QUOTE(caralaite @ 2011 04 11, 18:10)
Sakyčiau, kad paršeliai nesvarbu Skaitant "Šėtoniškas eiles" labai lengva suvokti kodėl jam paskelbė fatvą ir apie ką triukšmas.
Kaip didelė Rushdie gerbėja ir net biškį giminė (mes vieną dieną gimę) siūlyčiau atkreipt dėmesį į kažkodėl čia dar neminėtą jo knygą - "Vidurnakčio vaikai". Ji nėra "lengva", kaip nėra nė viena jo knyga. O ypatinga tuo, kad aprašomi Indijos nepriklausomybės paskelbimo įvykiai. Man atrodo, šioje Rushdie knygoje galima rasti tai, kas išbarstyta visose kitose
Kaip didelė Rushdie gerbėja ir net biškį giminė (mes vieną dieną gimę) siūlyčiau atkreipt dėmesį į kažkodėl čia dar neminėtą jo knygą - "Vidurnakčio vaikai". Ji nėra "lengva", kaip nėra nė viena jo knyga. O ypatinga tuo, kad aprašomi Indijos nepriklausomybės paskelbimo įvykiai. Man atrodo, šioje Rushdie knygoje galima rasti tai, kas išbarstyta visose kitose
Gal mes rečiau tą knygą minim, bet ją žinom "Vidurnakčio vaikai", kiek suprantu, bene sunkiausiai randama Rushdie knyga (jei neskaičiuoti "Šėtoniškų eilių"). Ir, jei gerai supratau, viena iš geresnių jo knygų.
Ameniškai aš ją pasilikau desertui