Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2011 04 14, 11:16)
Sveikos naujoj temoj  biggrin.gif  4u.gif  Šiąnakt sapnavau, kad manęs pasigedot, tai atėjau pasirodyt  biggrin.gif

Pirmiausiai registras su:
R. Gary "Toliau jūsų bilietas nebegalioja"
E. Shafak "Stambulo pavainikė"

Antra, ačiū Ingėnui už knygas, kaip visad gavau per dieną  4u.gif Šį kartą nusipirkau:
J. Nesbo "Pentagrama"
A. Kroninas "Kepurininko pilis"
J. Cortazar "Kronopų ir garsenybių istorijos"

Smagu, kad taip greitai gavai thumbup.gif Malonaus skaitymo mirksiukas.gif

Labai įdomu kaip tau patiks "Stambulo pavainikė". Nors kažkaip kirba nuojauta, kad gali būti ir ne tavo skonio knyga g.gif

QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 14, 13:04)
drinks_cheers.gif sutinku visu 100 proc. aš kaip tik medžioju senesnius leidinius. Esu vis dar paieškose seno Anos Kareninos varianto 4u.gif

Šiandien eilinį kartą supratau, kokie skirtingi mūsų visų skoniai. Kankinau kankinau Dienoraštis raudonais odos viršeliais ir nutariau nebesikankinti lotuliukas.gif tebus ,,graužtukas"  . O štai daitei taip patiko, kad net įsigijo sau asmeniškai g.gif o man niekaip schmoll.gif

Dabar kibsiu į kovą su Orhan Pamuk biggrin.gif

O aš senų leidimų (anei jokio kitokio antikvaro) nemėgstu blush2.gif
Beje, seną Ana Karenina leidimą kaip tik turiu. Bet laikau tai nesėmingu pirkiniu cool.gif , mane SM perkant prigavo - įtikinėjo, kad puiki būklė, o gavau geriausiu atveju vidutinės būklės , apibrizgusiais popieriniais aplankais doh.gif Net nebesinori man tos knygos...

Dienoraštis raudonais viršeliais ir man neperlabiausiai patiko. Numesti gal noro nekilo, bet ir sužavėti knygos turinys tikrai nesužavėjo (tik apipavidalinimas).

Kurią Pamuko knygą skaitysi?
Atsakyti
QUOTE(ina8001 @ 2011 04 14, 13:02)
Bet vis dėl to įdomu būtų perskaityti...
Iš tiesų įdomu. Jau vien dėl to, kad pajustume, kaip visą tą siaubą, neviltį, vargą, kurio "laimingieji" pabėgėliai išvengė, suvokia ir vertina "laimingųjų" palikuonys.
Nors menine knygos verte labai abejojame... g.gif g.gif Bet nesusidarykime iš ankstinių nuomonių!.. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugiskaita @ 2011 04 14, 13:53)
A, vargo nenukamuota amerikonka (atsieit, lietuvė) bando populiariai perteikti genocido aukų išgyvenimus. Ir vėl spekuliatyvūs kliedesiai skaudžios istorijos faktų tema.  doh.gif  doh.gif
Bet reklama klasiška. Gal gimsta lietuviškoji "jodi picoult"? hihihi.gif hihihi.gif

Trūksta žodžių...
T.y. - netrūksta, tuoj apipilsiu, bet gi pasidžiaugtumėt kad lietuvės (kad ir kokia amerikonka ji bebūtų) knyga yra gerai vertinama, tai ne - iškart suvaryt, nesvarbu kad nei skaityt teko, nei daug girdėt.
Didžioji dauguma čia rašančiųjų dūsauja dėl knygų, kurioms gerų atsiliepimų nerašo nei Wall Street Journal, nei Washington Post. Tai nematau kad "Between The Shades of Gray" yra toks "tikram vargo nukamuotam lietuviui" netinkamas skaitalas nevertas net paminėjimo.
Atsakyti
čia recenzija NY Times: http://www.nytimes.c...e...etys&st=cse

o pati knyga, beje, priskiriama "Young adult" kategorijai
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2011 04 14, 13:28)
tuoj apipilsiu,
/
tai ne - iškart suvaryt, nesvarbu kad nei skaityt teko, nei daug girdėt.
/
netinkamas skaitalas nevertas net paminėjimo.
Tik ne pamazgom! scare.gif scare.gif
/
Gi raginam nesusidaryti išankstinių nuomonių. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
/
Bet žiūrėk! Kokią reklamą jau padarėm šitai knygai! bigsmile.gif bigsmile.gif
Nors tikrai manome, kad tai yra, kaip sakei, netinkamas skaitalas nevertas net paminėjimo.
Atsakyti
Sveikos,skaitau jūsų pokalbius,bet pati neturiu ką pasakyti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ina8001 @ 2011 04 14, 13:33)
Sveikos,
Ar kas skaitėt Rūtos Šepetys "Tarp pilkų debesų"? Ar patiko knyga? Perskaičiau šiandien delfyje, kad dvi savaites iš eilės romanas pateko i "New York Times" bestselerių sąrašą.

visai neseniai apie tą knygą rašiau,kažkaip niekas neužmatė rolleyes.gif

QUOTE(Dorifore @ 2011 04 14, 12:16)
Trečia, labai ieškau pirkti šių knygų, jeigu kas turit, šaukit  ax.gif  4u.gif
Selma Lagerlof "Liovenšioldų žiedas. Šarlota Liovenšiold. Ana Sverd"

jei nepameluosiu,šią knygą,berods,mačiau Kaune,knygų komise.Ar ne Masako ją gyrė g.gif

Pati skaitau "Evangeliją pagal Jėzų Kristų".Turbūt,skaitysiu ją porą mėn. rolleyes.gif Visų pirma,laiko nelabai yra,antra,ją taip greit nesuskaitysi,sakiniai tokie ilgi,painūs...Šiaip,tokios tematikos knygų neskaitau,bet,kaip sakau,šią paskaitysiu,akiračio praplėtimui smile.gif Dar tik 50 pusl. perskaičiau,nors knyga ir fantazijos,bet su autorium daug kur sutinku
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 04 14, 09:38)
O šiaip reiktų ir man klasikos paskaityt - Proust'ą jau įsirašius į sąrašiuką, reiktų ir apie Hemingway'ų pagalvot, nes jo tik "Senis ir jūra" skaičiau mokykloje g.gif

Hemigvėjų tai labai patarčiau paskaityti. Man kažkodėl atrodo, kad tau turėtų patikti. smile.gif

Iš tavo pirktų knygų norėčiau "Vaikeliai girioje". Ir įdomu, kaip tau "Nada" ir "Mėnesiena " pasirodys. "Susižvalgymus" ir aš pirkau tikėdamasi, kad lietuviai išleis antrą knygą. Bet jei patiks "Išgelbėtas liežuvis", tai turbūt nelauksiu ir skaitysiu trečią.

QUOTE(ina8001 @ 2011 04 14, 13:33)
Ar kas skaitėt Rūtos Šepetys "Tarp pilkų debesų"? Ar patiko knyga? Perskaičiau šiandien delfyje, kad dvi savaites iš eilės romanas pateko i "New York Times" bestselerių sąrašą.

Manęs knygos tema nedomina, tai tikriausiai ir neskaitysiu. Tik norėjau pasakyti, kad angliškas pavadinimas man labai gražiai skamba, o lietuviškas tai kažkoks visai banalus išėjo.

Atidėjau trumpam "Neišsipildymą" į šalį, nes užsinorėjau ko nors labai lengvo. Pasiėmiau Madame tipo knygutę "Recipe for disaster" ( maždaug "Nelaimės receptas"), tai tikrai smegenų neapkrauna. Tik blogai, kad didžioji dalis veiksmo vyksta restorano virtuvėj ir labai apetitiškai visas maistas aprašomas. smile.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif pagaliau uzbegau pranest ka baigiau ir ka pradejau skaityt biggrin.gif taigi! Baigiau per 3d Susitike dykumoje.
user posted image
Apie sia knyga buvau girdejus visokiu atsiliepimu.. perskaicius kelis psl galvojau, kad mesiu ja.. nes sunervino autores bukumas.. doh.gif is tos serijos: zinojau, kad jis gali pagrobt vaikus, bet va isvaziavau tik 5min i parde ir blecha pavoge.. koks netiketumas blink.gif doh.gif ne nu juokas pro asaras.. bet veliau kazkaip isiskaiciau ir buvo tikrai idomu.. istorija nieko neissiskirianti.. Danijos piliete isteka uz musulmono.. arabo.. ir ka.. sugalvoja jis tuos vaikus pagrobt.. irgi jau simtus kartu girdeta smile.gif bet kazkaip greit man susiskaiste ta knyga ir negaliu sakyt, kad nepatiko.. visai idomu buvo atvirai pasakius, bet tai tikrai ner ta knyga, kuri butu must haves.. schmoll.gif istorija apie moteri, mama.. kovojancia uz savo vaikus! Dziaugsmas, skausmas, asaros ir sypsenos juos atgavus-viskas aprasyta toje knygoje. Dar patiko, kad yra gan nemazai to krasto paprociu smile.gif
Dabar pradejau skaityt Uzkalnio Kelioniu istorijos bigsmile.gif kol kas labai patinka.. man tinka ir patinka jo humoro jausmas visu pirma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ina8001 @ 2011 04 14, 12:33)
Sveikos,

Labas,

Oho, kiek diskusijų kilo. Ištrauką galima paskaityti knyguklubas.lt, tik kaip perskaičiau, pamačiau, kad knyga paaugliams....
Nors man visai įdomiai ta ištrauka susiskaitė, įdomiai parašyta, gal ir patiks jaunimui, o ir pati su malonumu paskaityčiau.
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 04 14, 19:15)
Labas,

Oho, kiek diskusijų kilo. Ištrauką galima paskaityti knyguklubas.lt, tik kaip perskaičiau, pamačiau, kad knyga paaugliams....
Nors man visai įdomiai ta ištrauka susiskaitė, įdomiai parašyta, gal ir patiks jaunimui, o ir pati su malonumu paskaityčiau.

Permečiau akimis tos knygos ištrauką KK. Nežinau, man, kaip neturinčiai skonio biggrin.gif , jos rašymo stilius pasirodė labai buitiškas ir paprastas iki primityvumo g.gif Nors čia, aišku, tik mano nuomonė.
Tai vat ir nesupratau tuomet, kame būtų tos knygos "vinukas" g.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2011 04 14, 19:21)
Hemigvėjų tai labai patarčiau paskaityti. Man kažkodėl atrodo, kad tau turėtų patikti.  smile.gif
Iš tavo pirktų knygų norėčiau "Vaikeliai girioje". Ir įdomu, kaip tau "Nada" ir "Mėnesiena " pasirodys. "Susižvalgymus" ir aš pirkau tikėdamasi, kad lietuviai išleis antrą knygą. Bet jei patiks "Išgelbėtas liežuvis", tai turbūt nelauksiu ir skaitysiu trečią.

Paieškosiu kokios jo knygos mirksiukas.gif
"Vaikeliai girioje", manau, galėsiu perleisti, kai perskaitysiu, jei norėsi biggrin.gif Aš tai "Susižvalgymų" negalėjau nepirkti - tik 3,40 kainavo bigsmile.gif
Dabar paėmiau Ali Smith "Kaip viskas buvo". Apsakymų rinkinukas toks. Dar tik vieną perskaičiau, tai nė nežinau, patiks ar ne g.gif
Atsakyti