Labai grazus zgutas ,ispudinga.
o ta kristala paprasciausiai prisiuvau.per abu zguto galiukus,per kapureles ir ir kristala su siulu ir adata kelis sykius perejau ir vsio
rebeke, man violetinė labiausia...
LeeLu, labai puošnu.
LeeLu, labai puošnu.
visai pamirsus apie toki dalyka kaip adata
Aciu mergaites uz pagyrimus
Aciu mergaites uz pagyrimus
QUOTE(LeeLu @ 2011 06 03, 08:42)
Maniskis. Ilgai gamintas ir pagaliau pabaigtas
derinys labai puosnus
p.s. o galima si grozi ant kaklo pamatyti?
LeeLu, labai grazus zgutas
O as vakar, atrodo, ismokau nerti turkiska zguta
O as vakar, atrodo, ismokau nerti turkiska zguta
Enigm@, labai gražus
Enigma, grazu, tvarkinga kaip pirmam labai liuks
ui, nebeturiu jau jo
QUOTE(Jasumi @ 2011 06 03, 09:49)
ui, nebeturiu jau jo
QUOTE(rosebud1 @ 2011 06 08, 08:39)
Enigm@, labai gražus
QUOTE(LeeLu @ 2011 06 08, 09:25)
Aciu
QUOTE(Jasumi @ 2011 06 09, 07:58)
Mano pirmas darbelis lygiai toks buvo bet kai pradejau nerti paprastus zgutus - tai sis nublanko
O as is pradziu ismokau paprasta nerti, ir tik dabar turkiska. As viska noriu ismokti daryt-sportinis interesas O paciai zgutai nelabai patinka,nenesiociau nei turkisku, nei paprastu, gal nesubriandusi jiems dar
QUOTE(Enigm@ @ 2011 06 09, 13:49)
O as is pradziu ismokau paprasta nerti, ir tik dabar turkiska. As viska noriu ismokti daryt-sportinis interesas O paciai zgutai nelabai patinka,nenesiociau nei turkisku, nei paprastu, gal nesubriandusi jiems dar
man patinka, tik.... niekaip nerandu laiko sau toki pasidaryti...vis prireikia dovanoms padaryti beto juos galima kaip ir dirzelius nesioti ar rankinems rankenas pasidaryti - tai juk nebutinai kaklo papuosalas
QUOTE(Jasumi @ 2011 06 09, 12:26)
man patinka, tik.... niekaip nerandu laiko sau toki pasidaryti...vis prireikia dovanoms padaryti beto juos galima kaip ir dirzelius nesioti ar rankinems rankenas pasidaryti - tai juk nebutinai kaklo papuosalas
Del dirzo-nebloga ideja,bet gaila, kad mano lasiakuose to dirzo nesimatys