Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

Naujas darbelis su pakabuokliu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laimiuks @ 2011 05 18, 21:27)
Naujas darbelis su pakabuokliu

tie pakabuokliai priduoda visa grozi zgutui wub.gif nemoku ju gaminti verysad.gif
Atsakyti
Ačiū, Jasumi, 4u.gif
Tu labai teisi, nes jei žgutas paprastas, be jokio rašto, tai "šniūras " ir tiek lotuliukas.gif
Tie visi kiti pribambasai ir duoda vaizdą. rolleyes.gif
Atsakyti
laimiuks, labai gražu! wub.gif

Kokį biserį naudoji? Čekišką? Matosi, kad labai kokybiškas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiuks @ 2011 05 19, 10:11)
Tu labai teisi, nes jei žgutas paprastas, be jokio rašto, tai "šniūras " ir tiek lotuliukas.gif
Tie visi kiti pribambasai ir duoda vaizdą. rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
atnesu savo sniura lotuliukas.gif manau prispirs reikalas ir man pradeti mokintis tokius pakabuoklius gaminti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jasumi @ 2011 05 19, 10:35)
drinks_cheers.gif
atnesu savo sniura  lotuliukas.gif  manau prispirs reikalas ir man pradeti mokintis tokius pakabuoklius gaminti  blush2.gif

labai jau mielas sniuras, ir karoliukai atrodo kad visi idealiai vienodi smile.gif
Laimiuks jau nesikartosiu, pakabuoklis pasakiskas, o dar kai maciau ju is viso ne vienas, tai cia superinis komplektas, pagal reikala ant kaklo, pagal reikala ant rankos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeeLu: 19 gegužės 2011 - 09:49
QUOTE(LeeLu @ 2011 05 19, 10:49)
labai jau mielas sniuras, ir karoliukai atrodo kad visi idealiai vienodi smile.gif

cekiskas biseris mirksiukas.gif gaila tokiems darbams pirkti tuos "papigiai" - ir darba prastina ir daug issimeta nevienodu unsure.gif o kainus skirtumas nera toks didelis
Atsakyti
Laimiuks žgutas superinis thumbup.gif

Jasumi, tavo irgi labai dailus. Tik man labai trūksta to užbaigimo galuose 4u.gif
Atsakyti
Smėlio audra, naudoju išskirtinai tik čekišką biserį.Turiu šiek tiek japoniško TOHO biserio, nėriau ir su juo, bet man čekiškas labiau limpa rolleyes.gif

Jasumi, labai dailus darbelis ir spalva tokia elegantiška, tik man kaip ir Rugiaveidei trūksta galiukų.Jei gale būtų ne kilputė, o vinukas su burbuliuku, būtų viskas OK, o dabar lyg laukia pratęsimo...

Rugiaveide, lyg tai tavo žgutukai būtų ne superiniai... lotuliukas.gif

LeeLu, ant rankos yra atskirai rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Laimiuks, eina peklon, jau tavo grožiai bigsmile.gif wub.gif na aš taviškio lygio dar nepasiekus... na bet stengiuosi biggrin.gif visgi kaip tas kabašonas prie apyrankės pritvirtintas nedaeina. Apyrankę tokią galiu suregzt, bet su kabašonais jau sunkiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 05 19, 11:42)
Jasumi, tavo irgi labai dailus. Tik man labai trūksta to užbaigimo galuose  4u.gif

QUOTE(laimiuks @ 2011 05 19, 13:24)
Jasumi, labai dailus darbelis ir spalva tokia elegantiška, tik man kaip ir Rugiaveidei trūksta galiukų.Jei gale būtų ne kilputė, o vinukas su burbuliuku, būtų viskas OK, o dabar lyg laukia pratęsimo...

Aciu merginos uz ivertinima ir pastabas 4u.gif
Vargstu su tais uzbaigimais doh.gif prie tokiu paprastuciu ilguju zgutu nesinori dar ilgo "pakaruoklio"... bet vis norisi kazko ispudingesnio g.gif o del kilputes - tai kitaip nesugalvoju, nes jau tas vinukas eina nuo zguto, ant jo vieno ir suveriau akmenukus - tai tas galiukas toks ir lieka g.gif dariau kuo mazesnes kilputes kad labai i akis nekristu ir nesinoretu dar ko tai pakabinti smile.gif
Kaip kitaip galima isspresti si "kilputes reikaliuka" ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasumi: 19 gegužės 2011 - 13:52
Jasumi, paprasiausia užmauk ant vinuko akmenuką, užlenk kilputę ir pakabink jau ant tos kilputės kur gale žguto smile.gif vaizdas tikrai bus kitoks mirksiukas.gif
Atsakyti