QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 22, 11:00)
Labas
Sveika prisijungusi
Kaip tik buvau prisiminusi, kad tu ją kažkada pardavinėjai, o tai reikštų, galbūt skaitei (arba bent bandei skaityti) Dar ir pagalvojau, kad smalsu, ar ji tau patiko
Beje, kadangi jau mintinai išmokusi, kad tu nemėgsti žiaurumų knygose, tai noriu paklausti, o ar "Prancūziškame testamente" tau jie neužkliuvo?
Sveika prisijungusi
Kaip tik buvau prisiminusi, kad tu ją kažkada pardavinėjai, o tai reikštų, galbūt skaitei (arba bent bandei skaityti) Dar ir pagalvojau, kad smalsu, ar ji tau patiko
Beje, kadangi jau mintinai išmokusi, kad tu nemėgsti žiaurumų knygose, tai noriu paklausti, o ar "Prancūziškame testamente" tau jie neužkliuvo?
Kad ,žinok,aš to žiaurumo kaip ir nepastebėjau dabar tie prisiminimai išblėsę,negaliu pasakyt.Knyga tai kaip ir jo biografija,kažkada perskaičiau jo interviu,kai buvo ,berods,į knygų mugę atvažiavęs,taip užsimaniau tos knygos ir dabar dar pardavinėju,bet ,turbūt,liks mano lentynoj
Jis tikrai tiesą rašė apie juodą automobilį,o tie karo vaizdai kažkaip man neįstrigo...nors dabar kažką atgaminu.Puiki knyga,todėl labai nustebau,kai kažkuri pacitavo nešvankybes iš "Moteris ,kuri laukė" Noriu perskaityt šitą knygą
Sakau,tie žiaurumai žiaurumui nelygūs,žiūrėk,vienoj knygoj jų nepastebi,o kitos ir į rankas bijai paimt