Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

Kaip ir planavau, vakar pabaigiau Dorotos Terakowskos „Lėliukę“. Na, nesužavėjo manęs. Knygą skaičiau vien dėl to, kad ten pasakojama apie patį Dauno sindromą (o man visada įdomu susipažinti su įvairiomis ligomis), o ne dėl pačios istorijos. Nežinau kodėl, bet manęs neįtikino tas momentas, kad galima užmiršti tokį dalyką, kaip brolis, ir dar sirgęs Dauno sindromu doh.gif

Taip pat, pradėjau Reboccos James „Tobulą klastą“. Knyga lengvai skaitosi, istorija įdomi, bet jau vertimas doh.gif Net sunku knygą į rankas paimt, jau taip pažodžiui versta, daug pasikartojančių žodžių doh.gif Fe.
Atsakyti
Sveikos,
skaitau Iliadą biggrin.gif doh.gif Na,tiksliau vaidinu,kad skaitau,bo visokių reikalų reikaliukų pillllna rolleyes.gif

Kaip gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 04 09, 09:51)
Šiek tiek atitrūkau nuo Detstalkerio serijos, nes tik 6 knygas turiu, ieškosiu likusių keturių.

Aš irgi norėčiau jas perskaityti, nes serialas tai labai patinka.
Atsakyti
Pirksiu mamai dovanų knygą "Karalienės sesuo". Gal kas skaitėt? Kaip jums? Ar patiko?
Atsakyti
Skaičiau.Labiausiai patikusi iš visų karalienių. Reikės kada dar kartą perskaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 04 09, 21:46)
Skaičiau.Labiausiai patikusi iš visų karalienių. Reikės kada dar kartą perskaityt biggrin.gif

Kaip gerai, kad išgirdau gerą nuomonę. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(plepatuska @ 2011 04 09, 20:38)
Pirksiu mamai dovanų knygą "Karalienės sesuo". Gal kas skaitėt? Kaip jums? Ar patiko?

Skaiciau, patiko 4u.gif
Dabar kaip tik tos pacios autores Karalienes Palikimas skaitau-tai tikrai ne taip skaniai skaitosi, nors irgi greit-va dabar per diena jau 200pslp perskaiciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2011 04 09, 22:59)
Skaiciau, patiko 4u.gif
Dabar kaip tik tos pacios autores Karalienes Palikimas skaitau-tai tikrai ne taip skaniai skaitosi, nors irgi greit-va dabar per diena jau 200pslp perskaiciau rolleyes.gif

Matosi, čia gera knyga. Mamai turėtų patikti, nes ji mėgsta tokias, šiek tiek istorines knygas, romanus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plepatuska: 09 balandžio 2011 - 21:20
Sveikos, aš neturiu laiko parašyti ax.gif skaitau... doh.gif iš tikro matosi, kad ne šiuolaikinių rašytojų knyga, reikia labai susikaupti skaitant rolleyes.gif priminiu-skaitau Interviu su vampyru ir toks jausmas, nors ta knyga nėra didelė, bet skaitysiu ilgiau nei prieš tai skaitytas knygas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glimer @ 2011 04 09, 22:45)
Sveikos, aš neturiu laiko parašyti  ax.gif  skaitau... doh.gif  iš tikro matosi, kad ne šiuolaikinių rašytojų knyga, reikia labai susikaupti skaitant  rolleyes.gif  priminiu-skaitau Interviu su vampyru ir toks jausmas, nors ta knyga nėra didelė, bet skaitysiu ilgiau nei prieš tai skaitytas knygas  ax.gif

kodėl ne šiuolaikinė? Anė Rais dar gyva, o „Interviu“ pasirodė vos prieš 35 metus
Atsakyti
QUOTE(plepatuska @ 2011 04 09, 21:19)
Matosi, čia gera knyga. Mamai turėtų patikti, nes ji mėgsta tokias, šiek tiek istorines knygas, romanus.  smile.gif

Kiek teko girdėti, būtent "Karalienės sesuo" iš tos serijos ir yra pati įdomiausia. Aš ją vienintelę teskaičiau (ir sąmoningai rinkausi būtent šią pažinčiai su Philippa Gregory). Visai patiko, nors skaityti kažką daugiau iš šios serijos noro visgi nesukėlė. Galbūt dar ir todėl, kad šiaip nemėgstu serijalų biggrin.gif (nei knygose, nei filmuose ).
Manau, kad tavo mamai dovana patiks mirksiukas.gif

Tarp kitko, filmas "Interviu su vampyru" man savu laiku labai patiko, ne kartą esu jį žiūrėjusi. Įdomu, kaip šiuo atveju, kas vertingesnis - knyga ar filmas? Knygos pati neskaičiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 09 balandžio 2011 - 22:02
O aš skaitau Jack Kerouac "KELYJE",perskaičiau tik 20psl,nes labai smulkus šriftas,bet užvedė ji mane,oj užvedė. Ryt daaaug skaitysiu,MB leliuką žiūrės. Beje matėt kino anonsus? ogi rodys kinuose nuo berods balandžio 15d. VANDUO DRAMBLIAMS! Būtinai žiūrėsiu,kai bus nete.
Papildyta:
Beja gal žinot kas parašė "Vėjo nublokšti"? tongue.gif
Atsakyti