Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

QUOTE(Mona187 @ 2011 04 12, 19:50)
Ar kas skaitėt knygą Iš interneto į vedybų guolį? Kaip? Kokia knygos nuotaika? Išsirinkau dovanų iš leidyklos. Ar gerai padariau?

Tai kaip? g.gif ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 04 13, 19:49)
Tai kaip? g.gif  ax.gif  unsure.gif
Išbandyk! Ir kitoms papasakosi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 04 13, 09:29)
Ir kokie įspūdžiai?

Įspūdžiai tai tikrai neblogi. Abu romanai visiškai skirtingi. Proust'as labai filosofiškas, labai sunkus, labai daugiaprasmis, vien ką reiškia jo stilistika - užmušantys ilgi sakiniai, prijungiamieji sujungiamieji, žodžiu sakinys - pusė pastraipos. Bet apskritai įdomu, įdomus žvilgsnis į atmintį į laiką į vaikystės prisiminimus, na ir žinoma šokioa tokia meilės istorija (labiausiai užintriguoja, kad Svanas vedė netinkamai minima pirmuosiuose puslapiuose, o ką vedė atskleidžia tik 371 psl ;DD) žodžiu puikiai, bet sunkiai.
O "Fiesta" tai puiki, jeigu, kas skaitė Remarką, tai labai panašu, visiškai, kas kita negu jo "Kam skambina varpai" žymieji, čia Hemingway'aus ankstyvoji kūryba, yra ritmika, todėl smagu skaityti. Siužetas lyg ir paprastas, bet įdomus.
Ai patinka man ta klasika smile.gif
tokie tad padriki įspūdžiai.
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif prisiduodu, 6iandien baigiau skaityti "Interviu su vampyru", is tikro nustebimo mane si knyga, pradzioje sunkiai ejosi, bet paskui....labai laukiau kada turesiu minute laiko paskaityti ax.gif atslugus emocijoms skaitysiu antra dali "Lestatas", o ryt planuoju dar pora knygu uzsisakyti - "Pabaisa" ir "Sagrenes oda" ax.gif
Atsakyti

tau nebuvo šovus į galvą mintis, kad gal niekas jos neskaitė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2011 04 13, 18:49)

Nezinau kas ten per knyga,neskaiciau,bet is interneto i vedybu guoli tikrai neisoksi lotuliukas.gif reik daugiau zmonetis,o ne prie kompu tunoti,tada ir vedybos garantuotos lotuliukas.gif ir be knygu pagalbos biggrin.gif Tik neisizeisk uz pokstavima,netaikiau asmeniskai 4u.gif tiesiog siaip juokingai skamba pavadinimas...Beje,tai kur tuos skirtukus ikelei? Sakei pasirodyti norejai...?
Atsakyti
QUOTE(glam'glance @ 2011 04 13, 21:27)
O "Fiesta" tai puiki, jeigu, kas skaitė Remarką, tai labai panašu, visiškai, kas kita negu jo "Kam skambina varpai" žymieji, čia Hemingway'aus ankstyvoji kūryba, yra ritmika, todėl smagu skaityti. Siužetas lyg ir paprastas, bet įdomus.
tokie tad padriki įspūdžiai.

oi sita ir as giriu, labai mielai skaitosi ir taip gula kazkaip prie sirdies smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kiek suprantu, tai Tu tą knygą laimėjai, ar ne? Tai kodėl klausi, ar gerai padarei, kad paėmei? Duoda - imk.

O knygos nuotaika, tai , manau, kad iš anotacijos jaučiasi: lengvo stiliaus skaitaliukas, kai nesinori nieko sunkaus

user posted image

Sophie Berg „Iš interneto į vedybų guolį“
Ketvirtą dešimtį įpusėjusi, dviejų ūgtelėjusių sūnų mama ir karjeros aukštumas pasiekusi odontologė Rozalinda Štainberg nusprendžia susitvarkyti asmeninį gyvenimą – susirasti sau vertą vyrą. Geriausios draugės pasirengusios padėti. Taigi šaunioji trijulė sukuria planą ir bando jį įgyvendinti. Ieškoti tikro vyro tinka visos priemonės – ir skelbimai laikraščiuose, ir asmeninės pažintys, ir galingasis internetas...

Iš vokiečių kalbos vertė Arijana Kurz.

Mona, kai perskaitysi, nepamiršk parašyti įspūdžių apie tą knygą bigsmile.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(luiziana @ 2011 04 13, 23:02)

Luiziana,gal jau gavai L.Kepler "Hipnotizuotojas" bigsmile.gif Mane taip ji sudomino,kad jau vos ne rusiskai ruosiuosi skaityti biggrin.gif Idomu,kiek is Ozon.ru atsiuntimas i Lietuva g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Registras su perskaityta Philippos Gregory Karalienes palikimas. Susiskaite ji man greit ir lengvai, bet Karalienes sesuo-daug idomesne knyga-ne veltui ivardijama kaip geriausdia sios autores knyga. Itariu kad jau Philippos Gregory nieko ir nebeieskosiu ax.gif
O dabar registras su 100 pslp Saros Gruen Vanduo drambliams :4u:Idomi knyga, bet nera man ji wow-bent kol kas ax.gif Ir man kazkodel idomiau skaitosi tos dalys kur aprasoma jo senatve, o ne jaunyste cirke- gal todel kad cirkas man niekada neimponavo blush2.gif Ir nezinau kodel, bet kazkaip man neskaniai skaitosi vienos is pagrindiniu veikeju vardas Marlena blush2.gif Kazkaip pirma karta taip susiduriau, kad vardas knygoje sukelia kazkokia antipatija paciam veikejui-nu idomiai cia taip-nesijuokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 04 14, 07:56)
Sveikos 4u.gif

Luiziana,gal jau gavai L.Kepler "Hipnotizuotojas" bigsmile.gif Mane taip ji sudomino,kad jau vos ne rusiskai ruosiuosi skaityti biggrin.gif Idomu,kiek is Ozon.ru atsiuntimas i Lietuva g.gif

dar negavau,bet uzsakiau . Jei nori paprasysiu ir tau,cia nereiks siustis is ozono,parveza is rusijos gali buti kaina nuo 20-30lt. apytiksliai.
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(glam'glance @ 2011 04 13, 20:27)
Įspūdžiai tai tikrai neblogi. Abu romanai visiškai skirtingi. Proust'as labai filosofiškas, labai sunkus, labai daugiaprasmis, vien ką reiškia jo stilistika - užmušantys ilgi sakiniai, prijungiamieji sujungiamieji, žodžiu sakinys - pusė pastraipos. Bet apskritai įdomu, įdomus žvilgsnis į atmintį į laiką į vaikystės prisiminimus, na ir žinoma šokioa tokia meilės istorija (labiausiai užintriguoja, kad Svanas vedė netinkamai minima pirmuosiuose puslapiuose, o ką vedė atskleidžia tik 371 psl ;DD) žodžiu puikiai, bet sunkiai.

Paskaityk"Silva Rerum" - ten irgi panašiai biggrin.gif O šiaip reiktų ir man klasikos paskaityt - Proust'ą jau įsirašius į sąrašiuką, reiktų ir apie Hemingway'ų pagalvot, nes jo tik "Senis ir jūra" skaičiau mokykloje g.gif

O aš vakar siaubiau prekybos centrą "Savas" - prisipirkau krūvą knygų, pasibaisėjau savim ir nutariau kurį laiką knygų nebepirkt, nes lentynos jau ne tik lūžta, bet ir kelia baltą vėliavą lotuliukas.gif (mannereikiaknygųmannereikiaknygųmannereikiaknygų)
Atsakyti