Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

QUOTE(Masako @ 2011 04 22, 08:38)

Tesiant kalba apie skandinavu literatura, labai susidomejau T.Flygt Akmenu spardytoju - man rods, man turetu patikt, ale kazkaip kaina didoka vis tik pasirode blush2.gif Gal kas skaitet?

Nu kur tau kaina didoka, rašytojų sąjungoj 12lt kainuoja ax.gif Tik man kai reikėjo siųstis, brangiau išėjo, o tu gali ir pati nueit į jų knygyną ax.gif

QUOTE(laTulipe @ 2011 04 22, 13:06)
tiesa, mačiau, apie Rotą kalbėjot. Panevėžy iki gegužės mėnesio visos knygos berods po 3 ir 5 Lt. Tik dar neteko užeit ir pažiūrėt, kas ten likę (kaip supratau, nuolaidos dėl to, kad knygynas persikelia į kitą vietą).

Kad ten tos akcijos visą gyvenimą vyksta biggrin.gif beveik visos knygos po 3,5,7,10 ir 15lt. Čia net ne akcija, o tradicinės jų kainos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 04 22, 13:12)
Kad ten tos akcijos visą gyvenimą vyksta  biggrin.gif beveik visos knygos po 3,5,7,10 ir 15lt. Čia net ne akcija, o tradicinės jų kainos.  ax.gif

žinau, kad tokios kainos ten visuomet, bet kai rašo, kad VISOS po 3 ir 5 biggrin.gif nors tikriausiai tas ir palikę, kurios tiek kainavo ir lyg tol. O visos brangesnės jau išgabentos smile.gif
Atsakyti
Tikiusi, nesupyksit, kad naujus namus vėl aš sukūriau blush2.gif

Atsakyti
Kas čia gali pykti wink.gif

Niekas iš vilniečių neieško darbelio nepilnu etatu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 04 21, 21:30)
Ir ka jis ta tema naujo parase? Simta kartu jau tai aptarta ivairiais pavidalais internete  mastau.gif biggrin.gif

nu as pirma kart apie tai perskaiciau ir susimasciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(katilina @ 2011 04 21, 21:46)
O aš pritariu Amber, man knyga irgi labai patiko. Aišku, ji labai subjektyvi, bet parašyta tikrai įdomiai, nebuvo nė vieno nuobodaus skyriaus. Tiesa, keli dalykai truputį papiktino, bet čia jau grynai nuomonių nesutapimas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 04 22, 14:40)

kaip čia galima pykti, kai tokia graži tema wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 04 22, 13:40)

Labai graži tema bigsmile.gif
Ir posmelis, ir ypač pirmasis paveiksliukas.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 04 22, 15:14)
kaip čia galima pykti, kai tokia graži tema  wub.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 22, 16:18)
Labai graži tema bigsmile.gif
Ir posmelis, ir ypač pirmasis paveiksliukas.

Ačiū 4u.gif Posmelis savos kūrybos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 22, 14:55)
Niekas iš vilniečių neieško darbelio nepilnu etatu?  biggrin.gif

kaip cia pasakius bigsmile.gif O ka siulai? bigsmile.gif g.gif eisiu turbut az tau rasyt.
Papildyta:
QUOTE(sphinx @ 2011 04 22, 11:31)
Aš gal pirma klientė buvau? biggrin.gif

susimasciau bigsmile.gif g.gif Man rods, as tau jau net i sava ipakavima dejau - jau cia pazengus buvau - diedas dezute is darbo parnese laugh.gif
O pirmoji buvo pati SS - mano krikstamote biggrin.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 04 22, 13:12)
Nu kur tau kaina didoka, rašytojų sąjungoj 12lt kainuoja  ax.gif Tik man kai reikėjo siųstis, brangiau išėjo, o tu gali ir pati nueit į jų knygyną  ax.gif
Kad ten tos akcijos visą gyvenimą vyksta  biggrin.gif beveik visos knygos po 3,5,7,10 ir 15lt. Čia net ne akcija, o tradicinės jų kainos.  ax.gif

Matai, geda butu man smarkiau islaidaut ant knygu siuo metu, ir taip visur - vienos islaidos siuo gyvenimo etapu blush2.gif O Vagoj maciau uz mazdaug 19 Lt. g.gif
O kur tas JU knygynas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 04 22, 16:58)
kaip cia pasakius bigsmile.gif  O ka siulai? bigsmile.gif  g.gif eisiu turbut az tau rasyt.

Rašyk až smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 22 balandžio 2011 - 16:19
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 22, 17:15)
Rašyk až  smile.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Masako @ 2011 04 22, 16:58)
smarkiau islaidaut ant knygu

cia turejo but kabutese blush2.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(sun.flower @ 2011 04 21, 23:57)
Sveikos  smile.gif
prisijungiu ir aš prie skaitančiųjų tarpo  4u.gif

Sveika prisijungusi! bigsmile.gif

QUOTE(sphinx @ 2011 04 22, 14:40)

Labai graži! Ale ir šauni ta mūsų sphinx eiliuotoja! bigsmile.gif thumbup.gif

Ateinu čionai pabaigusi Wassmo "Toros trilogiją". Biškelį gaila, kad jau perskaičiau. rolleyes.gif Iš 10 balų duodu visus 10 - tikra skandinaviškai skausminga istorija, organiška... Dabar toks (k)artumo jausmas likęs, kai jau perskaičiau, nes visgi ne kiekviena istorija šitaip paliečia. Kas mėgsta skandinavų literatūrą - besąlygiškai rekomenduoju. cool.gif
Atsakyti