Kaip ir planavau, vakar pabaigiau Dorotos Terakowskos Lėliukę. Na, nesužavėjo manęs. Knygą skaičiau vien dėl to, kad ten pasakojama apie patį Dauno sindromą (o man visada įdomu susipažinti su įvairiomis ligomis), o ne dėl pačios istorijos. Nežinau kodėl, bet manęs neįtikino tas momentas, kad galima užmiršti tokį dalyką, kaip brolis, ir dar sirgęs Dauno sindromu
Taip pat, pradėjau Reboccos James Tobulą klastą. Knyga lengvai skaitosi, istorija įdomi, bet jau vertimas Net sunku knygą į rankas paimt, jau taip pažodžiui versta, daug pasikartojančių žodžių Fe.
Sveikos,
skaitau Iliadą Na,tiksliau vaidinu,kad skaitau,bo visokių reikalų reikaliukų pillllna
Kaip gyvenat?
skaitau Iliadą Na,tiksliau vaidinu,kad skaitau,bo visokių reikalų reikaliukų pillllna
Kaip gyvenat?
QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 04 09, 09:51)
Šiek tiek atitrūkau nuo Detstalkerio serijos, nes tik 6 knygas turiu, ieškosiu likusių keturių.
Aš irgi norėčiau jas perskaityti, nes serialas tai labai patinka.
Pirksiu mamai dovanų knygą "Karalienės sesuo". Gal kas skaitėt? Kaip jums? Ar patiko?
Skaičiau.Labiausiai patikusi iš visų karalienių. Reikės kada dar kartą perskaityt
QUOTE(Tibė @ 2011 04 09, 21:46)
Skaičiau.Labiausiai patikusi iš visų karalienių. Reikės kada dar kartą perskaityt
Kaip gerai, kad išgirdau gerą nuomonę.
QUOTE(plepatuska @ 2011 04 09, 20:38)
Pirksiu mamai dovanų knygą "Karalienės sesuo". Gal kas skaitėt? Kaip jums? Ar patiko?
Skaiciau, patiko
Dabar kaip tik tos pacios autores Karalienes Palikimas skaitau-tai tikrai ne taip skaniai skaitosi, nors irgi greit-va dabar per diena jau 200pslp perskaiciau
QUOTE(Fairyland @ 2011 04 09, 22:59)
Skaiciau, patiko
Dabar kaip tik tos pacios autores Karalienes Palikimas skaitau-tai tikrai ne taip skaniai skaitosi, nors irgi greit-va dabar per diena jau 200pslp perskaiciau
Matosi, čia gera knyga. Mamai turėtų patikti, nes ji mėgsta tokias, šiek tiek istorines knygas, romanus.
QUOTE(Glimer @ 2011 04 09, 22:45)
Sveikos, aš neturiu laiko parašyti skaitau... iš tikro matosi, kad ne šiuolaikinių rašytojų knyga, reikia labai susikaupti skaitant priminiu-skaitau Interviu su vampyru ir toks jausmas, nors ta knyga nėra didelė, bet skaitysiu ilgiau nei prieš tai skaitytas knygas
kodėl ne šiuolaikinė? Anė Rais dar gyva, o Interviu pasirodė vos prieš 35 metus
QUOTE(plepatuska @ 2011 04 09, 21:19)
Matosi, čia gera knyga. Mamai turėtų patikti, nes ji mėgsta tokias, šiek tiek istorines knygas, romanus.
Kiek teko girdėti, būtent "Karalienės sesuo" iš tos serijos ir yra pati įdomiausia. Aš ją vienintelę teskaičiau (ir sąmoningai rinkausi būtent šią pažinčiai su Philippa Gregory). Visai patiko, nors skaityti kažką daugiau iš šios serijos noro visgi nesukėlė. Galbūt dar ir todėl, kad šiaip nemėgstu serijalų (nei knygose, nei filmuose ).
Manau, kad tavo mamai dovana patiks
Tarp kitko, filmas "Interviu su vampyru" man savu laiku labai patiko, ne kartą esu jį žiūrėjusi. Įdomu, kaip šiuo atveju, kas vertingesnis - knyga ar filmas? Knygos pati neskaičiau.
O aš skaitau Jack Kerouac "KELYJE",perskaičiau tik 20psl,nes labai smulkus šriftas,bet užvedė ji mane,oj užvedė. Ryt daaaug skaitysiu,MB leliuką žiūrės. Beje matėt kino anonsus? ogi rodys kinuose nuo berods balandžio 15d. VANDUO DRAMBLIAMS! Būtinai žiūrėsiu,kai bus nete.
Papildyta:
Beja gal žinot kas parašė "Vėjo nublokšti"?
Papildyta:
Beja gal žinot kas parašė "Vėjo nublokšti"?