Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

QUOTE(Creed @ 2011 04 19, 13:30)

Dabar ir skaitau "Misterioso" patinka- skandinaviskas su pasiknaisiojimais detektyvas thumbup.gif

Parasyk ,kai perskaitysi iki galo,jei nenusivilsi,papirksiu ir as biggrin.gif ,dar nesu skaicius ir girdejus sio autoriaus.Ar nuolaida yra dabar siai knygai?
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2011 04 19, 00:36)
Nors aš asmeniškai kartais juos noriu priskirti dėhašiukams  biggrin.gif
g.gif kas tas do daiktas? g.gif
QUOTE(kiršė @ 2011 04 19, 08:59)
Na tai vadinasi ačiū Stikliukui  4u.gif  biggrin.gif

tongue.gif prašom hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 04 19, 14:55)
Parasyk ,kai perskaitysi iki galo,jei nenusivilsi,papirksiu ir as  biggrin.gif  ,dar nesu skaicius ir girdejus sio autoriaus.Ar nuolaida yra dabar siai knygai?

Leidykloje mokejau 20 Lt,ko gero perskaicius pardavinesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 19, 15:29)
g.gif kas tas do daiktas? g.gif

Mūsų dėstytoja taip sakydavo biggrin.gif Čia DHS sutrikimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 04 19, 14:56)
Leidykloje mokejau 20 Lt,ko gero perskaicius pardavinesiu ax.gif

Tai jei knyga idomi,galesiu perpirkti,skaityk ir laukiu atsiliepimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Aš pakylėtom nuotaikom gyvenu dėl darbo ax.gif

gegyte, jau per vėlu sėkmės linkėti.... Kaip sekėsi? Kokia įskaita buvo? smile.gif

laTulipe, manau, kad į filmą nenoriu visgi rolleyes.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 04 19, 15:48)
Ieskosiu ir toliau Moemo kuriniu smile.gif

turiu jeigu ka Menuli ir skatika, atrodo cia jo?
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 04 19, 13:30)
Sveikos 4u.gif

As vakar buvau Baltu lanku leidykloje ir isigijau Arne Dahl "Misterioso" ir D.Sylvain "Samurajaus dukte",aisku abu detektyvai biggrin.gif Dar klausiau,  kada gi J.C.Grange "Limbu priesaika" pasirodys,tai sake labai stengiasi ,kad artimiausiu metu jau butu isleista thumbup.gif
Dabar ir skaitau "Misterioso" patinka- skandinaviskas su pasiknaisiojimais detektyvas thumbup.gif

o 20% nuolaidos nera? Paziurejau leidyklos puslapy, tai raso kaina 21 lt. Tai cia su nuolaida ar ne sita kaina?
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 04 19, 14:48)
Viljamas Somersetas Moemas "Skustuvo ašmenys"
Aistru nasta patiko, paliete ir suzavejo kur kas labiau, bet ir si knyga gera. Ieskosiu ir toliau Moemo kuriniu smile.gif

Knygynuose dabar jo "Pyragai ir alus" pigiai pardavinėjama, jei kartais neskaitei. Irgi labai nebloga knygutė.

Aš vis dar su "Neišsipildymu". Net gėda, tokia plona knyga, o niekaip neperskaitau. Vakar vakare vėl pasiėmiau, tai netgi labai įdomu pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 04 19, 12:19)
jaazau,nesinervink,visai nebaisu smile.gif Abitūra baisiau laugh.gif

Kokia abitūra? Aš juk abiturientė wink.gif

Astulia, buvo lietuvių kalbos, kalbėjau apie šiuolaikinę lietuvių eseistiką - Parulskį, Stankevičių ir Radvilavičiūtę. Sekėsi labai gerai. 10x geriau nei tikėjausi.
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 04 19, 22:02)
Aistulia, buvo lietuvių kalbos, kalbėjau apie šiuolaikinę lietuvių eseistiką - Parulskį, Stankevičių ir Radvilavičiūtę. Sekėsi labai gerai. 10x geriau nei tikėjausi.

Smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 04 19, 22:02)
Kokia abitūra? Aš juk abiturientė wink.gif

Astulia, buvo lietuvių kalbos, kalbėjau apie šiuolaikinę lietuvių eseistiką - Parulskį, Stankevičių ir Radvilavičiūtę. Sekėsi labai gerai. 10x geriau nei tikėjausi.

mačiau kaip mano dukterėčia skaitė savo įskaitą,apie politiką lietuvių kalboje ar kažkaip panašiai.Bet ir teemos doh.gif
Atsakyti