Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

QUOTE(caralaite @ 2011 04 11, 20:38)
Esu skalna atsiliepimą apie Elif Shafak "Bastard of Istanbul".

Ruošiausi ją rytoj pirkti, bet po tavo žodžių vėl imu abejoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 11, 19:16)
Gal mes rečiau tą knygą minim, bet ją žinom mirksiukas.gif  "Vidurnakčio vaikai", kiek suprantu, bene sunkiausiai randama Rushdie knyga (jei neskaičiuoti "Šėtoniškų eilių"). Ir, jei gerai supratau, viena iš geresnių jo knygų.
Ameniškai aš ją pasilikau desertui  rolleyes.gif

Sita tai angliskai turiu, gal reiktu susikaupt ir perskaityti g.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 04 11, 18:53)
turiu daug virtualių asmenybių biggrin.gif

Toji tavo amenybė man labai įdomi pasirodė bigsmile.gif Galėtum ir čia daugiau savęs atskleisti mirksiukas.gif O atsiliepimai ten tai iš viso bigsmile.gif , aukštas lygis thumbup.gif

QUOTE(adžani @ 2011 04 11, 19:38)
Nepriminkit man rutu,man nuo ju alergija. doh.gif

Ir man. Nuo tokio nuoviro tai nežinau kaip baigtųsi, matyt, labai nekaip unsure.gif Visi viduriai turbūt pūslėmis išeitų.

QUOTE(katilina @ 2011 04 11, 20:09)
Ruošiausi ją rytoj pirkti, bet po tavo žodžių vėl imu abejoti.  g.gif

Žiūrint ko tu pati iš jos tikiesi mirksiukas.gif Gal ir ne šedevras, bet bent man labai miela knyga. Fatimaaliiaai ji irgi labai patiko. Kaip mes kalbėjom su Fati apie šią knygą per mytą, būtent joje ir pavaizduota ta tikroji Turkija (Fati ten gyvenus, tai žino, ką kalba).
O dėl armėnų genocido aprašymo tai man niekas neužkliuvo. Nieko dirbtino tame neįžvelgiau.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 11, 21:38)
Toji tavo amenybė man labai įdomi pasirodė bigsmile.gif Galėtum ir čia daugiau savęs atskleisti mirksiukas.gif  O atsiliepimai ten tai iš viso bigsmile.gif , aukštas lygis thumbup.gif

biggrin.gif ten už tuos atsiliepimus knygų duoda, tai, pirma, reikia stengtis, o antra - net šuduką reikia gražiai supakuoti, kad mažiau dvoktų notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 04 11, 21:04)
biggrin.gif ten už tuos atsiliepimus knygų duoda, tai, pirma, reikia stengtis, o antra - net šuduką reikia gražiai supakuoti, kad mažiau dvoktų  notworthy.gif

Dėl antrojo punkto tai aš supratau biggrin.gif Išdavė atsiliepimas apie "Parmos vienuolyną" tongue.gif mirksiukas.gif
O eilėraščiai tavo kūrybos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 balandžio 2011 - 21:25
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 11, 22:25)
Dėl antrojo punkto  tai aš supratau biggrin.gif  Išdavė atsiliepimas apie "Parmos vienuolyną" tongue.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 11, 22:25)
O eilėraščiai tavo kūrybos?

už skolintus ten sukapotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 04 11, 20:38)
Nepriminkit man rutu,man nuo ju alergija. doh.gif

tai labai daug kam alergija,nes labai stiprus augalas (neverlui persileidimą sukelti gali).Man irgi alergija nuo jų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 04 11, 21:28)
už skolintus ten sukapotų biggrin.gif

Patiko jie man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 11, 22:49)
Patiko jie man mirksiukas.gif

blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 11, 11:41)
Berods žinau, apie kokią detalę jūs kalbate biggrin.gif Jau kažkur pageltonintu tekstu tuos niuansus buvau išskaičiusi.

ech..dali malonumo busi praradus, jei nuspresi skaityt... smile.gif

QUOTE(caralaite @ 2011 04 11, 20:38)
Esu skalna atsiliepimą apie Elif Shafak "Bastard of Istanbul".

oo, aciu uz kitokia nuomone. Idomu bigsmile.gif

O as su malonumu perskaiciau I. Murdoch "Jūra, jūra"

Keista knyga, su nelabai itikinanciais ir realiame pasaulyje nelabai isivaizduojamais siuzeto vingiais, ir vis tik labai idomu man buvo skaityt. Susiasocijavo ir su Moemo Aistru nasta, ir su Fowles Kolekcionieriumi...
Ivairiu minciu sukeliantis kurinys. Manau, kiekvienas rastu ka sau is sios knygos pasiimti.
Man asmeniskai turbut labiausiai patiko asketiskos kasdienybes nuosaliame namelyje prie juros aprasymas (primine Vogti arklius), labai meditaciskai veike..Ir siaip megstu toki leta, lyriska rasymo stiliu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 12 balandžio 2011 - 07:29
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2011 04 11, 18:54)
Na gal aš neteisingai supratau, bet man pasirodė, kad Creed nori tiesiog pabandyti, o ne dėl kažkokios mados mirksiukas.gif Prieš kokius metus ar pusantrų aš tą patį klausimą, kaip ir ji, buvau uždavusi. Ir prašau - mano bandymai pasiteisino, net labai.

Butent drinks_cheers.gif noriu pabandyti skaityti ir rimtesne literaturas,gal gi galu gale atrasiu kazka kas man tiks ir patiks biggrin.gif PAsiziuresiu kas bibliotekoje yra,ta ir paimsiu pradziai.
O dabar baigineju Fernback "Palaimos namai",patinka thumbup.gif internete radau,kad cia trilogijos pirma dalis,tikiuosi ir kitas isvers bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 04 11, 20:53)
turiu daug virtualių asmenybių biggrin.gif

blink.gif čia tai bent naujiena man bigsmile.gif bigsmile.gif kažkada man sunkiu metu vieną tamstos eilėraštį kaip mantrą kartojau blush2.gif padėjo su laiku ax.gif
Atsakyti