Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

Aš truputį kitaip paaiškinsiu, nes pažiūrėjau, ten gale žguto nėra kilputės.
Taigi, žgutas+kepurėlė - kerpi vinuką ir darai kilputę. Toliau imi vinuką su burbuliuku, ar plokščia galvute, susiveri ten ką nori, kiek nori ir kiek telpa ir vėl darai kilputę. Tas dvi kilputes tarpusavyje sujungi ir va gražūs, tvarkingi makaliukai ant žguto galo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiuks @ 2011 05 19, 13:24)
LeeLu, ant rankos yra atskirai rolleyes.gif

sita kitoj temoj jau buvau nuziurejus, todel ir sakau kad praktiskai visas komplektas smile.gif
Atsakyti
Cia ir yra uzsakytas komplektukas, tik pameciau atskirai pagal temas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiuks @ 2011 05 19, 16:14)
Aš truputį kitaip paaiškinsiu, nes pažiūrėjau, ten gale žguto nėra kilputės.
Taigi, žgutas+kepurėlė - kerpi vinuką ir darai kilputę. Toliau imi vinuką su burbuliuku, ar plokščia galvute, susiveri ten ką nori, kiek nori ir kiek telpa ir vėl darai kilputę. Tas dvi kilputes tarpusavyje sujungi ir va gražūs, tvarkingi makaliukai ant žguto galo bigsmile.gif

ax.gif si varianta zinau, bet kai nori viska suvesti ant vieno vinuko ir dar prie jo pritvirtinti zguta? vat tada ir gaunasi man kilpute gale zgutuko unsure.gif
Atsakyti
Toks paprastutis

user posted image
Atsakyti
Sveikos, darbininkės, aš čia kaip jaunas mėnulis pasirodau......
user posted image
Atsakyti
Na, bet ir groziai cia pas jus wub.gif
Siaip net nebuciau ir pamacius, ale uzsegimo vienam daikciukui ieskau, tai taip pamaloninau akis uzsukus cia wub.gif
Atsakyti
Mano zgutines apyrankes rolleyes.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Rebeke, šaunuolė, laba gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba ryta.
Grazios apyrankes rebeke. Juoda labiausiai wub.gif ten i vidu tikriausiai dar viela dejai?
Atsakyti
Ne,nieko nedejau tik zgutukas.man tokia be vielos daug smagesne,lanksti tokia. biggrin.gif
Atsakyti
O tai kaip tada ta akmenuka vidury pritvirtinai? nes bandziau kazkada, tai dejau ta viela su atmintim apyrankem, kad graziai forma butu.
Maniskis. Ilgai gamintas ir pagaliau pabaigtas
user posted image
Atsakyti