Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

Labas oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 16 balandžio 2011 - 06:26
Labas rytas 4u.gif

Apie Pamuką smile.gif

http://pramogos.delf...a.d?id=44309165

Tai gal ne taip ir blogai su jo "Nekaltybės muziejumi" g.gif Man ta knyga nepasirodė nei labai gera, nei prasta. Iš serijos - gera, bet būna ir geriau. Galėjo autorius tiek neišsiplėsti ir mažiau kartotis.
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, merginos smile.gif pasiilgau plepėjimų su jumis, o skaitymo labiausiai... unsure.gif įskaitos ir egzai man tik galvoj, bet vis paskaitau ką pripliurpėt wink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena,

Pagaliau savaitgalis ir nesu apsikrovus darbais. thumbup.gif Ši savaitė man buvo sunki, tai ir knygų jokių neskaičiau, tik vakar pradėjau linamog skolintąją Gerritsen "Pameistrys" (patinka, bet iš karto kyla vaizdai ir serialo "Rizzoli and Isles", o pačios pagrindinės veikėjos visiškai išvaizda nesutampa).
Beje, linamog, ar perskaitei "Aklumą", kaip Tau?

QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 14, 14:04)
Šiandien eilinį kartą supratau, kokie skirtingi mūsų visų skoniai. Kankinau kankinau Dienoraštis raudonais odos viršeliais ir nutariau nebesikankinti lotuliukas.gif tebus ,,graužtukas"  . O štai daitei taip patiko, kad net įsigijo sau asmeniškai g.gif o man niekaip schmoll.gif

Kiekvienam savo. mirksiukas.gif Juk identiškai niekam taip neatitinka.

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 14, 21:17)
O dabar pradėjau skaityti  Sauliaus Tomo Kondroto "Žalčio žvilgsnis". Džiaugiuosi, kad ji papuolė į mano rankas, nes knyga tikrai maloniai nustebino  thumbup.gif Labai sodri, vaizdinga  knygos kalba. Netgi atradau knygoje kažką panašaus į magiškąjį realizmą bigsmile.gif . Daitė neseniai stebėjosi radusi magiškojo realizmo vokietės kūrinyje, o pasirodo, net toli ieškoti jo nereikia bigsmile.gif

Ačiū už atsiliepimą, manau, kad bus įdomu susipažinti ir su Kondroto kūryba. 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
tikiuosi labai nesupyksite, kad truputeli ne i tema, bet...
Čia galima laimėti Nicholas Sparks "Nuoširdžiai įtikėjęs" knygą.
Tereikia tapti fanu ir pasausti "like" smile.gif

Ačiū už dėmesį...
Atsakyti
labas visoms 4u.gif

aš vis dar su Atpirkimu.

QUOTE(Gegytė @ 2011 04 16, 12:31)
labas rytas, merginos smile.gif pasiilgau plepėjimų su jumis, o skaitymo labiausiai...  unsure.gif įskaitos ir egzai man tik galvoj, bet vis paskaitau ką pripliurpėt wink.gif mirksiukas.gif

sėkmės tau per kitą savaitę vyksiančias įskaitas 4u.gif
Atsakyti
Ne į temą, bet prašau pagalbos ax.gif

Kažkada užmačiau, kad kažkuri iš mūsų klaipėdieičų perkasi iherb.com o aš neturiu kreditinės verysad.gif ar kuri gali pagelbėti....šiaip visur aš paypalu atsiskaitinėju, man dėl kelių iherb užsakymų neapsimoka imti kreditinės....ar sutiktų kuri pagelbėt ax.gif būčiau labai dėkinga 4u.gif

Skaitau toliau Nekaltybės muziejų- norisi skaityti lėtai, įdėmiai, besimėgaujant...pakolkas tikrai patinka (pakolkas, tai jau 100 psl) thumbup.gif
Atsakyti
Na kad jau tema vangoka, pasigirsiu, ką gero šiandien nuveikiau smile.gif

Taigi sudalyvom su šeima Pegase vykusiame Vyt. Landsbergio “Rudnosiuko istorijos” pristatyme, ir netgi labai sėkmingai thumbup.gif Ne tik apturėjom gerą laiką, bet ir laimėjau šią knygą bigsmile.gif clap.gif clap.gif
user posted image

O knygas rengėjai dovanojo tik dviems pristatyme dalyvavusiems klausytojams. Reikėjo atspėti pora rudonosiukiškų mįslių.
Pirmoji buvo tokia :
Ir žiemą molis, ir vasarą molis. Atsakymo niekaip nebūčiau sugalvojusi. Ogi , pasirodo – brolis bigsmile.gif Beje, niekas teisingo atsakymo net ir nepasakė, knygą laimėjo esantis arčiausiai teisingo atsakymo (spėjo, kad "žmogus").

O aš atspėjau tokią mįslę:
Tupi tupikas, kabo kabikas,
Jei kabikas nekabėtų, ir tupikas netupėtų.

Dar besakant ją maniškė iškart pakėlė ranką atsakymui. Puikiai žinojo dukra, kad atsakymas turėtų būti "katinas ir lašiniai".
Tačiau pasirodo, šiuokart ne taip... Liaudanskas-Svaras , kuris vedė šį renginuką, ir sako: „Na va, dabar turbūt traumuosim vaiką... Bet atsakymas turi būti rudnosiukiškas tongue.gif “. Tada prisiminiau – bingo bigsmile.gif Mes turim šios knygos senesnį leidimą,

user posted image

ir kai ruošėmės eiti į pristatymą, sugalvojau pasiimti savo knygą, kad gauti autoriaus autografą. Dukra kaip tik vakar vakare ją dar pavartė, kaip tyčia rado šitą mįslę ir parodė ją man. Taigi, kai Svaras pasakė, kad tikrasis atsakymas nėra tas, puoliau ieškoti savo knygoje tos mįslės (ir jos atsakymo).
O rudnosiukas atsakymas skambėjo taip: „Tupikas ir kabikas“ tongue.gif
Taigi, mums nuskilo. Dabar turėsim dvi knygas, abi su autoriaus autografais. O tie abu leidimai labai skiriasi savo tekstu. Kai buvo skaitomos ištraukos iš naujosios knygos, sekėm tekstą savojoje, ir, pasirodė, skirtumų net labai nemažai. Jau nekalbant apie kitą apipavidalinimą, kitas iliustracijas, naujesnis variantas net lyg ir papildytas.
Žodžiu, laimės man buvo pilnos kelnės rolleyes.gif biggrin.gif
Beje, ant vienos iš knygų autorius mums užrašė "Jeigu kas, tai kaip nors" biggrin.gif Ant kitos Rusnei nupiešė paveiksliuką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 16 balandžio 2011 - 16:39
Laba diena 4u.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 15, 19:54)
O rytoj ketinu sudalyvauti Vyt. Landsbergio knygos  „Rudnosiuko istorijos“ pristatyme (be abejo, kartu imsiu ir savo atžalą smile.gif ). Labai jau patiko man ši knygelė, negaliu praleisti tokios progos bigsmile.gif

Mes irgi dalyvavom,bet ne iki galo, mano mazius, kaip visada i pirmoje eileje turejo sedeti,bet ,deja,jam visiskai buvo neidomu,tik gitaros rupejo..knyga,pavarte ir kategoriskai atsisake pirkti,per mazas ko gero dar g.gif tai ir isejom pabaigos nesulauke unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 16 balandžio 2011 - 16:57
Sveikos bigsmile.gif eina sikt.. prisiskaiciau Uzkalnio, tai siandien visa nakti sapnavau, kad kazkokioj saloj lakstau lotuliukas.gif jaaazau net nenorejau pabust lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 04 16, 16:54)
Laba diena 4u.gif

Mes irgi dalyvavom,bet ne iki galo, mano mazius, kaip visada i pirmoje eileje turejo sedeti,bet ,deja,jam visiskai buvo neidomu,tik gitaros rupejo..knyga,pavarte ir kategoriskai atsisake pirkti,per mazas ko gero dar g.gif tai ir isejom pabaigos nesulauke unsure.gif

O kiek taviškiam? Na būtent šioji knyga tikrai ne patiems mažiausiems. Sakyčiau, nuo 7 metų, ne anksčiau. Bet maniškė į mamą, humorą gerai supranta biggrin.gif (aš kartais galvoju, ar ne per gerai g.gif ), tai jai labai patiko knyga. Ir naująją grįžusi į namus iškart puolė skaityti.
O mažiausiems labai puiki šio autoriaus knyga yra "Pelytė Zita". Ir turiniu, ir pateikimu. Joje tikrai nėra nieko tokio, ką reiktų cenzūruoti smile.gif
Atsakyti