QUOTE(Dorifore @ 2011 04 14, 11:16)
Sveikos naujoj temoj Šiąnakt sapnavau, kad manęs pasigedot, tai atėjau pasirodyt
Pirmiausiai registras su:
R. Gary "Toliau jūsų bilietas nebegalioja"
E. Shafak "Stambulo pavainikė"
Antra, ačiū Ingėnui už knygas, kaip visad gavau per dieną Šį kartą nusipirkau:
J. Nesbo "Pentagrama"
A. Kroninas "Kepurininko pilis"
J. Cortazar "Kronopų ir garsenybių istorijos"
Pirmiausiai registras su:
R. Gary "Toliau jūsų bilietas nebegalioja"
E. Shafak "Stambulo pavainikė"
Antra, ačiū Ingėnui už knygas, kaip visad gavau per dieną Šį kartą nusipirkau:
J. Nesbo "Pentagrama"
A. Kroninas "Kepurininko pilis"
J. Cortazar "Kronopų ir garsenybių istorijos"
Smagu, kad taip greitai gavai Malonaus skaitymo
Labai įdomu kaip tau patiks "Stambulo pavainikė". Nors kažkaip kirba nuojauta, kad gali būti ir ne tavo skonio knyga
QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 14, 13:04)
sutinku visu 100 proc. aš kaip tik medžioju senesnius leidinius. Esu vis dar paieškose seno Anos Kareninos varianto
Šiandien eilinį kartą supratau, kokie skirtingi mūsų visų skoniai. Kankinau kankinau Dienoraštis raudonais odos viršeliais ir nutariau nebesikankinti tebus ,,graužtukas" . O štai daitei taip patiko, kad net įsigijo sau asmeniškai o man niekaip
Dabar kibsiu į kovą su Orhan Pamuk
Šiandien eilinį kartą supratau, kokie skirtingi mūsų visų skoniai. Kankinau kankinau Dienoraštis raudonais odos viršeliais ir nutariau nebesikankinti tebus ,,graužtukas" . O štai daitei taip patiko, kad net įsigijo sau asmeniškai o man niekaip
Dabar kibsiu į kovą su Orhan Pamuk
O aš senų leidimų (anei jokio kitokio antikvaro) nemėgstu
Beje, seną Ana Karenina leidimą kaip tik turiu. Bet laikau tai nesėmingu pirkiniu , mane SM perkant prigavo - įtikinėjo, kad puiki būklė, o gavau geriausiu atveju vidutinės būklės , apibrizgusiais popieriniais aplankais Net nebesinori man tos knygos...
Dienoraštis raudonais viršeliais ir man neperlabiausiai patiko. Numesti gal noro nekilo, bet ir sužavėti knygos turinys tikrai nesužavėjo (tik apipavidalinimas).
Kurią Pamuko knygą skaitysi?