Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

Sveikutės! 4u.gif
Jeeezau, kaip seniai čia buvau... blush2.gif
Kadangi rytoj išvažiuoju tai:
Sveikinu su Šv.Velykom!
user posted image
Atsakyti
Kitoje temoje radau gerą ir gražią nuorodą:
http://writersandkitties.tumblr.com/
Atsakyti
as, laba diena, vakar vagoj gi Paasilinnos ieskojau. neradau nieko, tai Pilkasias sielas nusgriebiau
Atsakyti
Su Šv.Velykom. bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Su Sv. Velykom brangiosios!!!!!
user posted image
Atsakyti
labryt,

iveikiau puse Kepurininko pilies. Patinka vidutiniskai g.gif Pati istorija atrodo dirbtinoka: labai jau viskas hiperbolizuota, perspausta, veikejai su savo vienpusiskais charakteriais panasesni i simbolius, o ne i realius zmones...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 24 balandžio 2011 - 09:57
Tegul gyvenimas būna toks šviesus, kaip kiaušinio baltymas, te saulėtas - kaip kiaušinio trynys, o sunkumai - trapūs, kaip kiaušinio lukštas. Su Šv. Velykom!

user posted image
Atsakyti
Su Šv. Velykomis, mielosios! 4u.gif bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Su šv. Velykomis visas!

user posted image

QUOTE(LEEja @ 2011 04 24, 07:33)
as, laba diena, vakar vagoj gi Paasilinnos ieskojau. neradau nieko, tai Pilkasias sielas nusgriebiau

Na "Kaukiantis malūininkas" (paskutinė išversta į lietuvių k. Paasilinnos knyga) tai turėjo būti. Nebent šiuo momentu tame knygyne išpirkta.

QUOTE(Masako @ 2011 04 24, 09:56)
labryt,
iveikiau puse Kepurininko pilies. Patinka vidutiniskai g.gif  Pati istorija atrodo dirbtinoka: labai jau viskas hiperbolizuota, perspausta, veikejai su savo vienpusiskais charakteriais panasesni i simbolius, o ne i realius zmones...

Ypač motinos psichologinis portretas keistas, bent man jis tikrai labai dirbtinas g.gif Ypatingai motinos elgesiu buvau šokiruota toje vietoje, kai tėvas gimdančią Merę išmetė iš namų doh.gif Tiesą sakant tuomet motina, o ne tėvu labiau pasibaisėjau blink.gif

Pati švenčių proga vakar pradėjau skaityti Hans Fallada "Anuomet mūsų namuose".
user posted image
Norėjau kažko šviesaus ir pozityvaus, linksmesnio, tai labai vykusiai pataikiau thumbup.gif (bent jau iš perskaitytos knygos pradžios taip sprendžiu, nežinau, kaip ši istorija toliau rutuliosis). Labai šilta knyga, ne vienoje vietoje išspaudžianti šypseną smile.gif Skaitydama keletą epizodų vakar ir balsu buvau nusikvatojusi.
Atsakyti
Linksmų Šv. Velykų visoms 4u.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif

visas sveikinu su šventomis Velykomis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

aš tai pusę ,,Valymo" perskaičiau. Stengsiuosi ryt užbaigti, tikiuosi, kad pavyks. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(daite @ 2011 04 23, 21:50)
Kitoje temoje radau gerą ir gražią nuorodą:
http://writersandkitties.tumblr.com/

tikrai faina nuoroda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 24, 13:58)
Pati švenčių proga vakar pradėjau skaityti Hans Fallada "Anuomet mūsų namuose".
user posted image
Norėjau kažko šviesaus ir pozityvaus, linksmesnio, tai labai vykusiai pataikiau thumbup.gif  (bent jau iš perskaitytos knygos pradžios taip sprendžiu, nežinau, kaip ši istorija toliau rutuliosis). Labai šilta knyga, ne vienoje vietoje išspaudžianti šypseną smile.gif  Skaitydama keletą epizodų vakar ir balsu buvau nusikvatojusi.

Nuostabi knyga smile.gif .Pati ją pirmą kartą skaičiau kai pati buvau vaikas,bet ir toliau išsitraukiu kas keli metai,ypač prieš Kalėdas,jei gyvenime pritrūksta gerumo.Man dar panašų šiltą įspūdį paliko M Gorkio "Vaikystė" ir ,berods,skandinavų autorės(nepamenu,nors tu ką doh.gif ) romanas "Motina".
Atsakyti