Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

Vakar vakare pradėjau Paasilinnos "Grupinės savižudybės magija". thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 04 22, 19:35)
Vakar vakare pradėjau Paasilinnos "Grupinės savižudybės magija".  thumbup.gif

Man ji irgi labai patiko. Antroje vietoje pagal patikimą Paasilinnos knyga. O pirmą vietą skirčiau "Kaukiančiam malūnininkui".
Atsakyti
sakau gal ir man ta Paasilina paskaiyt reiktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 22, 18:59)
Man ji irgi labai  patiko. Antroje vietoje pagal patikimą Paasilinnos knyga. O  pirmą vietą skirčiau "Kaukiančiam malūnininkui".

drinks_cheers.gif aš irgi šiai jo knygai skiriu pirmą vietą.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 04 22, 21:06)
sakau gal ir man ta Paasilina paskaiyt reiktu?  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 04 22, 19:06)

tikrai siųlau ir siūlyčiau pradėti nuo pirmųjų jo išleistų (kalbu apie vertimus) 'Zuikio metų' arba 'Grupinės savižudybės magija'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 22 balandžio 2011 - 20:12
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 22, 20:08)
drinks_cheers.gif aš irgi šiai jo knygai skiriu pirmą vietą.

Bet "Grupinės savižudybės magija" man irgi gėris thumbup.gif Tik šios dvi visgi pakankamai skirtingos knygos. Į "Magiją" pasižiūrėjau kaip į gerą pokštą, knygą su doze gero humoro. O va "Malūnininkas" kur kas rimčiau. Per juokelius verčia labai susimąstyti.
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 04 22, 21:06)

Mano norimose perskaityti ši knyga jau įrašyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 22, 23:49)
Mano norimose perskaityti ši knyga jau įrašyta  smile.gif

As tai irgi noriu su situo autorium pagaliau susipazinti, tik musu biblej nera nieko jo doh.gif ax.gif Gal kas parduodat? bigsmile.gif ax.gif
Tiesa, kadangi uzsuksiu tik po svenciu, visoms knygems linkiu smagiu, graziu Velyku 4u.gif Ir stipriu marguciu smile.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Šiandien planuoju pabaigti „Lūpdažių džiungles“. Nors dar trupinėlis liko, galiu pasakyt, kad labai smagiai susiskaitė. Toks lengvas birzgaliukas, bet vietomis net balsu juokiausi, o ir kelias susimastyti verčiančias vietas radau bigsmile.gif

Kadangi sekmadienio naktį išvažiuoju visai savaitei į konkursą su šokiais, norėčiau dabar visas pasveikinti su Šv. Velykomis. Tvirtų margučių 4u.gif

user posted image
Atsakyti
laba.
QUOTE(Masako @ 2011 04 22, 18:44)
man nuo 100 psl. mazdaug prasideda gerumas ir idomumas (berods, nuo ten, kur pradedama pasakoti praeities istorija)

drinks_cheers.gif tikrai daug įdomiau, kai prasidėjo pasakojimas apie praeitį thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, parsinesiau "Miserere". Kaina tai griuk is kedu. Lai tik pabando nepatikt. unsure.gif
Atsakyti