Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

QUOTE(marakeš @ 2011 04 08, 15:48)
o kodėl į leidyklą nenuvažiuojat?smile.gif

čia Kęstučio gatvėje? O kaip jie dirba (turiu omeny laiką)?
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 04 08, 17:41)
Vat Marinina, tai galiu skaityt be atokvepio, o Ustinovos nieko neskaicius, bet ji mane vis kazkaip vilioja rolleyes.gif

As skaiciau Ustinovos 3 knygas,kurios lietuviskai isleistos,nuo Marininos skiriasi tuo,kad siek tiek romantikos ipinta,bendrai paemus patiko mirksiukas.gif bet Marinina vistiek labiau
P.S. Jei nori,galiu kuria nors Ustinovos paskolinti 4u.gif

QUOTE(marakeš @ 2011 04 08, 17:48)
o kodėl į leidyklą nenuvažiuojat?smile.gif

ai,tai,kad nedegantis reikalas,palauksiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 08 balandžio 2011 - 17:30
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 08, 18:03)
čia Kęstučio gatvėje? O kaip jie dirba (turiu omeny laiką)?

jo. iki penkių
Atsakyti
labuka.As ir esu knygu gerbejai daug skaitau.Tik ka baigiau Wassmo toros ,,beodis dangus,, .pirmos 2 dalys lengvai praslydo, trecioji sita irgi uzkabino bet atvirai pasakius puse knygos nesupratau... tai galvoju arba nemoku giliau pazvelgt arba tikrai rasytoja per daug nusirase trecioj daly. noriu jusu nuomones apie trecia dali? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Dabar skaitau "Dvidesimtoji zmona',nu kokia painiava su tais giminysciu rysiais ir pareigom doh.gif Kas ten kieno,kelintos zmonos vaikas ar uosvis,chanas ar viziris,brrr visai susipainiojau,o dar vardai kokie sunkus biggrin.gif Bet kaip,rytietiska pasaka,paremta tikrais faktais,man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 08 balandžio 2011 - 17:09
QUOTE(Creed @ 2011 04 08, 17:04)
As skaiciau Ustinovos 3 knygas,kurios lietuviskai isleistos,nuo Marininos skiriasi tuo,kad siek tiek romantikos ipinta,bendrai paemus patiko:mirksiukas:  bet Marinina vistiek labiau
P.S. Jei nori,galiu kuria nors Ustinovos paskolinti 4u.gif

noreciau bigsmile.gif , o tu meete vilnieciu nenoretum sudalyvaut, tuo paciu ir pasiskolinciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 04 08, 16:06)
jo. iki penkių

Dėkui. Reiks apsilankyti ten, nes visai patogus nuvažiavimas nuo stoties smile.gif

QUOTE(Creed @ 2011 04 08, 16:08)
Dabar skaitau "Dvidesimtoji zmona',nu kokia painiava su tais giminysciu rysiais ir pareigom doh.gif Kas ten kieno,kelintos zmonos vaikas ar uosvis,chanas ar viziris,brrr visai susipainiojau,o dar vardai kokie sunkus biggrin.gif Bet kaip,rytietiska pasaka,paremta tikrais faktais,man patinka bigsmile.gif

O tu esi skaičiusi jos 'Šešėlių princesė'? Ten irgi buvo begalinė painiava su vardais ir giminystės ryšiais. Bet juk knygos pradžioje yra duotas genealoginis medis. Pamenu kai pirmąją jos knygą skaičiau, tai į jį nuolat žvilgčiodavau, nes be jo būtų neįdomu ir sunku skaityti.
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 04 08, 18:12)
noreciau bigsmile.gif , o tu meete vilnieciu nenoretum sudalyvaut, tuo paciu ir pasiskolinciau blush2.gif

Su meetu tai nezinau blush2.gif neturiu kur savo maziaus palikti doh.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 08, 18:17)
O tu esi skaičiusi jos 'Šešėlių princesė'? Ten irgi buvo begalinė painiava su vardais ir giminystės ryšiais. Bet juk knygos pradžioje yra duotas genealoginis medis. Pamenu kai pirmąją jos knygą skaičiau, tai į jį nuolat žvilgčiodavau, nes be jo būtų neįdomu ir sunku skaityti.

Tai be to medzio is vis nieko nesuprasciau biggrin.gif Ziuriu nuolat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 08 balandžio 2011 - 17:31
QUOTE(Creed @ 2011 04 08, 15:41)
O gal tam paciam? bigsmile.gif Vilniuje? blush2.gif

Tai kad ne. Žinau, kad tu Vilniuj, kitaip būčiau iškart puolusi siūlyti. smile.gif

Sphinx, labai gražu- ir žodžiai, ir nuotraukos. 4u.gif
Į naują temą ateinu su "Meilė, smalsumas, prozakas ir abejonės". Taip sutapo, kas kelios paskutinės skaitytos knygos buvo beveik vien apie vyrus, tai dabar nutariau imtis labiau "moteriškų"- net tris atsidėjau.
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 04 08, 17:19)
Su meetu tai nezinau blush2.gif neturiu kur savo maziaus palikti doh.gif
Tai be to medzio is vis nieko nesuprasciau biggrin.gif Ziuriu i ja nuolat

tai jis bus tik geguzi, dar laiko yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 04 08, 08:02)

*Man is vis reiketu sleptis is gedos blush2.gif as ,paskutiniu metu,visai neskaitau klasikos doh.gif  blush-anim-cl.gif2:jeigu tik paimu kokia rimtesne knyga,is kart nuobodulys uzpuola ir pradedu kankintis,jokio malonumo skaitant nejauciu unsure.gif smegenys atrofavosi ar kas cia pasidare unsure.gif  biggrin.gif
Papildyta:
**Gal zinot kur gauti sia knyga http://www.almalitte...p/28;book;14460 ,pirkti nerandu,bibliotekoje irgi doh.gif

*Nu kam iskart sleptis,draugaut va galiu pasiulyti biggrin.gif ,nes panasios esam...daznai ir man taip buna,nuo trileriu ir detektyvu ilgam negaliu pabegti ax.gif
**Turiu tik rusu kalba ,bet man nesiskaite ,pernai meciau paskaicius iki kokiu 60psl.,siemet vistik zadu sugrizti ir dar karteli pameginti ja paskaityti,gal tada ne tas kvepavimas buvo biggrin.gif

QUOTE(Masako @ 2011 04 08, 08:06)

O Parmos vienuolynas rimtai minimas daug kartu Tryliktoj pasakoj? Kazkaip neatsimenu as to.  Va apie Dzeine Eir (berods) tai tikrai nemazai rasoma g.gif

Nepamenu ir as,nebent neuzstigo i atminti...o apie Brontes isties daznai buvo minima smile.gif

QUOTE(Creed @ 2011 04 08, 15:44)
Mėtinis šokoladas : romanas / Marija Briker ; iš rusų kalbos vertė Zita Marienė. – Vilnius : Alma littera, 2011. – 328 p. – ISBN 978-609-01-0003-5

Kas skaito rusiskai,gal zinot kas cia per rasytoja ir knyga?Kiek susiradau internete,tai atrodo detektyvu rasytoja bigsmile.gif

Net nebuvau girdejusi apie ja,neteko skaityti ir jokiu nuomoniu girdeti .

QUOTE(Creed @ 2011 04 08, 16:18)
Ir dar kaip megstu smile.gif  "Gyvatyno" tik pirma dali radau ir skaiciau,antra bibliotekoje dingo,kazkas paeme ir negrazino,tai taip ir likau neperskaicius  iki pabaigos doh.gif

Ar tikrai idomi?

QUOTE(Vessta @ 2011 04 08, 16:28)

Creed,o Ustinovos detektyvai geresni uz Marininos?

Ustinovos man nuobodesni,Marininai lygiu kol kas nera,is rusu imant mirksiukas.gif
Atsakyti
Registras Joyce Carol Oates"Tada as isskleidziau sparnus ir nuskridau" paryskinti srifto negaliu,kadangi is telefono rasau... Nekabina oij kaip nekabina knyga,kankinuosi as su ja,baigsiu parasysiu daugiau.
Atsakyti