Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

QUOTE(Masako @ 2011 04 12, 10:39)
Bet buvo toks idomus atvejis, perkant knyga is SM. Jau beveik susitarem, kad perku, viska, dar paklausiau, kaip bukle, sako: puiki, tik ten viduryje knygos nera 19 psl. As persklausiu: devyniolikto puslapio ar devyniolikos puslapiu? O ji: devyniolikos puslapiu, bet ten toks nesvarbus tekstas... irnesakyk.gif
Zodziu, bet kokiu atveju reikia ivertinti, kad zmogus nepakiso kiaules..  biggrin.gif

lotuliukas.gif
As laukiu "Leliukes" is sena.lt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 04 12, 10:30)
man teko Kondroto knygoje taip rasti.
parasiau piktai i leidykla - pakviete ateiti ir butu apkeite, bet tada ziema buvo, o as  nestuke.gif  ir nenuejau  doh.gif

QUOTE(Daugiskaita @ 2011 04 12, 14:14)
Teko.
Knygynai keičia brokuotas knygas, tik reikia turėti čekį. Todėl dažnai pirkimo čekis tarnauja kaip knygos skirtukas. hihihi.gif hihihi.gif

Laimei, knyga iš bibliotekos (nors, jei būtų mano, tai nors apkeisčiau ir perskaityčiau ką praleidus verysad.gif ) Na bet dėkui, turėsiu omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
pabaigiau "stikline pieno" ir ka galiu pasakyti, knygai truksta pabaigos, toks jausmas, kad reikejo greit pabaigti ja tai ir pabaige... nuvyle...
Atsakyti
Aš vėl su knyga. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
O man visiškas pavasaris biggrin.gif Jokio rimtumo tik linksmybės lotuliukas.gif Ketvirtadieni peržiūra, o aš vietoj to, kad pieščiau ir apipavidalinčiau savo darbus pasinėrus į visiškai nerimtus dalykus.

Tiesa, einu į pabaiga su 'Berniukas dryžuota pižama', tai ji man kažkodėl atrodo labai vidutiniška unsure.gif Gal ne ta nuotaika g.gif nors skaitosi ir lengvai...

Tiesa, prieš porą dienų pabaigiau Emile Ajar 'Balandėlis'. Knyga labai patiko, patiko pats pasakojimas, tikrai neeilinis siužetas, o pabaiga dar labiau netikėta .
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 12, 15:51)
O man visiškas pavasaris biggrin.gif Jokio rimtumo tik linksmybės  lotuliukas.gif

O koks avataras. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos.

šiandien turėjau ryte laisvą valandėlę, tai ranka pati išsitiesė link knygos. Pradėjau Ian McEwan Atpirkimas. Perskaičiau gal tik 40 psl, tai kaip ir negaliu dar susidaryti nuomonės, nors, kadangi esu mačiusi filmą, tai skaitydama bandžiau prisiminti visas tas scenas (na, matosi, kad ekranizacija tiksli (bent jau pradžia) ) wub.gif tiesa, knyga smulkmeniška, bet bent jau kol kas tai netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 04 12, 14:31)
O koks avataras. bigsmile.gif

Pavasaris biggrin.gif

http://www.youtube.c...feature=related

tiesiog nostalgija, prisiminiau apie savo gyvenimo aistrą ir tiek... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(laTulipe @ 2011 04 12, 14:36)
sveikos.

šiandien turėjau ryte laisvą valandėlę, tai ranka pati išsitiesė link knygos. Pradėjau Ian McEwan Atpirkimas. Perskaičiau gal tik 40 psl, tai kaip ir negaliu dar susidaryti nuomonės, nors, kadangi esu mačiusi filmą, tai skaitydama bandžiau prisiminti visas tas scenas (na, matosi, kad ekranizacija tiksli (bent jau pradžia) )  wub.gif tiesa, knyga smulkmeniška, bet bent jau kol kas tai netrukdo.

Man ši knyga daug geresnė nei filmas. Labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 12, 15:41)
prisiminiau apie savo gyvenimo aistrą ir tiek... biggrin.gif
Aha, libido lipa per kraštus. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daugiskaita @ 2011 04 12, 14:54)
Aha, libido lipa per kraštus.  biggrin.gif  biggrin.gif

cha cha cha lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai biggrin.gif labai ilgą laiką šokau šiuolaikinius šokius.

vessta, kažkada esu žadėjusi įmesti kelias foto iš to laikotarpio kai gyvenau Turkijoje. Tai dabar kraunu į mūsų albumėlį smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal zinote koki gerael.knygu tinklalapi? Reikia knygos
Clarissa Pinkola Estes, Ph.D. Bėgančios su vilkais
Atsakyti
Žiūriu, kad šiandien nekalbadienis biggrin.gif

Papasakosiu šiandieninį nuotykį biggrin.gif
Užėjau į vieną kuistuką (pigūs rūbai vadinasi, kas nesuprato blush2.gif ten karts nuo karto užveža gerų partijų papuošalų, o šį kartelį ir krūvą angliškų knygų. Priėjau pavartyt ir matau, kad kainos tokios...neadekvačios rolleyes.gif ...prie manęs priėjo tokia moteris, iš išvaizdos atrodė tokia inteligentiška. Tai mes ir kalbamės: buvo kelios Danielle Steel, Maeve Binchy, Agatha Christie knygos, viena Tomo Moore ir angliškas Gargantiua ir Pantagriuelio leidimas thumbup.gif visos po 0,5 cnt ir 1 lt. O šalia padėtos knygos Katie Peris, Paris Hilton, Victoria Beckhem, tos po 10- 12 litų rolleyes.gif tai mes ir juokiamės su ta moterim, sakom...tokių normalesnių autorių tai papigiaj, o tokių ,,tuštučių" (kaip pasakytų mano vyras hihihi.gif brangiausios rolleyes.gif tai išgirdo mus pardavėja, priėjo ir sako: jūs ką, nesuprantat, taigi čia garsenybių knygos, jos negali būti pigios, negi nesigaudot kainose blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mes apšalusios su ta moterim liko- vat ir vertybės doh.gif lotuliukas.gif
tai aš pačiupiau šitą už 50 cnt- Maeve Binchy, Tara road g.gif kaži, ar yra išleistą į liet.k 4u.gif o deja, esu nesupratinga ir Paris, Victoria bei Katie taip ir liko lentynoj stovėti laugh.gif

Va šita mano knyga 4u.gif
user posted image
Tikra kaina, beveik 8 svarai, tai kaip už 50 cnt, neblogai laugh.gif

p.s skaitau Tapti ponia Mao, pakolkas nežavi...arba ne tas laikas ją skaityti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 12 balandžio 2011 - 18:23