Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 16, 08:33)
Labas rytas 4u.gif

Apie Pamuką 

http://pramogos.delf...a.d?id=44309165

Tai gal ne taip ir blogai su jo "Nekaltybės muziejumi" Man ta knyga nepasirodė nei labai gera, nei  prasta. Iš serijos - gera, bet būna ir geriau. Galėjo  autorius tiek neišsiplėsti ir mažiau kartotis.

Na kiekvienam savo smile.gif Istorija gal ir išskirtinė turkų literatūroje, bet mane tas gumos tempimas tiesiog užmuša. Nors esu pasižadėjusi sau, kad vis tik pabaigsiu šią knygą, bet šį kartą skaitysiu ją toliau anglų kalba.

QUOTE(Gegytė @ 2011 04 16, 10:31)
labas rytas, merginos pasiilgau plepėjimų su jumis, o skaitymo labiausiai...  įskaitos ir egzai man tik galvoj, bet vis paskaitau ką pripliurpėt

Sekmės tau 4u.gif Man pačiai visas tas košmaras prieš akis. Tiksliau prasidės jau kitą mėn.

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 16, 15:36)
Na kad jau tema vangoka, pasigirsiu, ką gero šiandien nuveikiau smile.gif

Taigi sudalyvom su šeima Pegase vykusiame  Vyt. Landsbergio “Rudnosiuko istorijos” pristatyme, ir netgi labai sėkmingai thumbup.gif  Ne tik apturėjom gerą laiką, bet ir laimėjau šią knygą bigsmile.gif  clap.gif  clap.gif

Sveikinu su laimėjimu ir džiaugiuosi, kad šitaip smagiai ir turiningai praleidot dieną 4u.gif

QUOTE(amber123 @ 2011 04 16, 15:59)
Sveikos  bigsmile.gif eina sikt.. prisiskaiciau Uzkalnio, tai siandien visa nakti sapnavau, kad kazkokioj saloj lakstau lotuliukas.gif jaaazau net nenorejau pabust  lotuliukas.gif

Prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O man pačiai vis rečiau ir rečiau pavyksta kiek ilgiau užtrukti su knyga, dabar praktiškai visą laiką skiriu darbų rašymui. Nors peržiūra ir praėjo, bet su darbais net neįpusėjau.

Bet kad ir kaip esu užsiėmusi, bet vis tik perskaičiau dvi knygas. Kiek seniau pabaigiau D. C. Fernback 'Palaimos namai'. Knyga patiko. Pati istorija lyg graži pasaka apie meilę, tikėjimą, ištikimybę ir pasiryžimą viskam dėl mylimo žmogaus, Osmanų imperijos laikais. Pagardinta haremo istorijomis, klasta, neapykanta, valdžios troškimu ir kerštu. Persiskaitė labai greitai ir skaniai.

Elisabeth Chandler 'Angelo pabučiuota'. Dar viena knyga iš fantasy istorijų skirtų paaugliams. Nieko naujo, nieko ypatinga. Pradžia buvo nuobodoka ir primityvi, bet nuo vidurio istorija pasidarė kiek įdomesnė, o į galą net intriga atsirado, kad net pagalvojau, kad visai gal ir norėčiau antrąją dalį skaityti.

Na bet čia tos knygos iš serijos perskaitei, gerai ir smagiai praleidai laiką, bet ir greitai pamiršai.

O dabar pradėjusi ne vieną knygą ir skaitau vieną iš jų priklausomai nuo to kokia nuotaika užplūdus.

Taigi, jei nusiteikus romantikai ir jausmams skaitau Nicholas Sparks 'Brangusis Džonai' (ENG).
Jei norisi stipresnių įspūdžių ir šiurpuliukų, draugauju su Tess Gerritsen 'Chirurgas'.
Na o jei norisi paaugliškų pašeliojimų, tai griebiu Richelle Mead 'Šešėlio bučinys' 3-ioji 'Vampyrų akademijos' knyga (ENG).
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 04 15, 13:58)
*Ingenai,o tu pažiūrėk "Nerimo dienos",geras filmas,ypač pabaiga smile.gif O vat knygos neskaičiau,pagal atsiliepimus,tai nekokia rolleyes.gif

**Vakar paskaičiau apie Rendell "Vaikeliai girioje",turėjau jos "Pamergę",tai nelabai man,net nebaigiau.Bet va žiūriu Pedro Almodóvaro  filmas „Virpantys kūnai“ pagal jos knygą,kaip įdomu,nes geras yra smile.gif

*Filmą tikrai verta žiūrėti, bet nebūtinai dėl pabaigos. Man ji, tiesą sakant, mažiausiai padarė įspūdį, nes visas filmas buvo labai geras.
**Aš irgi pažiūrėjau apie ją- tai bent moteriškė prirašiusi. Tarp tiek knygų turbūt yra ir geresnių, ir prastesnių.

QUOTE(Siberica @ 2011 04 15, 21:12)
Sveikos 4u.gif vat man tas ir nepatiko,kad ne toks aktorius parinktas Džeikui..reikėjo tokio lengvesnio. Gal kokio DiCaprio,ar kaip ten jis. O aš vis dar "kelyje"...jau 100psl.liko..bučiau jau pabaigus jei ne tos raidės.

Niekaip negaliu sutikt, kad DiCaprio lengvesnis už Patinsoną. Be to, ir daug vyresnis. smile.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 16, 17:36)
Taigi sudalyvom su šeima Pegase vykusiame  Vyt. Landsbergio “Rudnosiuko istorijos” pristatyme, ir netgi labai sėkmingai thumbup.gif  Ne tik apturėjom gerą laiką, bet ir laimėjau šią knygą bigsmile.gif  clap.gif  clap.gif

Sveikinu dėl laimėjimo. Įdomu buvo paskaityti. thumbup.gif
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 16, 18:56)
Taigi, jei nusiteikus romantikai ir jausmams skaitau Nicholas Sparks 'Brangusis Džonai' (ENG).

O man kažkaip atrodė, kad tu tokių knygų neskaitai. smile.gif Bet tavo nuomonę bus įdomu sužinoti, nes filmas tai man baisiai nepatiko.

Vakar prieš miegą pasiėmiau Georges Bataille "Dangaus žydrynė", bet kadangi labai greit skaitėsi, tai visą ir pabaigiau. Deja, nieko labai gero negaliu pasakyti. Pusė knygos buvo išvis neįdomi, tik paskui šiek tiek pradėjo patikti. Bet vis tiek bendras įspūdis nelabai koks. Kažkiek priminė Bukovskį. Apie daug geriantį, daug moterų turintį, bet tik vieną (ir ne savo žmoną) mylintį, dėl nepaaiškintų priežasčių labai nelaimingą vyrą. Veiksmas vyksta keliose Europos šalyse apie 1935 metus, kai jau buvo jaučiamas artėjantis karas. Šita bauginanti karo nuojauta- vienintelis man įstrigęs dalykas iš visos knygos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 04 16, 17:59)
Sveikos  bigsmile.gif eina sikt.. prisiskaiciau Uzkalnio, tai siandien visa nakti sapnavau, kad kazkokioj saloj lakstau lotuliukas.gif jaaazau net nenorejau pabust  lotuliukas.gif

Gal kartais pardavinėsi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 04 16, 18:59)
O man kažkaip atrodė, kad tu tokių knygų neskaitai.  smile.gif Bet tavo nuomonę bus įdomu sužinoti, nes filmas tai man baisiai nepatiko.

Tu teisi, aš paprastai nelabai skaitau tokio pobūdžio knygų smile.gif Bet su šia knyga ir filmu yra išimtis. Man filmas atvirkščiai nei tau labai patiko. Bet patiko ne savo vaidyba, bet pačiu turiniu (nes lygiai tokią pačią situaciją aš pati išgyvenau, tik deja, mano istorija neturėjo tokios laimingos pabaigos). Dėl tos pačios priežasties ėmiausi ir knygos. Perskaičiau ketvirtadalį, bet galiu pasakyti, kad yra skirtumų su filmu. Bet kol kas knyga irgi labai patinka, kaip bebūtų keista unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 04 16, 21:08)
Gal kartais pardavinėsi?  bigsmile.gif

aš jau klausiau prieš tai.. tai buvo kategoriškas ne blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
ta proga biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 04 16, 19:58)

lotuliukas.gif thumbup.gif Nuotaikai pataisyti super biggrin.gif

Na bet kadangi aš neesu Sparks gerbėja ir skaitau tai antrąją knygą ir tik dėl asmeninių priežasčių. Bet tokiu ar panašiu grafiku rašo ne vienas popso rašytojas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 16 balandžio 2011 - 21:07
QUOTE(marakeš @ 2011 04 16, 21:58)
ta proga biggrin.gif

Gerai čia. Ypač su posteriais. lotuliukas.gif Knygos nė vienos neskaičiau ir nenoriu skaityti, bet turiu prisipažinti, kad filmai "The notebook" ir "Message in a bottle" (ir beveik "Nights in Rodanthe") tikrai patiko. O "Dear John" ir "A walk to remember" tai brrr (manau, daugiausia patikimas priklausė nuo aktorių sugebėjimų). smile.gif
Atsakyti
help.gif

Kažkuri kažkada skaitė knygą ar tai apie Šatrijos Raganą ar tai apie Žemaitę, ar tai apie dar kažkokią rašytoją.Tai va,gal prisipažinkit biggrin.gif Nes man reikia projektui,ir dar tos knygaos pavadinimas nepakenktų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 04 16, 12:33)
Beje, linamog, ar perskaitei "Aklumą", kaip Tau?

Taip, perskaiciau. Patiko. Destymo, pasakojimo stilius buvo panasus i japonu rasytoju - letas, neskubrus, toks... inteligentiskas, kaip "Moteris smelynuose", "Tamsus vanduo".
Ir siandien baigiau skaityt L.Carcatera "Saugi vieta". Nusipirkau vakar "Megos "Rimi" su akcija. Ispudinga knyga. Mano nuomone, drasiai gali varzytis su "Pragaro virtuves vaikezais". Autoriaus pamastymai apie senus laikus, filmus, muzikantus, rajono atmosfera primine daugelio S.King romanu veiksmo vyksmo aplinkos nupasakojima, heroju pamastymus apie laiko tekme.
Atsakyti
Laba,

Ai, pačios knygos nei apie Žemaitę, nei apie Lazdynų Pelėdą tai neskaičiau, skaičiau tik jų knygas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaitanti: 17 balandžio 2011 - 13:33
Na va per vakar ir perskaičiau Nicholas Sparks 'Brangusis Džonai'. Tiksliau skaičiau iki pat paryčių ir nepadėjau kol neužverčiau paskutinio puslapio. Jau seniai taip nebuvau sukrėsta knygos. Pati istorija sukėlė šitiek jausmų, prisiminimų, skausmo, sąžinės priekaištų, kaltės jausmo ir suvokimo, kad pasirinkau klaidingai. Dar ilgai kankinausi ir raudojau. Istorija palietė mane asmeniškai ir labai skausmingai. Pati žinau ką reiškia laukti, skaičiuoti dienas ir su kiekvienu telefono skambučiu kruptelėti ir skaityti kiekviena žinutę laikraštį ir internete apie karines operacijas. Tik liūdniausia, kad nebeturiu galimybės pasakyti atsiprašau. Pasirodo laukimas nėra toks baisus ir sunkus, kaip visiška nežinia verysad.gif

Gal vienam tai eilinis romantiškas ir banalus pasakojimas, deja, man pačiai mano pačios istorijos atkartojimas. Tiesa pasakius, labai gailiuosi, kad ėmiausi šios knygos, nes iki šiol jaučiuosi labai blogai.

Tiesa, knyga nuo filmo gerokai skiriasi. Filme merginos tikslai ir motyvai labai pasiaukojantis ir gražūs, deja, realiai buvo viskas daug paprasčiau ir žmogiškiau.
Atsakyti