Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

Labai grazus zgutas wub.gif ,ispudinga.
o ta kristala paprasciausiai prisiuvau.per abu zguto galiukus,per kapureles ir ir kristala su siulu ir adata kelis sykius perejau ir vsio biggrin.gif
Atsakyti
rebeke, man violetinė labiausia... wub.gif thumbup.gif

LeeLu, labai puošnu. good.gif ok.gif
Atsakyti
visai pamirsus apie toki dalyka kaip adata smile.gif
Aciu mergaites uz pagyrimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2011 06 03, 08:42)
Maniskis. Ilgai gamintas ir pagaliau pabaigtas

wub.gif derinys labai puosnus wub.gif
p.s. o galima si grozi ant kaklo pamatyti? blush2.gif
Atsakyti
LeeLu, labai grazus zgutas wub.gif

O as vakar, atrodo, ismokau nerti turkiska zguta blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Enigm@, labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
Enigma, grazu, tvarkinga thumbup.gif kaip pirmam labai liuks

QUOTE(Jasumi @ 2011 06 03, 09:49)
wub.gif derinys labai puosnus  wub.gif
p.s. o galima si grozi ant kaklo pamatyti?  blush2.gif

ui, nebeturiu jau jo
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2011 06 08, 08:39)
Enigm@, labai gražus thumbup.gif

QUOTE(LeeLu @ 2011 06 08, 09:25)
Enigma, grazu, tvarkinga  thumbup.gif  kaip pirmam labai liuks
ui, nebeturiu jau jo

Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2011 06 08, 09:18)
O as vakar, atrodo, ismokau nerti turkiska zguta blush2.gif

Mano pirmas darbelis lygiai toks buvo tongue.gif bet kai pradejau nerti paprastus zgutus - tai sis nublanko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasumi @ 2011 06 09, 07:58)
Mano pirmas darbelis  lygiai toks buvo  tongue.gif  bet kai pradejau nerti paprastus zgutus - tai sis nublanko  rolleyes.gif

O as is pradziu ismokau paprasta nerti, ir tik dabar turkiska. As viska noriu ismokti daryt-sportinis interesas tongue.gif O paciai zgutai nelabai patinka,nenesiociau nei turkisku, nei paprastu, gal nesubriandusi jiems dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2011 06 09, 13:49)
O as is pradziu ismokau paprasta nerti, ir tik dabar turkiska. As viska noriu ismokti daryt-sportinis interesas tongue.gif O paciai zgutai nelabai patinka,nenesiociau nei turkisku, nei paprastu, gal nesubriandusi jiems dar biggrin.gif

man patinka, tik.... niekaip nerandu laiko sau toki pasidaryti...vis prireikia dovanoms padaryti tongue.gif beto juos galima kaip ir dirzelius nesioti ar rankinems rankenas pasidaryti - tai juk nebutinai kaklo papuosalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasumi @ 2011 06 09, 12:26)
man patinka, tik.... niekaip nerandu laiko sau toki pasidaryti...vis prireikia dovanoms padaryti  tongue.gif  beto juos galima kaip ir dirzelius nesioti ar rankinems rankenas pasidaryti - tai juk nebutinai kaklo papuosalas  mirksiukas.gif

Del dirzo-nebloga ideja,bet gaila, kad mano lasiakuose to dirzo nesimatys lotuliukas.gif
Atsakyti