Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

QUOTE(Vessta @ 2011 04 08, 18:28)
spinx, aciu uz nauja temute 4u.gif man tas pirmas paveiksliukas, nu labai jau... wub.gif

Registruojuosi su Imogen Edwards-Jones ,,Babilono oro linijos".
o jus per meetus knygas skaitot? g.gif mes tai plepam ir atsiplepet niekaip negalim biggrin.gif
Papildyta:
Creed,o Ustinovos detektyvai geresni uz Marininos?

Plepam dar ir kaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras temukei ir autorei biggrin.gif blush2.gif Teko greitai suktis, nes nespėjau pastebėt, kaip sena tema baigėsi, statybininkių niekur nesimatė, tai sukurpiau iš to, ką turėjau biggrin.gif

Na o į temą tai kol kas be knygos - kaip pati rašiau - neišsirenku ką skaityt - tai vieną matuojuosi, tai kitą lotuliukas.gif Baigiau vakar Deborah Heiligman "Čarlzas ir Ema". Atsiliepimą gal vėliau bandysiu rašyt, tik pasakysiu, kad patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 08 balandžio 2011 - 18:51
Perskaiciau tik ka Joyce Carol Oates "Tada as isskleidziau sparnus ir nuskridau" pati izanga nesudomina,neuzkabino visiskai... Depresine nuotaika tokia,pasakojama 15metes merginoms gyvenimo istorija,tiksliau jos gyvenimas po avarijos,po kurios zuvo mama,kaip reikejo su tuo susitaikyti,paciai sustipreti,susitaikyti gyventi pas teta kas kart priestaringos mintys su savimi. Kad ir per diena perskaiciau nu bet knyga neee,nezinau net ,kaip sugebejau ja perskaityti nors jau pora kartu mesti norejau...nepatiko.
Atsakyti
Perskaičiau "Mažosios moterys" pirmą skyrių. Patiko thumbup.gif Užkabino bigsmile.gif Jaučiu, kad bus gera ir įdomi knyga.
Atsakyti
Sveikos,

Aš dabar tik studijoms skirtas knygas skaitau, tai perskaičiau Šekspyro "Hamletą", dar reiks jo perskaityti ir kitas tragedijas, dabar pradėsiu skaityti "Romeo ir Džuljeta":)

Dar laisvo laiko reiks atrasti ir pradėti skaityti "Mirusių mergaičių šventykla", labai sudomino anotacija knygos:)
Atsakyti
Sveikos naujuose namuose smile.gif

Šiandien tikiuosi pabaigti Dorotos Terekowskos „Lėliukę“ ir pradėti Rebeccos James „Tobula klastą“ smile.gif
Atsakyti
Labas naujoje temoje 4u.gif

sphinx, patiko man tavo temukė ir paveiksliukai mirksiukas.gif
Registruojuosi joje su šviežiai pradėtomis Julio Cortazar "Kronopų ir garsenybių istorijos" bei Arčibaldas Kroninas "Kepurininko pilis".

QUOTE(luiziana @ 2011 04 08, 18:41)
Nepamenu ir as,nebent neuzstigo i atminti...o apie Brontes isties daznai buvo minima  smile.gif

Nejaugu būsiu kažką sumaišiusi g.gif

QUOTE(ylksis @ 2011 04 08, 20:15)
Dar laisvo laiko reiks atrasti ir pradėti skaityti "Mirusių mergaičių šventykla", labai sudomino anotacija knygos:)

Ar nėra pagal šią knygą pastatyto filmo g.gif Man labai girdėtas pavadinimas, o knygos tikrai nesu skaičiusi.

Tiesa, šiandien knygyne čiupinėjau naujo ledimo "Vėjo šešėlį" - labai gražiai išleista bigsmile.gif , dailus viršelis rolleyes.gif
Atsakyti
Luiziana, o kaip pasirodyti savo knygų skirtukus? Reikia kioekvieną fotografuoti (arba kartu sudėjus)? g.gif

Ir sveikinuosi naujoje temutėje 4u.gif Kai tik užsidarė praeita tema, jau galvojau, nu va, likom be namų, nes dar buvo ši nesukurta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 08 balandžio 2011 - 20:48
Aš vėl su pirkiniu. doh.gif blush2.gif
Šnipas kuris grįžo iš šalčio.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 08, 21:30)
Tiesa, šiandien knygyne čiupinėjau naujo ledimo "Vėjo šešėlį" - labai gražiai išleista bigsmile.gif , dailus viršelis rolleyes.gif

O senesnis- ką, nedailus? smile.gif Naujas tai man toks gotikinis.
QUOTE(adžani @ 2011 04 08, 22:17)

Labai skirtingas nuomones esu apie šią knygą skaičiusi. Įdomu, kokia ji tau pasirodys.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 04 08, 21:31)
O senesnis- ką, nedailus?  smile.gif Naujas tai man toks gotikinis.

Dailus ir senas, bet naujasis man gal labiau tinka prie knygoje sukuriamos atmosferos, atrodo paslaptingesnis.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 04 08, 20:17)
Aš vėl su pirkiniu. doh.gif  blush2.gif

vat ir man labai bus įdomu, nes pati esu ją pasiskolinusi.
Atsakyti