Vakar vakare pradėjau Paasilinnos "Grupinės savižudybės magija".
QUOTE(daite @ 2011 04 22, 19:35)
Vakar vakare pradėjau Paasilinnos "Grupinės savižudybės magija".
Man ji irgi labai patiko. Antroje vietoje pagal patikimą Paasilinnos knyga. O pirmą vietą skirčiau "Kaukiančiam malūnininkui".
sakau gal ir man ta Paasilina paskaiyt reiktu?
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 22, 18:59)
Man ji irgi labai patiko. Antroje vietoje pagal patikimą Paasilinnos knyga. O pirmą vietą skirčiau "Kaukiančiam malūnininkui".
aš irgi šiai jo knygai skiriu pirmą vietą.
QUOTE(LEEja @ 2011 04 22, 19:06)
tikrai siųlau ir siūlyčiau pradėti nuo pirmųjų jo išleistų (kalbu apie vertimus) 'Zuikio metų' arba 'Grupinės savižudybės magija'
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 22, 20:08)
aš irgi šiai jo knygai skiriu pirmą vietą.
Bet "Grupinės savižudybės magija" man irgi gėris Tik šios dvi visgi pakankamai skirtingos knygos. Į "Magiją" pasižiūrėjau kaip į gerą pokštą, knygą su doze gero humoro. O va "Malūnininkas" kur kas rimčiau. Per juokelius verčia labai susimąstyti.
QUOTE(LEEja @ 2011 04 22, 21:06)
Mano norimose perskaityti ši knyga jau įrašyta
Sveikos
Šiandien planuoju pabaigti Lūpdažių džiungles. Nors dar trupinėlis liko, galiu pasakyt, kad labai smagiai susiskaitė. Toks lengvas birzgaliukas, bet vietomis net balsu juokiausi, o ir kelias susimastyti verčiančias vietas radau
Kadangi sekmadienio naktį išvažiuoju visai savaitei į konkursą su šokiais, norėčiau dabar visas pasveikinti su Šv. Velykomis. Tvirtų margučių
Šiandien planuoju pabaigti Lūpdažių džiungles. Nors dar trupinėlis liko, galiu pasakyt, kad labai smagiai susiskaitė. Toks lengvas birzgaliukas, bet vietomis net balsu juokiausi, o ir kelias susimastyti verčiančias vietas radau
Kadangi sekmadienio naktį išvažiuoju visai savaitei į konkursą su šokiais, norėčiau dabar visas pasveikinti su Šv. Velykomis. Tvirtų margučių
laba.
tikrai daug įdomiau, kai prasidėjo pasakojimas apie praeitį
QUOTE(Masako @ 2011 04 22, 18:44)
man nuo 100 psl. mazdaug prasideda gerumas ir idomumas (berods, nuo ten, kur pradedama pasakoti praeities istorija)
tikrai daug įdomiau, kai prasidėjo pasakojimas apie praeitį
Sveikos, parsinesiau "Miserere". Kaina tai griuk is kedu. Lai tik pabando nepatikt.