QUOTE(Muumiijaa @ 2011 04 11, 08:21)
Sveikos. Man buvo blogai. Visa savaitgali saves negalejau sukontroliuot, buvo siaubinga, tiek daug maisto suvalgiau, priaugau kilograma...

Dabar bus badas, kitaip nemoku susitvarkyt. Gatvej pamacius lieknesne panele man kyla pyktis, as nebegaliu jau. Patyriau "egzekucija", teko matuotis apimtis, tai is pradziu apsidziaugiau, nes liemens apimtis sumazejo 3cm, bet kai pamaciau, kad uzpakalis padidejo 4 cm, buvau apimta nevilties...guodziu save tuo, kad matavo per drabuzius, tai gal dzinsas storas...(nors aisku kad ne dzinsas, o uzpakalis kaip karves). Buvo galimybe apziuret savo figura geram apsvietime su milziniskais veidrodziais ant visu keturiu sienu, man buvo geda ziuret paciai i save...
Zodziu noriu pastarasias tris dienas istrint is savo atminties.
Siandien naujas lapas, as tikiu, as galiu! Viskas turi buti gerai.
Muumiijaa,
suprantu Tave, nes tiek kiek paskaitau, ką rašai, esu jau patyrus. bet tai jau esu perėjus ir pačiai pradeda atrodyti svetima. tiesą sakant, man atorodo, Tu tik įsibegėjanti sirgti ir kuo toliau, tuo bus sunkiau save SUKONTROLIUOTI. galbūt jau dažniau galvoji apie vėmimus?. na iš to ką rašai, nepanašu, kad gali ar galėsi save sukontroliuoti. tiesiog ne iš to galo puolama ligą. gal nenori pasveikti? sakai, bus badas.. man tai labai kraupiai skamba. jei norėtum bent pajudėti sveikime, kontrolė būtų nukreipta ir į badavimą-turi būti keičiamas elgesys, tiek badavimo, tiek persivalgymo atžvilgiu. o noras sustabdyti tik vieną ligos pusę kol kas matosi kaip nesėkmingai baigiasi. linkiu sėkmės ir nežinau, gal tiesiog literatūros pasiskaityti plačiau apie bulimiją.. beje, nenoriu Tavęs mokyti ar kažko aiškinti. pamatysi Tu pati suprasi, kai norėsi būti pati sveikiausia
pati esu patenkinta pokyčiais. kasdien sočiai pavalgau ir labai didelio persivalgymo jau net nebeatsimenu (gal prieš mėn), lygiai taip pat porcijų ilgai jau nebuvau praleidus.
beje, vakar pasisvėriau ir 1kg nukrito. truputį ir išsigandau, ir apsidžiaugiau. pirma mintis, kad tikriausiai nepavalgydavau normaliai pastaruoju metu.. tad po visos dienos, vakare, labai pasistengiau pasiskaičiuoti dienos kalorijas. jų buvo ~1800 ir, manau, kad panašiai visą laiką suvalgau.. tad gal ir gerai.. beje, sumažinau sportą po 1val per dieną.
..gal kas brūkšteltų, ką mano apie 1800 kalorijas plius sportą.. dėkui