QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 16, 08:33)
Labas rytas
Apie Pamuką
http://pramogos.delf...a.d?id=44309165
Tai gal ne taip ir blogai su jo "Nekaltybės muziejumi" Man ta knyga nepasirodė nei labai gera, nei prasta. Iš serijos - gera, bet būna ir geriau. Galėjo autorius tiek neišsiplėsti ir mažiau kartotis.
Apie Pamuką
http://pramogos.delf...a.d?id=44309165
Tai gal ne taip ir blogai su jo "Nekaltybės muziejumi" Man ta knyga nepasirodė nei labai gera, nei prasta. Iš serijos - gera, bet būna ir geriau. Galėjo autorius tiek neišsiplėsti ir mažiau kartotis.
Na kiekvienam savo Istorija gal ir išskirtinė turkų literatūroje, bet mane tas gumos tempimas tiesiog užmuša. Nors esu pasižadėjusi sau, kad vis tik pabaigsiu šią knygą, bet šį kartą skaitysiu ją toliau anglų kalba.
QUOTE(Gegytė @ 2011 04 16, 10:31)
labas rytas, merginos pasiilgau plepėjimų su jumis, o skaitymo labiausiai... įskaitos ir egzai man tik galvoj, bet vis paskaitau ką pripliurpėt
Sekmės tau Man pačiai visas tas košmaras prieš akis. Tiksliau prasidės jau kitą mėn.
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 16, 15:36)
Na kad jau tema vangoka, pasigirsiu, ką gero šiandien nuveikiau
Taigi sudalyvom su šeima Pegase vykusiame Vyt. Landsbergio Rudnosiuko istorijos pristatyme, ir netgi labai sėkmingai Ne tik apturėjom gerą laiką, bet ir laimėjau šią knygą
Taigi sudalyvom su šeima Pegase vykusiame Vyt. Landsbergio Rudnosiuko istorijos pristatyme, ir netgi labai sėkmingai Ne tik apturėjom gerą laiką, bet ir laimėjau šią knygą
Sveikinu su laimėjimu ir džiaugiuosi, kad šitaip smagiai ir turiningai praleidot dieną
QUOTE(amber123 @ 2011 04 16, 15:59)
Sveikos eina sikt.. prisiskaiciau Uzkalnio, tai siandien visa nakti sapnavau, kad kazkokioj saloj lakstau jaaazau net nenorejau pabust
Prajuokinai
O man pačiai vis rečiau ir rečiau pavyksta kiek ilgiau užtrukti su knyga, dabar praktiškai visą laiką skiriu darbų rašymui. Nors peržiūra ir praėjo, bet su darbais net neįpusėjau.
Bet kad ir kaip esu užsiėmusi, bet vis tik perskaičiau dvi knygas. Kiek seniau pabaigiau D. C. Fernback 'Palaimos namai'. Knyga patiko. Pati istorija lyg graži pasaka apie meilę, tikėjimą, ištikimybę ir pasiryžimą viskam dėl mylimo žmogaus, Osmanų imperijos laikais. Pagardinta haremo istorijomis, klasta, neapykanta, valdžios troškimu ir kerštu. Persiskaitė labai greitai ir skaniai.
Elisabeth Chandler 'Angelo pabučiuota'. Dar viena knyga iš fantasy istorijų skirtų paaugliams. Nieko naujo, nieko ypatinga. Pradžia buvo nuobodoka ir primityvi, bet nuo vidurio istorija pasidarė kiek įdomesnė, o į galą net intriga atsirado, kad net pagalvojau, kad visai gal ir norėčiau antrąją dalį skaityti.
Na bet čia tos knygos iš serijos perskaitei, gerai ir smagiai praleidai laiką, bet ir greitai pamiršai.
O dabar pradėjusi ne vieną knygą ir skaitau vieną iš jų priklausomai nuo to kokia nuotaika užplūdus.
Taigi, jei nusiteikus romantikai ir jausmams skaitau Nicholas Sparks 'Brangusis Džonai' (ENG).
Jei norisi stipresnių įspūdžių ir šiurpuliukų, draugauju su Tess Gerritsen 'Chirurgas'.
Na o jei norisi paaugliškų pašeliojimų, tai griebiu Richelle Mead 'Šešėlio bučinys' 3-ioji 'Vampyrų akademijos' knyga (ENG).