Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

Laba diena mirksiukas.gif

Aš vis dar nebaigiau skaityti Allende "Sala po vandenynu" lotuliukas.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 12, 15:51)
O man visiškas pavasaris biggrin.gif Jokio rimtumo tik linksmybės lotuliukas.gif
Va ir man tas pats biggrin.gif Kaip savaitgalis prasidėjo nuo penktadienio taip ir baigėsi tik šiandien biggrin.gif Nebėr net kada skaityti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif seku pokalbius, bet laiko knygai šiuo metu nėra doh.gif užpuolė pavasaris pilnu pajėgumu biggrin.gif Bandau kraustytis į naują butą, ir tik dabar supratau kiek daaaaug daiktų turiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Irvingo gerbejos vel tures ka skaityti biggrin.gif
http://www.almalitte.../43;book;117803

O siandien savo maziui nupirkau "Suniuko Vinco keliones" wub.gif Kokia grazi ir paciai skaityti smagu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 13 balandžio 2011 - 12:54
QUOTE(Creed @ 2011 04 13, 14:54)
Sveikos 4u.gif

Irvingo gerbejos vel tures ka skaityti  biggrin.gif
http://www.almalitte.../43;book;117803

Turiu šitą knygą angliškai, bet kol kas nelabai traukia skaityti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 04 13, 14:19)
Turiu šitą knygą angliškai, bet kol kas nelabai traukia skaityti  g.gif

As pati Irvingo ne vienos nesu perskaiciusi blush2.gif kazkada bandziau "Sidro namu taisykles" skaityti, bet po 100 psl numeciau ir negrizau prie jos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 04 13, 15:25)
As pati Irvingo ne vienos nesu perskaiciusi blush2.gif kazkada bandziau "Sidro namu taisykles" skaityti, bet po 100 psl numeciau ir negrizau prie jos rolleyes.gif

Man tai geriausią įspūdį paliko Pasaulis pagal Garpą wub.gif Toliau turbūt Našlė vieneriems metams. Dar manau Malda už Oveną Minį turėtų būti gera, bet neradau dar jai laiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 04 13, 12:25)

esu skaičiusi tik tris jo knygas: 'Pasaulis pagal Garpą', 'Našlė vieneriems metams' ir 'Ketvirtoji ranka'. Visos daugiau ar mažiau Garpas paliko didžiausią įspūdį.
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 04 13, 15:35)
Dar manau Malda už Oveną Minį turėtų būti gera, bet neradau dar jai laiko  blush2.gif

aha, sita man geriausia is skaitytu smile.gif paskaityk
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 04 13, 16:24)
aha, sita man geriausia is  skaitytu smile.gif paskaityk

Man šita taip pat paliko gilų įspūdį.
Atsakyti
Atsiuntė man šiandien knygutę mamai dovanų "Karalienės sesuo". thumbup.gif
Atsakyti
sveikos.

Fatimaallaa, labai gražios foto bigsmile.gif

žiūriu, ne tik man vienai pavasaris doh.gif susikaupti taip sunku doh.gif bet nieko tokio, po dviejų dienų atostogų savaitę turėsiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 04 13, 19:01)
sveikos.

Fatimaallaa, labai gražios foto  bigsmile.gif

žiūriu, ne tik man vienai pavasaris  doh.gif susikaupti taip sunku  doh.gif bet nieko tokio, po dviejų dienų atostogų savaitę turėsiu  thumbup.gif

Man irgi atostogos savaitė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti