Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

QUOTE(marakeš @ 2011 04 21, 19:16)
Dori, o Larssono trilogiją skaitei?

Oj, ne ne, šito jau neskaitysiu schmoll.gif Visiškai nedomina ir netraukia ax.gif

QUOTE(sphinx @ 2011 04 21, 19:20)
Laba smile.gif
O tarp kitko, SS kažkur dingus g.gif

SS vėl miškuose biggrin.gif

Ingėnai
, šiandien kaip tik buvau Rote ir varčiau tą Nėries knygą bigsmile.gif Aš irgi ją mėgstu, o ypač eilėraštį "Diemedžiu žydėsiu|". jetus senais gerais laikais ir mintinai mokėjau, dabr tik googlės pagalba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 04 21, 19:26)
Oj, ne ne, šito jau neskaitysiu  schmoll.gif Visiškai nedomina ir netraukia  ax.gif

pati kalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 04 21, 19:31)
pati kalta biggrin.gif

man tai irgi atrodo, kad ta trilogija - kaip tik i Dori mineta buri biggrin.gif
Atsakyti
Išleidau savo nuolaidinį-gimtadieninį Pegaso čekį "Vėtrų kalnui" cool.gif
Dabar skaitau paraleliai su angliška versija,bo man reikia ją angliškai perskaityt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 04 21, 19:26)
šiandien kaip tik buvau Rote

O kur Klp Rotas? (jei cia Klp) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 04 21, 20:26)

Yra prie Simonaitytės bibliotekos ir autobusų stoty. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 04 21, 14:56)
  Jeigu dar kas turit rekomendacijų, sakykit  ax.gif

Plonyte ir su netiketa atomazga - kazkodel manau, kad tau patiktu sita. cool.gif

Ingenai, dar prisiminiau viena knyga , kurioje heroje susijusi su muzika. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 04 21, 20:28)
Yra prie Simonaitytės bibliotekos ir autobusų stoty.  4u.gif

oho, aciu, turesiu omeny bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 04 21, 20:26)

jap, daitė teisi. Aš buvau stoty, žadėjau vieną knygą pirkt už 7lt, bet pagailėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 04 21, 20:15)
Išleidau savo nuolaidinį-gimtadieninį Pegaso čekį "Vėtrų kalnui"  cool.gif
Dabar skaitau paraleliai su angliška versija,bo man reikia ją angliškai perskaityt biggrin.gif

Geras pirkinys. thumbup.gif O dėl dvigubo skaitymo- jaučiu, kad ir man taip būtų tikę. Ši knyga buvo pirma, skaityta angliškai (pirmam kurse), tai kokį trečdalį niekaip nesupratau, apie ką ten rašo, labai jau sunku buvo. smile.gif Bet vis tiek labai labai patiko, tik nemažas liūdesys buvo apėmęs ją pabaigus. ax.gif Ir vis galvoju, kad reiktų dar kartą perskaityt, tik kad neskaitytų knygų krūva niekaip nemažėja.

Fatimaallaa, klausiu asmeniškai tavęs, kadangi lietuviškai šio rašytojo lyg ir nėra- nesi kartais skaičiusi tokio Michael Jecks romanų serijos (viduramžių laikų detektyvai)?
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 04 21, 18:37)
Fatimaallaa, klausiu asmeniškai tavęs, kadangi lietuviškai šio rašytojo lyg ir nėra- nesi kartais skaičiusi tokio Michael Jecks romanų serijos (viduramžių laikų detektyvai)?

Girdėti tikrai teko ir net varčiau ne vieną jo knygą (nes jis gana daug jų išleidęs), bet deja, neteko skaityti. Kai paskaitinėjau aprašymus tai visai norėčiau paskaityti jo seriją viduramžių žmogžudystės.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 21, 21:04)
Girdėti tikrai teko ir net varčiau ne vieną jo knygą (nes jis gana daug jų išleidęs), bet deja, neteko skaityti. Kai paskaitinėjau aprašymus tai visai norėčiau paskaityti jo seriją viduramžių žmogžudystės.

Aišku. Aš prieš kelias dienas vieną nusipirkau, bet ji septyniolikta eilėj. Tai įdomu, ar verta ją skaityti, neperskaičius ankstesnių. O tema (nusikaltimai viduramžiais, kai kurie parašyti pagal tikras bylas) labai įdomi, nedaug tokių knygų ir yra, tai man nelabai norisi laukti. smile.gif
Atsakyti