Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

QUOTE(sphinx @ 2011 04 14, 10:38)
O aš vakar siaubiau prekybos centrą "Savas" - prisipirkau krūvą knygų, pasibaisėjau savim ir nutariau kurį laiką knygų nebepirkt, nes lentynos jau ne tik lūžta, bet ir kelia baltą vėliavą lotuliukas.gif (mannereikiaknygųmannereikiaknygųmannereikiaknygų)

Įdomu ką nusipirkai g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2011 04 13, 23:02)
Beje,tai kur tuos skirtukus ikelei? Sakei pasirodyti norejai...?

Dar niekur neįdėjau, pamiršau, bet rytoj arba kitą savaitę jau turėčiau pasirodyti.

QUOTE(Magnė @ 2011 04 14, 08:25)
Labas rytas 4u.gif
Kiek suprantu, tai Tu tą knygą laimėjai, ar ne? Tai kodėl klausi, ar gerai padarei, kad paėmei? Duoda - imk.

O knygos nuotaika, tai , manau, kad iš anotacijos jaučiasi: lengvo stiliaus skaitaliukas, kai nesinori nieko sunkaus

user posted image
Sophie Berg„Iš interneto į vedybų guolį“
Ketvirtą dešimtį įpusėjusi, dviejų ūgtelėjusių sūnų mama ir karjeros aukštumas pasiekusi odontologė Rozalinda Štainberg nusprendžia susitvarkyti asmeninį gyvenimą – susirasti sau vertą vyrą. Geriausios draugės pasirengusios padėti. Taigi šaunioji trijulė sukuria planą ir bando jį įgyvendinti. Ieškoti tikro vyro tinka visos priemonės – ir skelbimai laikraščiuose, ir asmeninės pažintys, ir galingasis internetas...

Iš vokiečių kalbos vertė Arijana Kurz.
Mona, kai perskaitysi, nepamiršk parašyti įspūdžių apie tą knygą bigsmile.gif

Aš, kaip bibliotekos atstovė, kartu su bendradarbėmis buvau Versus Aureus ir Gimtojo Žodžio leidykloje rinktis savo bibliotekai knygų. Ir kai pririnkom bibliotekai knygų, tai dar leido (pasiūlė) vienas leidyklos darbuotojas pasidovanoti kiekvienai po 2 knygas iš atitinkamos lentynos (bet kokias). Tai aš dvi ir paėmiau. Dar, be šitos paėmiau Amerikietė mergaitė. Bet šį pasiūlymą mums pateikė jau pačiam gale, kai jau reikėjo išvažinėti, tai ir paėmiau pirmas patikusias - pasitaikiusias. Nors jei daugiau laiko būtų skyrę, nežinau, ar būčiau kitokias išsirinkusi
Būtinai pasidalinsiu, tik nežinau kada, nes savas knygas skaitau paskutinėj vietoj, pirmiausia - bibliotekinės blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 14 balandžio 2011 - 09:13
QUOTE(luiziana @ 2011 04 13, 23:02)
Nezinau kas ten per knyga,neskaiciau,bet is interneto i vedybu guoli tikrai neisoksi

buna buna - man taip ir nutiko laugh.gif

bet siaip visiskai neusizaveciau knyga panasiu pavadinimu ax.gif

Nu ka, Leeja, as tavo likimo drauge - kankinuosi su nudnuoju zanudnuoju Mano Michaeliu - ne veltui buvo tokia nuojauta, kad man sis romanas nelips g.gif Tiesiog visiskai nesinori "eiti prie knygos" doh.gif Kazkodel ziauriai nekabliuoja pats rasymo stilius..Elini karta isitikinau, kad man svarbiau ne pati tema, o kaip ji atskleista g.gif

Ingenai,
tikiuosi, su migrena nesikamuoji? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 14 balandžio 2011 - 09:36
QUOTE(kiršė @ 2011 04 14, 09:41)
Įdomu ką nusipirkai  g.gif  bigsmile.gif

Michael Kruger "Turino komedija"
Carmen Laforet "Nada"
Torgny Lindgren "Dorė Biblija"
Elias Canetti "Susižvalgymai"
John Broderick "Piligrimystė"
Georgi Gospodinov "Natūralus romanas"
Guy de Maupassant "Mėnesiena"
Ali Smith "Kaip viskas buvo ir kiti pasakojimai"
Ruth Rendell "Vaikeliai girioje"
Juli Zeh "Ereliai ir angelai"

Pirmos keturios "Vagoj" pirktos, kitos - Rimi - ten dabar "Baltų lankų" knygoms akcija blush2.gif ax.gif

QUOTE(Masako @ 2011 04 14, 10:34)
Nu ka, Leeja, as tavo likimo drauge - kankinuosi su nudnuoju zanudnuoju Mano Michaeliu - ne veltui buvo tokia nuojauta, kad man si knyga nelips g.gif Tiesiog visiskai nesinori "eiti prie knygos" doh.gif  Kazkodel ziauriai nekabliuoja pats rasymo stilius..Elini karta supratau, kad man svarbiau ne pati tema, o kaip ji atskleista g.gif

Na va, o sakei, kad patinka biggrin.gif Aš kažkaip irgi jaučiu, kad nebus ypatinga, bet kai rašei, kad nieko, tai maniau, gal per anksti ją nurašiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 14 balandžio 2011 - 09:42
Labas 4u.gif

QUOTE(Masako @ 2011 04 14, 09:34)
Ingenai,[/b] tikiuosi, su migrena nesikamuoji? unsure.gif

Tfu tfu tfu , ne biggrin.gif Pamalonino, kad kažkas manęs pasigedo smile.gif Šiaip nerašadienis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 04 14, 11:35)
Michael Kruger "Turino komedija"
Carmen Laforet "Nada"
Torgny Lindgren "Dorė Biblija"
Elias Canetti "Susižvalgymai"
John Broderick "Piligrimystė"
Georgi Gospodinov "Natūralus romanas"
Guy de Maupassant "Mėnesiena"
Ali Smith "Kaip viskas buvo ir kiti pasakojimai"
Ruth Rendell "Vaikeliai girioje"
Juli Zeh "Ereliai ir angelai"

Pirmos keturios - "Vagoj", kitos - Rimi - ten dabar "Baltų lankų" knygoms akcija blush2.gif  ax.gif

Įspūdingai thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 04 14, 10:35)
Na va, o sakei, kad patinka biggrin.gif Aš kažkaip irgi jaučiu, kad nebus ypatinga, bet kai rašei, kad nieko, tai maniau, gal per anksti ją nurašiau rolleyes.gif

vakar rasiau, kad ispudis so so, su mazyciu polinkiu i teigiama puse, bet beskaitant jis krypo krypo ir nukrypo i neigiama laugh.gif
Tiesiog net nezinau, ar mucyti man ja toliau. Malonumo skaitydama nejauciu, liuuuudna.. biggrin.gif
Oho, bet ir apsiprekinai bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 14, 10:37)
  Pamalonino, kad  kažkas manęs  pasigedo smile.gif  Šiaip nerašadienis mirksiukas.gif

Aisku, pasigedo. smile.gif Kaip ir visu kitu pradingeliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 14 balandžio 2011 - 09:47
QUOTE(kiršė @ 2011 04 14, 10:42)
Įspūdingai  thumbup.gif  bigsmile.gif

Aha, nebloga tokia krūvelė biggrin.gif

QUOTE(Masako @ 2011 04 14, 10:45)
*vakar rasiau, kad ispudis so so, su mazyciu polinkiu i teigiama puse, bet beskaitant jis krypo krypo ir nukrypo i neigiama laugh.gif
Tiesiog  net nezinau, ar mucyti man ja toliau. Malonumo skaitydama nejauciu, liuuuudna.. biggrin.gif
**Oho, bet ir apsiprekinai bigsmile.gif thumbup.gif

* Tai gal nekankink tada - man kai visai nesiskaito, tai ir neskaitau, nors kartais ir pagalvoju, gal toliau bus įdomiau rolleyes.gif
** Nebuvo, kas prižiūrėtų, tai ir nutrūkau nuo grandinės biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 04 14, 09:34)
buna buna - man taip ir nutiko laugh.gif

biggrin.gif gal kompiuteriu meistras i namus atejo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 04 14, 11:34)

Nu ka, Leeja, as tavo likimo drauge - kankinuosi su nudnuoju zanudnuoju Mano Michaeliu - ne veltui buvo tokia nuojauta, kad man sis romanas nelips g.gif Tiesiog visiskai nesinori "eiti prie knygos" doh.gif  Kazkodel ziauriai nekabliuoja pats rasymo stilius..Elini karta isitikinau, kad man svarbiau ne pati tema, o kaip ji atskleista g.gif

taigi, kad nesinori net eit prie jos kazkodel
o taip daug zadanciai pradejai biggrin.gif
Atsakyti
Aš ateinu su perskaityta Dorota Terakowska "Leliukė". Iš šios knygos tikėjausi daug, nes nagrinėjama jautri ir man įdomi tema. O bet tačiau - manau, autorė apsižiojo per didelį kąsnį bandydama įpinti Dievo, pasaulio kūrimo temą, ir, mano manymu, jai nepavyko visiškai atskleisti ir išvystyti minties. O siužeto posūkis pabaigoj aiškinantis Adamo praeities niuansus manes irgi neįtikino. Žodžiu, norėta pasakyti daug ir giliai, bet autorei nelabai pavyko. Skaitėsi lengvai.
Atsakyti
Sveikos naujoj temoj biggrin.gif 4u.gif Šiąnakt sapnavau, kad manęs pasigedot, tai atėjau pasirodyt biggrin.gif

Pirmiausiai registras su:
R. Gary "Toliau jūsų bilietas nebegalioja"
E. Shafak "Stambulo pavainikė"

Antra, ačiū Ingėnui už knygas, kaip visad gavau per dieną 4u.gif Šį kartą nusipirkau:
J. Nesbo "Pentagrama"
A. Kroninas "Kepurininko pilis"
J. Cortazar "Kronopų ir garsenybių istorijos"

Trečia, labai ieškau pirkti šių knygų, jeigu kas turit, šaukit ax.gif 4u.gif
Selma Lagerlof "Liovenšioldų žiedas. Šarlota Liovenšiold. Ana Sverd"
V. Petkevičius "Durnių laivas"

Kas dar, ai vakar visai netyčia spaudinėdama TV kanalus užtaikiau "ant laidos" apie Agata Kristi. Tai taip įdomiai parodė, apie jos gyvenimą, kur gyveno, ką mėgo, kaip pradėjo rašyti, kaip išgarsėjo ir t.t. Taip patiko, kad nusprendžiau paskaityti jos knygų, turiu kelias namie. ax.gif

Atsakyti