Sveikutės!
Jeeezau, kaip seniai čia buvau...
Kadangi rytoj išvažiuoju tai:
Sveikinu su Šv.Velykom!
Kitoje temoje radau gerą ir gražią nuorodą:
http://writersandkitties.tumblr.com/
http://writersandkitties.tumblr.com/
as, laba diena, vakar vagoj gi Paasilinnos ieskojau. neradau nieko, tai Pilkasias sielas nusgriebiau
Su Šv.Velykom.
Su Sv. Velykom brangiosios!!!!!
labryt,
iveikiau puse Kepurininko pilies. Patinka vidutiniskai Pati istorija atrodo dirbtinoka: labai jau viskas hiperbolizuota, perspausta, veikejai su savo vienpusiskais charakteriais panasesni i simbolius, o ne i realius zmones...
iveikiau puse Kepurininko pilies. Patinka vidutiniskai Pati istorija atrodo dirbtinoka: labai jau viskas hiperbolizuota, perspausta, veikejai su savo vienpusiskais charakteriais panasesni i simbolius, o ne i realius zmones...
Tegul gyvenimas būna toks šviesus, kaip kiaušinio baltymas, te saulėtas - kaip kiaušinio trynys, o sunkumai - trapūs, kaip kiaušinio lukštas. Su Šv. Velykom!
Su Šv. Velykomis, mielosios!
Su šv. Velykomis visas!
Na "Kaukiantis malūininkas" (paskutinė išversta į lietuvių k. Paasilinnos knyga) tai turėjo būti. Nebent šiuo momentu tame knygyne išpirkta.
Ypač motinos psichologinis portretas keistas, bent man jis tikrai labai dirbtinas Ypatingai motinos elgesiu buvau šokiruota toje vietoje, kai tėvas gimdančią Merę išmetė iš namų Tiesą sakant tuomet motina, o ne tėvu labiau pasibaisėjau
Pati švenčių proga vakar pradėjau skaityti Hans Fallada "Anuomet mūsų namuose".
Norėjau kažko šviesaus ir pozityvaus, linksmesnio, tai labai vykusiai pataikiau (bent jau iš perskaitytos knygos pradžios taip sprendžiu, nežinau, kaip ši istorija toliau rutuliosis). Labai šilta knyga, ne vienoje vietoje išspaudžianti šypseną Skaitydama keletą epizodų vakar ir balsu buvau nusikvatojusi.
QUOTE(LEEja @ 2011 04 24, 07:33)
as, laba diena, vakar vagoj gi Paasilinnos ieskojau. neradau nieko, tai Pilkasias sielas nusgriebiau
Na "Kaukiantis malūininkas" (paskutinė išversta į lietuvių k. Paasilinnos knyga) tai turėjo būti. Nebent šiuo momentu tame knygyne išpirkta.
QUOTE(Masako @ 2011 04 24, 09:56)
labryt,
Ypač motinos psichologinis portretas keistas, bent man jis tikrai labai dirbtinas Ypatingai motinos elgesiu buvau šokiruota toje vietoje, kai tėvas gimdančią Merę išmetė iš namų Tiesą sakant tuomet motina, o ne tėvu labiau pasibaisėjau
Norėjau kažko šviesaus ir pozityvaus, linksmesnio, tai labai vykusiai pataikiau (bent jau iš perskaitytos knygos pradžios taip sprendžiu, nežinau, kaip ši istorija toliau rutuliosis). Labai šilta knyga, ne vienoje vietoje išspaudžianti šypseną Skaitydama keletą epizodų vakar ir balsu buvau nusikvatojusi.
Linksmų Šv. Velykų visoms
sveikos
visas sveikinu su šventomis Velykomis
aš tai pusę ,,Valymo" perskaičiau. Stengsiuosi ryt užbaigti, tikiuosi, kad pavyks.
Papildyta:
tikrai faina nuoroda
visas sveikinu su šventomis Velykomis
aš tai pusę ,,Valymo" perskaičiau. Stengsiuosi ryt užbaigti, tikiuosi, kad pavyks.
Papildyta:
QUOTE(daite @ 2011 04 23, 21:50)
tikrai faina nuoroda
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 24, 13:58)
Nuostabi knyga .Pati ją pirmą kartą skaičiau kai pati buvau vaikas,bet ir toliau išsitraukiu kas keli metai,ypač prieš Kalėdas,jei gyvenime pritrūksta gerumo.Man dar panašų šiltą įspūdį paliko M Gorkio "Vaikystė" ir ,berods,skandinavų autorės(nepamenu,nors tu ką ) romanas "Motina".