Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

QUOTE(katilina @ 2011 04 18, 21:25)
Aistuliaa, o tau "X karta" patiko ar ne?

Patiko, keista tokia knyga, bet visai nieko susiskaitė, minčių įdomių radau... Sakyčiau, kad priskirčiau prie rekomenduotinų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 18, 21:34)
Patiko, keista tokia knyga, bet visai nieko susiskaitė, minčių įdomių radau... Sakyčiau, kad priskirčiau prie rekomenduotinų  rolleyes.gif

Tai gerai, nes man ji net labai patiko. smile.gif Doriforė ją visiškai išpeikė, o daugiau niekas turbūt iš mūsų nėra skaitęs (ar bent jau nesakė).
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 04 18, 21:48)
Tai gerai, nes man ji net labai patiko. smile.gif  Doriforė ją visiškai išpeikė, o daugiau niekas turbūt iš mūsų nėra skaitęs (ar bent jau nesakė).

Uoj ne, aš jos tikrai negalėčiau išpeikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 04 18, 20:48)
Tai gerai, nes man ji net labai patiko. smile.gif  Doriforė ją visiškai išpeikė, o daugiau niekas turbūt iš mūsų nėra skaitęs (ar bent jau nesakė).

Paskaičiau apie šią knygą, nuojauta kužda, kad man turėtų irgi patikti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 18, 21:24)
eliss, ar jau perskaitei "Evangeliją", ar nebeskaitysi?

tik pusę perskaičiau blush2.gif nu nenoriu aš tų religinių temų,skaitau aš šiandien ir jaučiu,kad nebegaliu doh.gif dar pabaigą perskaičiau.Knyga tikrai gera,sutinku,sakiniai,žodžiai...ir daug kur pritariu autoriui.Bet jau tas moters niekinimas nuo pat amžių pradžios unsure.gif ...Galėčiau dar pasiplėtot,bet aš religines temas apeinu.Knygą rekomenduoju,nors ir neperskaičiau.

O vakar pradėjau Puškino "Oneginą" rusų k. skaityt,garsiai smile.gif Sakau,nors liežuvį pramankštinsiu smile.gif Visai patinka,teko mokyklos laikais skaityt šiek tiek,gražiai rašo,tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 18, 21:50)
Uoj ne, aš jos tikrai negalėčiau išpeikti  smile.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 18, 21:54)
Paskaičiau apie šią knygą, nuojauta kužda, kad man turėtų irgi patikti bigsmile.gif

Gal ir patiktų, negaliu garantuoti (pvz. net nebūčiau pagalvojus, kad Dori ji taip nepatiks). Man ji įdomi, protinga, susimąstyti verčianti, bet lengvai skaitoma knyga.
QUOTE(eliss @ 2011 04 18, 22:01)
O vakar pradėjau Puškino "Oneginą" rusų k. skaityt,garsiai smile.gif Sakau,nors liežuvį pramankštinsiu smile.gif Visai patinka,teko mokyklos laikais skaityt šiek tiek,gražiai rašo,tikrai smile.gif

Oneginas+rusų kalba=labai gražu smile.gif
Atsakyti

„Mes gyvenam niekam į akis nekrintantį gyvenimą periferijoje; mes atsidūrėme paribyje, ir yra daugybė dalykų, prie kurių nusprendėme neprisidėti. Mes troškom tylos - ir gavome tylą. Atvažiavom čia nusėti žaizdų ir spuogų, mūsų žarnos buvo susimetusios į mazgus, mes manėm, jog vargu ar kada nors galėsim normaliai tuštintis. Mūsų organizmai, prisigėrę kopijavimo mašinų smarvės, skystų tepiklių ir popieriaus kvapo, pavargę nuo nesibaigiančio streso beprasmiame darbe, kurį dirbome nenoromis ir nesulaukdami jokio dėkingumo, atsisakė funkcionuoti. Mus valdė jėgos, vertusios gerti raminamuosius vaistus ir įsivaizduoti, kad apsipirkimas atstoja kūrybiškumą, o šeštadienio vakare išnuomotos vaizdajuostės pakanka iki visiškos laimės. Bet dabar, kai apsigyvenome čia, dykumoje, viskas tapo kur kas, kur kas geriau.“

„Nuotykių be rizikos būna tik Disneilende“
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 18 balandžio 2011 - 21:11

Aš šitą knygą jau kokie metai laiko pardavinėju už 5lt niekas neperka biggrin.gif
O šiaip tai, skaičiau senokai, prieš kokius 5-7m, tada kai tik prasidėjo mano dydis knygų skaitymo bumas. Nežinau, gal ne tuo metu ją paėmiau, gal nieko tada nesupratau. Kai čia pagyrėt, tai net pagalvojau, gal pabandyt vėl ją skaityt g.gif

klopėdija, dėl to AS, teisybę tu pasakei, ten tikrai sudėtos būdingiausios AS savybės, todėl ir atrodo viskas šiek tiek sutirština, nei tikrai yra. Vėlgi, apie šitą knygą mes su dėstytojais, vaikų raidos centro darbuotojais diskutavom prieš gerus 5-6m, jie taip pat teigė, kad ne viskas taip būna, kaip knygoje. Per šį laiką galėjo ir pasikeisti gal situacija. Apie indigo vaikus juk irgi neseniai pradėta diskutuoti ir pripažinti. Nors aš asmeniškai kartais juos noriu priskirti dėhašiukams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 18 balandžio 2011 - 23:41
QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 18, 18:59)
na va...kažkokia garsi aktorė yra pasakius, kad norint nugyventi gyvenimą gerai, reikia: geros sveikatos ir blogos atminties ax.gif

kokie taiklūs žodžiai... kaip dabar išmokti simuliuoti tą atminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 18, 17:46)
Stikliukas, o ne Masako mirksiukas.gif

Na tai vadinasi ačiū Stikliukui 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kiek miegosit visos? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 19, 10:39)
Kiek miegosit visos?  bigsmile.gif  biggrin.gif

Labas 4u.gif Seniai nemiegu tongue.gif
Sedziu plaukus nusidazius, tai dar kokias 2 val i lauka negalesiu iseit doh.gif