Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

QUOTE(Siberica @ 2011 04 09, 23:08)
Beja gal žinot kas parašė "Vėjo nublokšti"? tongue.gif

Margaret Mitchell
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 04 09, 21:08)
Beja gal žinot kas parašė "Vėjo nublokšti"? tongue.gif

Margaret Mitchell
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 04 08, 15:56)
O jei ne senbuvis? Tada ir baisu, pvz.statusas atkaklus narys

oi, Mona Mona lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tiks ir atkaklus narys biggrin.gif

QUOTE(LEEja @ 2011 04 08, 18:00)
as tai anava irgi dvi knygas ismainiau i Irvingo Vid. svorio santuoka ir is to pacio zmogaus nusipirkau Paskutinė naktis Tvisted Riveryje.
jau buvau atsizadejus jo, bet dar leisiu reabilituotis biggrin.gif
Labai lauksiu tavo atsiliepimu apie sias knygas bigsmile.gif

QUOTE(Daugiskaita @ 2011 04 09, 11:01)
Taip! Net nuvaryti į kapus.  cool.gif  cool.gif 
Arjumand Banu Begum, kitaip Mumtaz Mahal, kurios garbei pastatytas Tadžmahalas, mirė gimdydama keturioliktą vaiką.
Na, kuri norėtų dabar mirti gimdydama n-tąjį vaiką?  g.gif  g.gif

Apie tokias meiles sklando mitai, legendos... Kas slepiasi giliau, praskleidus čadras, parandžas?.. Baimė, nuolankumas, skausmas, tiek fizinis tiek dvasinis ir visiškas beteisiškumas...
Ir kodėl tokios meilės istorijos mūsų neįkvepia?  g.gif  g.gif

Moterų padėtis tuose kraštuose ir šiais laikais nepavydėtina, tai ką jau kalbėti apie "anuos" laikus?

labai taiklus pastebejimas drinks_cheers.gif
Bet as sakyciau, cia ne tiek tam tikros kulturos klausimas - ar mazai ir musuose, dar ir siais laikais tokiu atveju? (zinoma, perkeltine prasme). Man tikrai nereikia, kad vyras nestu geles ir deklamuotu eilerascius, man zymiai labiau imponuoja meiles rodymas darbais cool.gif

Perskaiciau puse I. Murdoch Jura, jura... - labai patinka, ir ziauriai primena tiek tematika, tiek pobudziu Moemo Aistru nasta, tik tiek, kad pirmoji atrodo dirbtinoka -man asmeniskai labai jauciasi, kad moteris raso apie vyro jausmus ir isgyvenimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 10 balandžio 2011 - 07:52
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 09, 22:59)

Tarp kitko, filmas "Interviu su vampyru" man savu laiku labai patiko, ne kartą esu jį žiūrėjusi. Įdomu, kaip šiuo atveju, kas vertingesnis - knyga ar filmas? Knygos pati neskaičiau.

labas rytas 4u.gif

idomu-nesu maciusi sio filmo-gal perskaicius knyga reiks paziureti g.gif smile.gif

nes su tais filmais tai taip-ziurejau visus Saulelydzius, o paskui skaiciau knygas tongue.gif tai skaitydama labai lyginau-cia taip, cia anaip, tik buvo lengviau kai nebereikejo isivaizduoti veikeju ax.gif sakyciau filmas nuo knygos nelabai skyresi ir tai ir tai buvo idomu, bet va skaiciau Mano sesers globejas -knyga idomi, patiko, nors ir liudna ji buvo, o paskui ziurejau filma, na tai filmas neperteike nei puses to ka skaitydama jauciau, filmas buvo visiskai nevykes schmoll.gif

dabar ieskosiu Interviu su vampyru, aciu Ingėne, kad pasufleravai bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

vis dar skaitau Miręs pasauliui. norėtųsi šiandien užbaigti, na, žiūrėsiu, kaip skaitysis, nes pradžia įtraukė, vidurys (kurį dabar ir skaitau) toks gan vidutiniškas..
QUOTE(Siberica @ 2011 04 09, 23:08)
Beje matėt kino anonsus? ogi rodys kinuose nuo berods balandžio 15d. VANDUO DRAMBLIAMS!

labai jo laukiu bigsmile.gif nors visgi manau, kad nebus toks įdomus kaip knyga smile.gif tai dar vienas filmas, kurį noriu pamatyti kino teatre. tikiuosi, nerodys jo vakare, kaip buvo su black swan. nes tuomet ir vėl nieko neišeis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 04 10, 09:50)
Labai lauksiu tavo atsiliepimu apie sias knygas bigsmile.gif

gerai, bus. tik as nerasau atsiliepimu toookiu kaip cia jus biggrin.gif mano trumpi tokie buna ir fb pagrinde mirksiukas.gif
ir nezinau kada eile Irvingui ateis, nes reikia dar tris pasiskolintas perskaityt, o paskui, jauciu, Dite zmogaus kudiki kad griebsiu rolleyes.gif o Irvingas ilgai laukes dar palauks, kai saka smile.gif
Atsakyti
O aš vakar apsilankiau Knygų komise URMO bazėj unsure.gif žiauriai ilgai ieškojom, kol radom. Šiaip šiek tiek mane nuvylė, tikėjausi, kad ten bus įvairiausių metų leidimo knygų, o ten daugiausia senos unsure.gif man tai neproblema, žinoma, tačiau jau reikia turėt omeny, kad daugelio knygų ten gali ir neiškot. Ir nepatiko, kad išdėliotos bet kaip, man labiau patiktų abėcėlinė tvarka rolleyes.gif nieko ir nenusipirkau ax.gif
Tiesa, klausimą man vyras uždavė iš kur tos knygos? maniškis sako, kad ten bizniukas varomas- atidavė veltui, o jie pardavinėja g.gif bet jei komisas, tai gal žmonės sunešė g.gif bet kažkaip nerealu, kai pvz vienos knygos 15 egz. mačiau g.gif man kažkas sakė, kad už-darant senas kaimų bibliotekas, tas knygas nurašė, išmetė, o vadinamieji biznieriai susirinko ir bizniuką daro unsure.gif

Labas rytas 4u.gif pastrigusi su tom pačiom knygom esu rolleyes.gif didžioji smarkiai susirgo cool.gif

Ingėnas, kad pasikeitusi biggrin.gif bigsmile.gif stebėjau visu, bet man gražiausi tai ta sena Venecijos kaukė ir princesė su varle 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 10 balandžio 2011 - 11:33
QUOTE(LEEja @ 2011 04 10, 11:57)
gerai, bus. tik as nerasau atsiliepimu toookiu kaip cia jus biggrin.gif mano trumpi tokie buna ir fb pagrinde  mirksiukas.gif

as irgi ilgu nerasau blush2.gif
Bet man asmeniskai ir is kitu ju nereikia - svarbu, kad zmogus pasidalintu bendru ispudziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 10, 12:29)
O aš vakar apsilankiau Knygų komise URMO bazėj unsure.gif žiauriai ilgai ieškojom, kol radom.

Oho. blink.gif
Atsakyti
sveikos dar kartą.

Perskaičiau Charlaine Harris ,,Miręs pasauliui'' . Na, trečiosios dalies neperspjovė, bet visai įdomi. Kadangi tai ketvirtoji dalis, ką domina vampyrai ir visokie kitokie padarai, patariu pradėti nuo miręs iki sutemų mirksiukas.gif

dabar net nežinau, ką imsiu. Kadangi po penkių dienų bus atostogos, o per jas žadu perskaityti tas knygas, kurios jau ilgokai pas mane, tai tikriausiai imsiu Atpirkimą arba Divisadero. smile.gif
Atsakyti
Vakar pabaigiau skaityti Richelle Mead Vampyrų akademijos antrąją knygą. Visai gerai suėjo. Taip smagiai ir atpalaiduojančiai biggrin.gif Na žinoma, nieko naujo joje irgi neradau.

Vakar tik atsisėdau pavartyti ir paskaitinėti Fernback 'Palaimos namai', tai jau šiandiena į pabaiga einu su ja blink.gif Nugi labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 10, 16:31)
Vakar pabaigiau skaityti Richelle Mead  Vampyrų akademijos antrąją knygą. Visai gerai suėjo. Taip smagiai ir atpalaiduojančiai biggrin.gif Na žinoma, nieko naujo joje irgi neradau.

tikiuosi, kad greitai ją išvers į lietuvių kalbą bigsmile.gif
Atsakyti