Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

QUOTE(Creed @ 2011 04 08, 14:45)
Ne,nera,nei Pegase,nei Baltu lanku knygyne,turiu uzsakyma ja nupirkti,tai vis pasiziuriu .

dėkui, reiškias bus tik kitą savaitę doh.gif

Einu į lovą su poligrafijos konspektu, o tai ryt sunki diena laukia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 08 balandžio 2011 - 15:53
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 08, 15:31)
2. Emile Ajaz 'Balandėlis' (RUS)
Émile Ajar? T.y. Romain Gary? g.gif g.gif
Mėgstam šitą rašytoją. mirksiukas.gif mirksiukas.gif Bus įdomi nuomonė. ax.gif ax.gif
Papildyta:
P.s. Labai graži tema. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 08, 16:48)
detektyvų smile.gif
http://www.ozon.ru/c...ail/id/3156176/

Nu ir ji prirašiusi, net akys raibsta unsure.gif

idomu,detektyvu stilius ar arciau Doncovos ar Marininos g.gif ,butu geriau Marininos biggrin.gif
Papildyta:
Paskaiciau komentarus,tai lyg ir i Ustinova panasu,tai irgi neblogai biggrin.gif Skaitysiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 04 08, 17:08)
idomu,detektyvu stilius ar arciau Doncovos ar Marininos g.gif ,butu geriau Marininos biggrin.gif
Papildyta:
Paskaiciau komentarus,tai lyg ir i Ustinova panasu,tai irgi neblogai biggrin.gif Skaitysiu cool.gif

žiūriu,mėgsti detektyvus, ar skaitei Polinos Daškovos "Gyvatynas"?Man tokia įdomi,paini,sukta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 04 08, 17:14)
žiūriu,mėgsti detektyvus, ar skaitei Polinos Daškovos "Gyvatynas"?Man tokia įdomi,paini,sukta smile.gif

Ir dar kaip megstu smile.gif "Gyvatyno" tik pirma dali radau ir skaiciau,antra bibliotekoje dingo,kazkas paeme ir negrazino,tai taip ir likau neperskaicius iki pabaigos doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Matėt, kad išleidžiama dar viena (pirmoji lietuviškai - "Amo sūpuoklės") nobelistės Muller knyga? bigsmile.gif
Šiandien būčiau geriau savęs nesutikus : romanas / Herta Müller ; iš vokiečių kalbos vertė Antanas Gailius. – Vilnius : Versus aureus, 2011. – 232 p. – ISBN 978-9955-34-307-3

Perskaičiau Sagan "Savotišką šypseną". Lengva, atpalaiduojančiam skaitymui, taip sakant. biggrin.gif Deja, apie tokias atpalaiduojančias paprastai nėra daug ką pasakyti. mirksiukas.gif

Registruojuosi su Wassmo "Toros trilogija" (jei tiksliau - jau pradėta antrąja dalimi "Nebylus kambarys").

Ir temos autorei 4u.gif !
Atsakyti
spinx, aciu uz nauja temute 4u.gif man tas pirmas paveiksliukas, nu labai jau... wub.gif

Registruojuosi su Imogen Edwards-Jones ,,Babilono oro linijos".

QUOTE(plepatuska @ 2011 04 08, 15:45)
Sugalvojom su drauge (kuri taip pat knygų žiurkė) šiandien vakare padaryti meet'ą. Tai sakėm kartu aptarsim mums patikusias knygas, aš dar jai kelias paskolinsiu... Tai žadu per tą meet'ą ir pradėti skaityti "Mažosios moterys". smile.gif

o jus per meetus knygas skaitot? g.gif mes tai plepam ir atsiplepet niekaip negalim biggrin.gif
Papildyta:
Creed,o Ustinovos detektyvai geresni uz Marininos?
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 04 08, 17:28)
Creed,o Ustinovos detektyvai geresni uz Marininos?

Mano nuomone,Marininos geresni rolleyes.gif
Atsakyti
Vat Marinina, tai galiu skaityt be atokvepio, o Ustinovos nieko neskaicius, bet ji mane vis kazkaip vilioja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 04 08, 16:45)
Ne,nera,nei Pegase,nei Baltu lanku knygyne,turiu uzsakyma ja nupirkti,tai vis pasiziuriu .

o kodėl į leidyklą nenuvažiuojat?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugiskaita @ 2011 04 08, 15:00)
Émile Ajar? T.y. Romain Gary?  g.gif  g.gif

tikrai taip. Emile Ajar vienas iš jo slapyvardžiu
Atsakyti
as tai anava irgi dvi knygas ismainiau i Irvingo Vid. svorio santuoka ir is to pacio zmogaus nusipirkau Paskutinė naktis Tvisted Riveryje.
jau buvau atsizadejus jo, bet dar leisiu reabilituotis biggrin.gif
Atsakyti