Sveikutės
QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 10, 11:29)
Ingėnas, kad pasikeitusi
stebėjau visu, bet man gražiausi tai ta sena Venecijos kaukė ir princesė su varle
O man naujasis avataras labai patinka ir, atrodo, tinka
Princesė su varle gal kada nors dar grįš, irgi simpatiškas, bet naujausias man visgi žaismingesnis (o tokio šiuo metu ir norėjau).
QUOTE(caralaite @ 2011 04 10, 17:19)
Griebiausi šios knygos,
"Šnipas, kuris sugrįžo iš šalčio", nes man be galo patiko filmas pagal kitą Le Carre knygą, "Ištikimasis sodininkas". Aišku, negalima lygint nesulyginamų dalykų, tačiau to inteligentiškumo, gilių įžvalgų ir persmelkiančios viso to šnipinėjimo beprasmybės (kas mane sakyčiau sukrėtė filme) knygoje aš neaptikau. Buvo ten pabaigoj bandymas pafilosofuoti, tačiau neįtikinantis (man).
"Ištikimasis sodininkas" filmas man irgi labai patiko
, net nežinojau, kad ir tokia knyga yra
Per google jos neradau. Ar yra ši knyga išversta į lietuvių kalbą? Jei taip, tai gal labai seniai išleista
QUOTE(katilina @ 2011 04 10, 17:25)
Lucia Etxebarria "Meilė, smalsumas, prozakas ir abejonės"- romanas apie tris jaunas moteris- tris seseris ir jų skirtingus gyvenimus, kuriuos jungia vienas bendras dalykas- visos trys jaučiasi labai nelaimingos ir nepatenkintos savo kasdieniu egzistavimu. Visos trys turi aiškią (ir, pasirodo, labai netikslią) nuomonę viena apie kitą ir tik knygos pabaigoj suvokia, kad yra ganėtinai panašios. Pakankamai pesimistiška (išskyrus paskutinį skyrių) ir liūdna knyga, kai kurios vietos man labai priminė "Prozako kartą". Pirmiausia, ką pagalvojau perskaičiusi- kad mūsų (ir konkrečiai mano) nuomonė apie, atrodo, net neblogai pažįstamus žmones ir jų tikrasis gyvenimas ir jausmai- dažnai du visiškai skirtingi dalykai.
Šitą tai visai norėčiau perskaityti.