Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*57 namučiai

user posted image

Kartais būna sunku išsirinkti, ką skaityti...

user posted image

Tačiau radus tikrai įdomią knygą, ji nuneša mus į fantazijų pasaulį ir jos veikėjai tarsi atgyja

user posted image

Ir tada net miegodamos sapnuojam pamėgtus personažus.

Mūsų gimtadieniai

Papugele – sausio 31 d.

Aguonytė – vasario 9 d.
laTulipe – vasario 24 d.

Fatimaallaa – kovo 24 d.
amber123 - kovo 25 d.
Nerinha – kovo 26 d.
Tibė - kovo 28 d.

Argija - balandžio 15 d.
aistuliaa – balandžio 28 d.

Vessta – gegužės 15 d.

Dorifore – birželio 3 d.
_Only_ – birželio 19 d.

Biancca – liepos 1 d.
Jovituteee – liepos 1 d.
Skiautelė – liepos 2 d.
casolin – liepos 23 d.
eliss – liepos 24 d.
shiaudine – liepos 25 d.

Gegytė – rugpjūčio 19 d.
Ingėnas – rugpjūčio 24 d.
sphinx – rugpjūčio 28 d.

Taškė. – rugsėjo 14 d.
Pukis_miau – rugsėjo 19 d.
ceburashka – rugsėjo 23 d.

linamog – spalio 2 d.
Mona187 – spalio 18 d.
*IsaDora* – spalio 26 d.
AgnĖ.** – spalio 31 d.

ewe1ina – lapkričio 13 d.
Stikliukas – lapkričio 21 d.
Sielos Sparnai - lapkričio 29 d.

daite – gruodžio 24 d.
adžani – gruodžio 26 d.

Mūsų šaunus blog'as

Papildyta:
Plepukių Top 5 biggrin.gif

Ingėnas 84
Masako 38
Sielos Sparnai 36
Fatimaallaa 33
katilina 25
adžani 25
Atsakyti
Aš pirma naujoj temoj bigsmile.gif
Labai gražūs paveikslėliai, jauki temukė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 04 08, 13:41)
Ir dziaugiuosi,kad dar ant vampyru "nepasinesiau",nes kiek ju dabar leidzia blink.gif maciau nauja stora "16 menuliu",ir dar gal 7 tos serijos bus blink.gif  bankrotas butu biggrin.gif

na man tas negresia. Nors man kartais patinka skaityti tokias fantasy knygas, bet man negresia jų pirkimas biggrin.gif Gerai, kad turiu tokia draugė, kuri siunčiasi jis iš UK biggrin.gif

O aš registruojuosi su kalnu knygu vėl:

1. Agnes Imhof 'Smaragdo knyga'
2. Emile Ajaz 'Balandėlis' (RUS)

3. Richelle Mead 'Nušalinimas' (Na bent jau tokiu pavadinimu lietuviškai žadama išleisti Vampyrų akademijos antroji knyga) (ENG)
Atsakyti
sveikos visos naujoje temoje 4u.gif

registtruojuosi su Charlaine Harris Miręs pasauliui ir D. Zelčiūtės Jurga: atsiminimai, pokalbiai, laiškai

visoms naujokėms po balioną. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ingėnai, gražus avataras wub.gif

QUOTE(Masako @ 2011 04 07, 18:45)
Megstu ta filma, man jis jau klasika tapes, paauglystej simta kartu matytas -turejom videokasete biggrin.gif Knieti ir knyga perskaityt ax.gif

o aš man rodos jo taip nė karto ir nemačiau. knygos irgi neteko skaityt, nors labai noriu.

QUOTE(Stikliukas @ 2011 04 07, 19:08)
tik kartais nervina, kad tiek daug gerų, įdomaus siužeto knygų nėra išversta į lietuvių kalbą blink.gif

tai kad vien toms, kurios išleistos lietuviškai, perskaityti reiktų ne vienerių metų (na, aišku, kaip kam biggrin.gif ) ax.gif
o šiaip ir mane, pamenu, nervino. kuri įdomesnė, tos ir nėra. (nesakau, kad išleistos tik neįdomios).

QUOTE(Myntė @ 2011 04 08, 11:13)
joyce carol oates tada as isskleidziau sparnus ir nuskridau

lauksiu atsiliepimo bigsmile.gif

QUOTE(sphinx @ 2011 04 08, 12:02)
Pas mane bibliotekoj tai 10 duoda kompas plius dar gali į kortelę užrašyt kelias virš biggrin.gif Tik skaityk thumbup.gif

sekasi bigsmile.gif nors gal ir gerai, kad maniškėj tik 8 galima. nes ir taip ilgai laikau kai kurias, nes nespėju perskaityt. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 08, 16:31)
na man tas negresia. Nors man kartais patinka skaityti tokias fantasy knygas, bet man negresia jų pirkimas biggrin.gif Gerai, kad turiu tokia draugė, kuri siunčiasi jis iš UK biggrin.gif
O aš registruojuosi su kalnu knygu vėl:

1. Agnes Imhof 'Smaragdo knyga'
2. Emile Ajaz 'Balandėlis' (RUS)

3. Richelle Mead 'Nušalinimas' (Na bent jau tokiu pavadinimu lietuviškai žadama išleisti Vampyrų akademijos antroji knyga) (ENG)

Sekasi bigsmile.gif mano drauges tai laukia ka as nusipirksiu ir tada skolinasi biggrin.gif

Siuo metu skaitau 2 panasias knygas; (nu jau tie vardai vardeliai doh.gif )
A.Imhof "Smaragdo knyga"
I.Sundaresan "Dvidesimtoji zmona
"
Atsakyti
Tiesa, Creed norėjau paklausti gal kartais matei ar jau knygyne pasirodė Julio Cortazar 'Žaidimas baigtas'?
Atsakyti
Mėtinis šokoladas : romanas / Marija Briker ; iš rusų kalbos vertė Zita Marienė. – Vilnius : Alma littera, 2011. – 328 p. – ISBN 978-609-01-0003-5

Kas skaito rusiskai,gal zinot kas cia per rasytoja ir knyga?Kiek susiradau internete,tai atrodo detektyvu rasytoja bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Creed: 08 balandžio 2011 - 15:44
QUOTE(Creed @ 2011 04 08, 14:41)

I.Sundaresan "Dvidesimtoji zmona
"

Šią irgi žadu skaityti artimiausiu metu. Man šiaip visai nieko buvo jos 'Šešėlių princesė'
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 04 08, 16:42)
Tiesa, Creed norėjau paklausti gal kartais matei ar jau knygyne pasirodė Julio Cortazar 'Žaidimas baigtas'?

Ne,nera,nei Pegase,nei Baltu lanku knygyne,turiu uzsakyma ja nupirkti,tai vis pasiziuriu .
Atsakyti
Sugalvojom su drauge (kuri taip pat knygų žiurkė) šiandien vakare padaryti meet'ą. Tai sakėm kartu aptarsim mums patikusias knygas, aš dar jai kelias paskolinsiu... Tai žadu per tą meet'ą ir pradėti skaityti "Mažosios moterys". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 04 08, 14:44)
Mėtinis šokoladas : romanas / Marija Briker ; iš rusų kalbos vertė Zita Marienė. – Vilnius : Alma littera, 2011. – 328 p. – ISBN 978-609-01-0003-5

Kas skaito rusiskai,gal zinot kas cia per rasytoja ir knyga?Kiek susiradau internete,tai atrodo detektyvu rasytoja bigsmile.gif

detektyvų smile.gif
http://www.ozon.ru/c...ail/id/3156176/

Nu ir ji prirašiusi, net akys raibsta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 08 balandžio 2011 - 15:50
Sveikos,as vis dar su carlzu ir ema registruojuos. 4u.gif
aciu uz tema. smile.gif
Atsakyti