Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

QUOTE(Masako @ 2011 04 22, 08:38)

Gal kas netycia isivaizduojat, kiek Sapnu valgytoju stiklo knygos galetu sverti? doh.gif

maždaug 1,2 kilo
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 04 22, 10:13)
maždaug 1,2 kilo

o neturit virtuviniu svarstykiu - pasverkit biggrin.gif
as turiu ir knyga, ir svarstykles, bet nepamenu kur ta knyga dabar
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 04 21, 21:15)
Išleidau savo nuolaidinį-gimtadieninį Pegaso čekį "Vėtrų kalnui"  cool.gif
Dabar skaitau paraleliai su angliška versija,bo man reikia ją angliškai perskaityt biggrin.gif

Man Vėtrų kalnas turbūt pati gražiausia ir stipriausia literatūrinė meilės istorija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 04 22, 10:15)

pasveriau, tai marakes matyt irgi svere biggrin.gif
1196 g
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 04 22, 09:23)
1196 g

lotuliukas.gif ne, pažiūrėjau knygyno užsakymų ataskaitas. neprisiminiau, kiek tiksliai mūsų dėžutė sveria, tai primečiau iš akies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 04 22, 09:13)
maždaug 1,2 kilo

QUOTE(LEEja @ 2011 04 22, 09:15)

QUOTE(LEEja @ 2011 04 22, 09:23)
1196 g

QUOTE(marakeš @ 2011 04 22, 09:26)
lotuliukas.gif ne, pažiūrėjau knygyno užsakymų ataskaitas. neprisiminiau, kiek tiksliai mūsų dėžutė sveria, tai primečiau iš akies biggrin.gif

oi, panienkos, kaip jums aciu clap.gif lieku skolinga (kaip visada visoms blush2.gif ) friends.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
(svarstykliu neturiu blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 22 balandžio 2011 - 08:33
QUOTE(Masako @ 2011 04 22, 08:38)
Pamirsau pasakyt, kad prie akcijiniu vagoj padetos K. Thorvall trilogijos pirmosios knygos: Jaunystes atabradai. Signes istorija, Nerimo seselyje
Moterisku knygu, seimyniniu istoriju  megejoms  - good.gif

o kiek kainuoja?kažkada pas mus knygyne mačiau po 10-11 lt

Masako, man tu panaši į Liepą iš "Pasmerkti" biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 21, 22:10)
Ačiū 4u.gif  Pasiskaitinėsiu apie ją.

Dabar mėgaujuosiu (jau įpusėjau)  Andrei Makine "Prancūzišku testamentu". Ech, kaip ši knyga man patinka rolleyes.gif Knyga  sužavėjo subtiliu jausmingumu, sentimentalumu, poetiškumu. Labai mano skonio thumbup.gif  Patinka kur kas labiau už jo  „Moteris, kuri laukė“, „Moteris“, man rodos, nepalyginamai silpnesnė g.gif (nors ir "Moters" tikrai nenurašau, man patiko ir toji patiko, tik kur kas mažiau).

gera knyga,pritariu drinks_cheers.gif

Aš skaitinėju Marininos "Pomirtinis portretas",nebloga nebloga,greit skaitosi smile.gif ir po truputį Oneginą damušinėju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 04 22, 10:04)
*o kiek kainuoja?kažkada pas mus knygyne mačiau po 10-11 lt

**Masako, man tu panaši į Liepą iš "Pasmerkti" biggrin.gif

*man rodo, panasi kaina g.gif as, matai, kaip is menulio iskritus - turbut seniai jos ten padetos lotuliukas.gif

** rimtai?? laugh.gif Faina man jinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 22 balandžio 2011 - 09:08
Labas 4u.gif

QUOTE(sun.flower @ 2011 04 21, 22:57)
Sveikos  smile.gif
prisijungiu ir aš prie skaitančiųjų tarpo  4u.gif
vakar baigiau D.Gabaldon "Svetimšalės" 2 dalį, mane šitą knyga labai jau užkabino.. toks gerulis moteriškas romanas  blush2.gif  laukiu nesulaukiu tolimesnių dalių.
artimiausiu metu pradėsiu tą naująją "Padermę".

Sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(eliss @ 2011 04 22, 09:04)

Kaip tik buvau prisiminusi, kad tu ją kažkada pardavinėjai, o tai reikštų, galbūt skaitei (arba bent bandei skaityti) smile.gif Dar ir pagalvojau, kad smalsu, ar ji tau patiko mirksiukas.gif
Beje, kadangi jau mintinai išmokusi, kad tu nemėgsti žiaurumų knygose, tai noriu paklausti, o ar "Prancūziškame testamente" tau jie neužkliuvo? Nes žiaurių scenų ten tikrai netrūko. Kai kurios jų man labai stipriai įsirėžė į atmintį. Juolab, kad turbūt reik suprasti, jog viskas, kas aprašyta šioje knygoje, daugmaž tikra, juk ji autobiografinė. Reikštų, kad ir visi žiaurumai iš gyvenimo, autoriaus ir jo artimųjų patirties. Kai kurios vietos netgi kėlė asociacijas su Sofi Oksanen "Valymu". Pvz. tas juodas automobilis, kuriuo važinėjosi Berija ir ieškojo "aukų" (moterų). "Valyme" vienai iš veikėjų taip pat buvo prisakyta saugotis juodo automobilio (na, aišku, juo važinėjosi jau kiti, bet principas tai tas pats). Ir šiaip knygoje pilna žmonių suluošinimo scenų aprašymų (kare sužaloti, be kojų, be rankų žmonės, vadinami "virduliais", lavonai, kišami po ledu ir, pasak autoriaus, ten užsikoncervuojantys nuo šalčio kaip "šaltiena), kai pagalvoji, baisu, daugiau nei baisu doh.gif Mes gyvename žymiai geresniais laikais...
"Prancūziškas testamentas" tikrai atsidurs mano mėgstamiausių ir rekomenduotinų sąraše. Labai stipri, įtaigi, dvasinga knyga. Ir vietomis itin sukrečianti.
Atsakyti
Labas rytas, štai ir aš biggrin.gif

QUOTE(Masako @ 2011 04 21, 18:33)
as knygas isvis neseniai tik pradejau pardavinet, sulig tuo momentu ir i jusu skyreli papuoliau biggrin.gif

Aš gal pirma klientė buvau? biggrin.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 04 21, 19:26)
SS vėl miškuose  biggrin.gif

Svarbu, kad nepaklystų biggrin.gif

QUOTE(Tibė @ 2011 04 21, 20:15)
Išleidau savo nuolaidinį-gimtadieninį Pegaso čekį "Vėtrų kalnui"  cool.gif
Dabar skaitau paraleliai su angliška versija,bo man reikia ją angliškai perskaityt biggrin.gif

Turiu seną leidimą, tai ji plonesnė, bet kad šriftas gana smulkus, tarpai maži, palyginus su šiandien leidžiamomis, tai ir skaitosi kiek sunkiau ax.gif

QUOTE(tutele @ 2011 04 21, 20:30)
Plonyte ir su netiketa atomazga - kazkodel manau, kad tau patiktu sita. cool.gif

Man tai ji patiko bigsmile.gif Atomazga tikrai gerulė biggrin.gif

QUOTE(sun.flower @ 2011 04 21, 23:57)
Sveikos  smile.gif
prisijungiu ir aš prie skaitančiųjų tarpo  4u.gif

Sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 04 22, 07:38)
Jaunystes atabradai. Signes istorija, Nerimo seselyje
Moterisku knygu, seimyniniu istoriju  megejoms  - good.gif

eliss, Skaitanti, esat skaiciusios?

Laba,

Kol kas dar ne, bet atsimenu, kaip pasakojai.

Knygyne kažkaip dėmesys nukrypo į naują knygą apie Hausą. Kadangi tai vienas iš dviejų mano žiūrimų serialų, tai pavarčiau... Ką aš žinau, kaip pagalvoji, dabar iš bet ko ir apie bet ką gali parašyti knygą...
Atsakyti
sveikos visos 4u.gif

Pabaigiau Krėvės ,,Skirgailą". Tik pabaiga ir teišgelbėjo knygą (na, čia mano nuomonė). Nes man pasirodė grynas gumos tempimas, ypač pirmoje knygos pusėje.

Dabar imsiu Valymą. Baisiai įdomu, kaip man patiks biggrin.gif

tiesa, mačiau, apie Rotą kalbėjot. Panevėžy iki gegužės mėnesio visos knygos berods po 3 ir 5 Lt. Tik dar neteko užeit ir pažiūrėt, kas ten likę (kaip supratau, nuolaidos dėl to, kad knygynas persikelia į kitą vietą).
Atsakyti