Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

Labas rytas

Vakar pikta buvau mad.gif Pradėjau skaityt Carolyn Slaughter "Juodasis anglas". Skaitau skaitau ir vietoje 49-to psl. pamatau 33-čią. T. y. įdėtas dar vienas toks pats spaudos lankas - nuo 33-čio iki 48-to psl. O po jo toliau 65-tas (ar 67-tas g.gif ) psl. Labai nemėgstu, kai knygose trūksta nors vieno puslapio, o čia keli verysad.gif Kartą teko skaityt knygą, kur viduryje buvo įdėtas lankas iš visai kitos knygos ir dar rusiškai! Arba kartą ir keli tušti puslapiai pasitaikė. Na, aš dar suprantu, kai išplyšta lapai, bet čia - spaustuvės klaida. Juk kai kurie ir pinigus sumoka...
Ar teko jums panašių "siurprizų" aptikti?

QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 11, 10:34)
Aš šią ne taip seniai bandžiau skaityt, bet numečiau, visai ko kito tikėjausi aš iš jos...  rolleyes.gif

Aš tai labai daug nesitikėjau, tai ir nenusivyliau rolleyes.gif

QUOTE(kiršė @ 2011 04 11, 10:37)
Man tai buvo vienas iš nusivylimų  doh.gif  Nors anotacija žadėjo daug, kūrinys pasirodė visai neįtikinantis  schmoll.gif

Sutinku, anotacija žada įdomesnį turinį, bet man nepasirodė taip blogai. Nors kad labai patiko irgi nepasakyčiau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 12 balandžio 2011 - 09:34
QUOTE(kiršė @ 2011 04 12, 09:28)
blink.gif  čia tai bent naujiena man  bigsmile.gif  bigsmile.gif  kažkada man sunkiu metu vieną tamstos eilėraštį kaip mantrą kartojau  blush2.gif  padėjo su laiku  ax.gif

blink.gif kokį?
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 04 12, 11:28)
Labas rytas

Vakar pikta buvau mad.gif Pradėjau skaityt Carolyn Slaughter "Juodasis anglas". Skaitau skaitau ir vietoje 49-to psl. pamatau 33-čią. T. y. įdėtas dar vienas toks pats spaudos lankas - nuo 33-čio iki 48-to psl. O po jo toliau 65-tas (ar 67-tas g.gif ) psl. Labai nemėgstu, kai knygose trūksta nors vieno puslapio, o čia keli verysad.gif Kartą teko skaityt knygą, kur viduryje buvo įdėtas lankas iš visai kitos knygos ir dar rusiškai! Arba kartą ir keli tušti puslapiai pasitaikė. Na, aš dar suprantu, kai išplyšta lapai, bet čia - spaustuvės klaida. Juk kai kurie ir pinigus sumoka...

man teko Kondroto knygoje taip rasti.
parasiau piktai i leidykla - pakviete ateiti ir butu apkeite, bet tada ziema buvo, o as nestuke.gif ir nenuejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 04 12, 10:28)

man "Meistras ir Margarita" pasitaikė be pabaigos. Atrodo, kad vis dar nežinau, kuo ji baigiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 04 12, 10:28)

man nera pasitaike smile.gif

Bet buvo toks idomus atvejis, perkant knyga is SM. Jau beveik susitarem, kad perku, viska, dar paklausiau, kaip bukle, sako: puiki, tik ten viduryje knygos nera 19 psl. As persklausiu: devyniolikto puslapio ar devyniolikos puslapiu? O ji: devyniolikos puslapiu, bet ten toks nesvarbus tekstas... irnesakyk.gif
Zodziu, bet kokiu atveju reikia ivertinti, kad zmogus nepakiso kiaules.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 04 12, 10:39)
man nera pasitaike smile.gif

Bet buvo toks idomus atvejis, perkant knyga is SM. Jau beveik susitarem, kad perku, viska, dar paklausiau, kaip bukle, sako: puiki, tik ten viduryje knygos nera 19 psl. As persklausiu: devyniolikto puslapio ar devyniolikos puslapiu? O ji: devyniolikos puslapiu, bet ten toks nesvarbus tekstas... irnesakyk.gif
Zodziu, bet kokiu atveju reikia ivertinti, kad zmogus nepakiso kiaules..  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 04 12, 10:39)
Zodziu, bet kokiu atveju reikia ivertinti, kad zmogus nepakiso kiaules..  biggrin.gif

blink.gif Nieko sau.
Atsakyti
Sveikos, kažkuri kažkada ieškojot, berods Stikliukas, šitos knygos. Jei dar neradot, yra čia:
http://www.sena.lt/g...ziotojai/140542
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 04 11, 22:04)
[...] o antra - net šuduką reikia gražiai supakuoti, kad mažiau dvoktų  notworthy.gif

aga lotuliukas.gif smulkios dovanėlės stiprina draugystę laugh.gif
QUOTE(Magnė @ 2011 04 12, 11:28)
Sveikos, kažkuri kažkada ieškojot, berods Stikliukas, šitos knygos. Jei dar neradot, yra čia:

dėkui, aš mirksiukas.gif jau parašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 04 12, 11:29)

Ai nu blush2.gif Dabar jau neradau jo, tai nežinau ar pavadinimą tiksliai pamenu. Berods tavo vyras
Atsakyti
QUOTE(Magnė @ 2011 04 12, 11:28)

o apie ką ta knyga?man lyg kažkur matyta,gal net turiu ją g.gif apie ją internete nieko neparašyta
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 04 12, 09:28)
Teko.
Knygynai keičia brokuotas knygas, tik reikia turėti čekį. Todėl dažnai pirkimo čekis tarnauja kaip knygos skirtukas. hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti