu, tikrai yra žingsnis į priekį, su tuo ir sveikinu.
Aš šiandien po dviejų savaičių saldumynų nevalgymo užsinorėjau šokolado ir turėjau iš šalies pažiūrėjus tikrai labai juokingą apsipirkinėjimą- šimtąkart ėjau prie šokolado lentynos, nes vis sugalvodavau, kad gal reiktų pasirinkti kokią sveikesnę alternatyvą, galiausiai negalėjau nuspręst, kokio šokolado aš iš tikrųjų noriu ir koks turi mažiau kalorijų etc. Manau, bent kelioms tokia situacija pažįstama : ) va po tokių patirčių ir noris toliau sėkmingai sveikti.
Atsakyti
As vakar labai daug galvojau apie visa sita reikala ir nusprendziau, kad man gali padet mitybos dienorastis. Taigi nuo siandien jau ji uzvedziau.
Atsakyti