Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2011 04 20, 14:38)
Leidykla "Trigrama" pirmiems 10 gerbėjų dovanoja po knyga  thumbup.gif Kolkas yra tik trys, tad skubėkit "laikinti"
http://www.facebook....138897042848297

Liuks thumbup.gif
Aš kaip tik laaaaabai noriu vienos jų knygos ("Meistras ir Margarita") smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2011 04 20, 15:55)
Aš 8-ta  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Aš tai iš jų gausiu dvi knygas dovanų bigsmile.gif Vakar parašė, kad nori padovanot man nuo leidyklos knygą, o antrą gausiu už tą "like" thumbup.gif Atsiuntė iš ko galiu rinktis, tai nežinau, ką imt. Arba skaičius esu, arba turiu namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 04 20, 15:57)
Aš tai iš jų gausiu dvi knygas dovanų  bigsmile.gif  Vakar parašė, kad nori padovanot man nuo leidyklos knygą, o antrą gausiu už tą "like"  thumbup.gif  Atsiuntė iš ko galiu rinktis, tai nežinau, ką imt. Arba skaičius esu, arba turiu namie  biggrin.gif

nu tipo gal ir aš spėjau į traukinį... ax.gif 10-ta esu, jubiliejinė biggrin.gif
Atsakyti
Jau kartojuosi (turbūt visiems mirtinai nusibodau biggrin.gif ), bet įdėsiu įdomų straipsnį apie 2010 m. išleistas verstines knygas:
http://www.satenai.lt/?p=7670
Pati perskaičiau jį su didžiuliu malonumu. Juolab, kad nemažai jame paminėtų knygų pačios skaityta, ar nors kilnota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 20 balandžio 2011 - 15:59
QUOTE(Masako @ 2011 04 20, 14:53)
**ir as seku ta puslapi. Idomu drinks_cheers.gif
susidraugaut FB nenori? mirksiukas.gif

kodėl gi ne mirksiukas.gif

štai ką radau knyga , manau,visai įdomi būtų smile.gif
o jau Sandra Brown knygas kaip blynus kepa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 04 20, 17:45)
o jau Sandra Brown knygas kaip blynus kepa doh.gif

AL leidžia taip paeiliui: Picoult, Irving, Brown, vėl Picoult ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 04 20, 17:55)
AL leidžia taip paeiliui: Picoult, Irving, Brown, vėl Picoult ... biggrin.gif

apsileidus , bet nei vienos iš šių neskaičius.. bet su Picoult knygom greit susipažinsiu .. bus matyt ar tie blynai sekmingi ar tik šiaip kepami blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
neįstojau jau į trečią. nebesuprantu jau ko jie nori. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 04 20, 13:42)
Masako,kaip senų knygų mėgėjai,galiu parekomenduoti vieną knygą.Šiandien pas tėvus ieškojau vienos knygos,radau D.Kjuzek "Sakyk mirčiai "Ne".Manau,tau patiktų smile.gif Kitom tai nežinau...visos skaito tik naujas ir protingas knygas ax.gif Aš labiau prijaučiu senesnei literatūrai.

Aš, aš irgi mėgstu, šiandien gi pas Šiaulių knygų bobutę ieškojau senų knygų. Tai abi vertėm, bet nieko ypatingo neradom, arba turiu, arba jau skaičiau...
Masako, gera rekomendacija, tą knygą skaičiau paauglystėje, bet labai gerai atsimenu, kaip ašaras liejau.

QUOTE(caralaite @ 2011 04 20, 14:27)
Nu tai čia gi reklaminis "bajeris" nuo viršelio biggrin.gif
Pirmi 50 psl. tai nieko gero nežada, jau ne kartą pasigailėjau ją pirkus sad.gif. O vadinasi "Treffen sich zwei", autorė Iris Hanika

O aš aišku, jau patikėjau doh.gif
Galvojau, gal koks šedevras ir gražins mane prie vokiečių kalbos skaitinių biggrin.gif
Man vienas senjoras vokietis buvo parekomendavęs
Konsalik. Mit Familienanschluss. Ne Mannas aišku, bet atsimenu, man patiko (buvo mano pirma vokiškai perskaityta knyga).
user posted image.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 04 20, 14:42)
hm,o man knyga labai patiko,ir filmas wub.gif  Pirmą skaičiau knygą,net nežinojau,kad filmas yra,ir vadinosi "Nutapyta".Filmuose juk nebūtina viską atkartoti kaip knygoje.Ir "Teatras" patiko,tik va "Skustuvo ašmenys" nelabai.

Masako,kaip senų knygų mėgėjai,galiu parekomenduoti vieną knygą.Šiandien pas tėvus ieškojau vienos knygos,radau D.Kjuzek "Sakyk mirčiai "Ne".Manau,tau patiktų smile.gif Kitom tai nežinau...visos skaito tik naujas ir protingas knygas ax.gif Aš labiau prijaučiu senesnei literatūrai.

Aš Moemo turbūt penkias knygas skaičiau, ir visos patiko ("Skustuvo ašmenys" dar laukia). O Kjuzek esu kitą knygą skaičiusi ("Vien saulės negana"). Irgi įdomi buvo.

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 20, 16:59)
Jau kartojuosi (turbūt visiems mirtinai nusibodau biggrin.gif ), bet įdėsiu įdomų straipsnį apie 2010 m. išleistas verstines knygas:
http://www.satenai.lt/?p=7670
Pati perskaičiau jį su didžiuliu malonumu. Juolab, kad nemažai jame paminėtų knygų pačios  skaityta, ar nors kilnota.

Ačiū, įdomu buvo paskaityti. Tik nepatiko, kad "Ežio eleganciją" išpeikė. Ne tik vertimą (su tuo sutinku), bet ir pačią knygą- o ji man netgi labai patiko. smile.gif
Šiaip tai galėtų daugiau apie blogus vertimus rašyti, kad būtų aišku, ko geriau neskaityti. Prisimenu vieną straipsnį apie kažkuriuos metus- buvo ne tik išvardintos tos knygos, bet ir nemažai citatų parašyta. Tai kartais taip išversta, kad net sunku patikėti. Gyvenime nepamiršiu, kaip vienoj knygoj vietoj žodžio "mūza" buvo išversta "pelė" (originalo kalba tie žodžiai skiriasi viena raide). lotuliukas.gif
Atsakyti
anglų irgi dešimtukas... šiandien tik įskaitų rezultatai džiugina... šiaip nežinau ką daryčiau...
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 04 20, 22:37)
anglų irgi dešimtukas... šiandien tik įskaitų rezultatai džiugina... šiaip nežinau ką daryčiau...

4u.gif sveikinu su 10tukais , o dar liko univerų kurie neatsiuntė atsakymų? smile.gif
Atsakyti