Sveikos
Jau kurį laiką visai nieko normalaus nerašiau, nors ir intensyviai skaičiau, tai laiko nebuvo, tai tinginys kamavo
Be to, ir sveikata nekokia dar.
Tiesa, vilnietės tai kada mes gegužį planuojame meet'ą???O per tą nerašymo laikotarpį suskaičiau kelias knygeles.
Tess Gerritsen "Chirurgas".
5/5
Jei jos
'Kaulų sodas' manęs neužkabino, tai ši knyga atvirkščiai. Gal kiek pačioje pradžioje vangiai skaitėsi, bet po to rutuliojantis veiksmui, vis darėsi įdomesnė. Labai džiugu, kad
Vesstos dėka galiu šiuo detektyvų mėgautis toliau
Tiesa, pamenu kažkas kažkada minėjo, kad buvo per daug tų pjaustymų aprašymų ir chirurginių vaizdų, tai man jie neužkliuvo visai, atvirkščiai patiko.
Fernando Pessoa "Poezijos rinktinė".
5/5
Be žodžiu nuostabi knyga.
Aš neesu didelė poezijos gerbėja ir žinovė, nors esu jos skaičiusi nemažai. Kažkada pamilau ir iki šiol dievinu Oskaro Milašiaus poezija, tai nuo šiol bus du poetai, kurių poezija šį tą daugiau paliko mano mintyse, širdyje ir sieloje. Nuo pirmųjų eilučių buvau apžavėta tokia prasmingu ir giliu žodžių žaismu. O ir vertimas nuostabus
Na yra porą knygų iš serijos nieko rimto ir įsimintino, tai:
Richelle Mead "Tamsos pabučiuota" - "Vampyrų akademijos" 3-ioji knyga (ENG).
4/5
Kol kas patinka ši serija. Visai smagiai ir lengvai skaitosi, tik kartais labai nervina pasikartojimai kiekvienoje knygoje. Daug nesiplėsiu su tokiom knygom, nes iš esmės jose nieko vertinga, na bet nuotykių ir jaunatviško pasišėliojimo netrūksta.
Alex Flinn 'Pabaisa' (ENG)4/5
Kadangi aš iš tokių knygų nieko nesitikiu, tai dažniausiai labai smagiai ir lengvai praleidžiu laiką jas skaitydama. Kadangi man fantasy patinka, tai ir ši knyga patiko. Toks pasakos 'Gražuolė ir pabaisa' ir Victor Hugo 'Paryžiaus katedra' istorijos kratinys, papasakotas šiuolaikiškai, per daug nesigilinant į esmę ir lengvai. Nors man visai patiko toks šiuolaikiškas pasakos žanras. Savo stiliumi labai priminė visai neseniai matytą filmą 'Raudonkepuraitė'.
O dabar pradėjau skaityti
Ruta Sepetys 'Tarp pilkų debesų'. Labai patinka (bent pradžia), bet kažkaip keista skaityti tokią lietuvišką istoriją parašyta angliškai
Ir dar mastau kokią vieną pradėjus
nes nemoku atsiduoti vienai knygai