Labas vakaras
Ar kas skaitėt knygą Iš interneto į vedybų guolį? Kaip? Kokia knygos nuotaika? Išsirinkau dovanų iš leidyklos. Ar gerai padariau?
QUOTE(sphinx @ 2011 04 12, 10:28)
Ar teko jums panašių "siurprizų" aptikti?
Man teko. Skaičiau seną Graham Greene "Neišdildoma žymė" leidimą ir priėjusi vidurį pamačiau, kad nemažai lapų trūksta. Knyga buvo įdomi, tai truputį supykau. Bet dabar esu naujesnį leidimą nusipirkusi, tai skaitysiu iš naujo.
QUOTE(Masako @ 2011 04 12, 10:39)
Bet buvo toks idomus atvejis, perkant knyga is SM. Jau beveik susitarem, kad perku, viska, dar paklausiau, kaip bukle, sako: puiki, tik ten viduryje knygos nera 19 psl. As persklausiu: devyniolikto puslapio ar devyniolikos puslapiu? O ji: devyniolikos puslapiu, bet ten toks nesvarbus tekstas...
Prajuokinai. Niekaip nesugalvočiau taip pasakyti.
QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 12, 19:22)
tai aš pačiupiau šitą už 50 cnt- Maeve Binchy, Tara road kaži, ar yra išleistą į liet.k o deja, esu nesupratinga ir Paris, Victoria bei Katie taip ir liko lentynoj stovėti
Va šita mano knyga
Va šita mano knyga
Su tom skirtingom kainom tai įdomiai. Dar nesu mačiusi, kad senos įžymybių knygos tiek daug kainuotų. Bet tuo geriau mums, kad gerų knygų mažos kainos.
"Tara road" turiu ir skaičiau, tik mano kitoks viršelis. Iš septynių Binchy skaitytų knygų ji man labiausiai patiko.
Nuėjau šiandien į knygyną, galvodama, pirkti ar ne "Stambulo pavainikę". Vis dar neapsisprendžiu dėl jos, bet nusipirkau dvi knygas, kurių net neplanavau pirkti. Tiesą sakant, apie jas net nebuvau girdėjusi.
Georges Bataille "Dangaus žydrynė"
Barbey d'Aurevilly "Šėtoniškosios".
Gal kas esat skaičiusios?
Žiūriu, kad šiandien nekalbadienis
Geras.
Ps.knygos virselis nerealus.
laba ryta,
sita is Dorifores gavau mainais. Kazkada bandziau skaityt, bet neuzkabino, tuo metu kita paemiau. Bandysiu dar kada
O as skaitau Amos Oz Mano Michaelis. Nieko apie sia knyga nezinojau, bet kazkodel tikejausi skystu meiliu-seiliu ir vis delsiau ja pradet, bet atrodo, kad busiu klydusi... Po seno leidimo knygos Jura, jura ziauriai gret skaitosi - lapai storiausi, turbut dar ir tekstas netaupiai patalpintas...
Fatimaallaa, nepazinau taves nuotraukose!!! Atrodai nuostabiai Nuo vietiniu, jauciu, nelabai skyreisi Labai grazi, fainos foto O su tais zmonemis dar susisieki? Ir primink, ka tu ten veikei Turkijoj?
QUOTE(katilina @ 2011 04 12, 20:14)
sita is Dorifores gavau mainais. Kazkada bandziau skaityt, bet neuzkabino, tuo metu kita paemiau. Bandysiu dar kada
O as skaitau Amos Oz Mano Michaelis. Nieko apie sia knyga nezinojau, bet kazkodel tikejausi skystu meiliu-seiliu ir vis delsiau ja pradet, bet atrodo, kad busiu klydusi... Po seno leidimo knygos Jura, jura ziauriai gret skaitosi - lapai storiausi, turbut dar ir tekstas netaupiai patalpintas...
Fatimaallaa, nepazinau taves nuotraukose!!! Atrodai nuostabiai Nuo vietiniu, jauciu, nelabai skyreisi Labai grazi, fainos foto O su tais zmonemis dar susisieki? Ir primink, ka tu ten veikei Turkijoj?
Labas rytas
Geras Pas mus kuistuke irgi nebrangiai, bet dažniau apie 1-2 Lt knygos būna. Tik gaila, kad nedaug jų Sveikinu su pirkiniu
Šitą ir aš turiu Lauksiu atsiliepimo
tai aš pačiupiau šitą už 50 cnt- Maeve Binchy, Tara road kaži, ar yra išleistą į liet.k o deja, esu nesupratinga ir Paris, Victoria bei Katie taip ir liko lentynoj stovėti
Va šita mano knyga
Tikra kaina, beveik 8 svarai, tai kaip už 50 cnt, neblogai
Va šita mano knyga
Tikra kaina, beveik 8 svarai, tai kaip už 50 cnt, neblogai
Geras Pas mus kuistuke irgi nebrangiai, bet dažniau apie 1-2 Lt knygos būna. Tik gaila, kad nedaug jų Sveikinu su pirkiniu
QUOTE(Masako @ 2011 04 13, 08:22)
QUOTE(Masako @ 2011 04 13, 09:22)
patinka tau ji?
as ka tik ismainiau ja i Irvinga
bais zanudnai skaitesi ir visai nesuzavejo..
QUOTE(sphinx @ 2011 04 13, 08:30)
ok, bent mazuleli reikes sukurpt
QUOTE(LEEja @ 2011 04 13, 08:38)
patinka tau ji?
Nu kad labai jau zavetu, tai tikrai nera. Bet tikrai ne taip blogai, kaip tikejausi. Visai skaitosi apie 80 gal puslapiu gan greit iveikiau. Tikrai nera taip, kad kankinciausi
O tu jos nepabaigei?
QUOTE(Masako @ 2011 04 13, 09:42)
Nu kad labai jau zavetu, tai tikrai nera. Bet tikrai ne taip blogai, kaip tikejausi. Visai skaitosi apie 80 gal puslapiu gan greit iveikiau. Tikrai nera taip, kad kankinciausi
O tu jos nepabaigei?
O tu jos nepabaigei?
pabaigiau, bet jau taip sunkiai ir ilgai kankinau. kazkaip visai neidomus tos moters isgyvenimai man buvo, ypac, kai juos vyras aprasineja. nestumo sunkumus... pogimdyvine busena... ka as zinau....
Sveikutes as dar vis skaitau Jack Kerouac ''Kelyje'',man labai patinka Peredaiso keliones aprasymai,bet vat tik vienas dalykas man nepatinka,kad jau labai smulkios raides..taip ilgai skaitosi
QUOTE(Masako @ 2011 04 13, 06:22)
Na taip prieš šešis metus buvau per pus dydžiu ne tokia dramblota kaip dabar O Turkijoje tiesiog gyvenau, keliavau, bendravau su draugais, mokiausi kalbos ir tyrinėjau kultūrą. Su kaip kuriais draugais iš ten dar iki šiol bendrauju, tik jau kai kurie ir nebegyvena Turkijoje.
labas rytas,
pasigirsiu, kad per pastarasias dienas ir M. Proust "Svano pusėje" pabaigiau ir E. Hemingway "Fiesta" perskaičiau, šiandien griebsiuos H. Hesse "Stiklo karoliukų žaidimas"
wūhuu )
pasigirsiu, kad per pastarasias dienas ir M. Proust "Svano pusėje" pabaigiau ir E. Hemingway "Fiesta" perskaičiau, šiandien griebsiuos H. Hesse "Stiklo karoliukų žaidimas"
wūhuu )
QUOTE(glam'glance @ 2011 04 13, 10:27)
labas rytas,
pasigirsiu, kad per pastarasias dienas ir M. Proust "Svano pusėje" pabaigiau ir E. Hemingway "Fiesta" perskaičiau, šiandien griebsiuos [b]H. Hesse "Stiklo karoliukų žaidimas"
pasigirsiu, kad per pastarasias dienas ir M. Proust "Svano pusėje" pabaigiau ir E. Hemingway "Fiesta" perskaičiau, šiandien griebsiuos [b]H. Hesse "Stiklo karoliukų žaidimas"
Ir kokie įspūdžiai?