Naujas darbelis su pakabuokliu
QUOTE(laimiuks @ 2011 05 18, 21:27)
Naujas darbelis su pakabuokliu
tie pakabuokliai priduoda visa grozi zgutui nemoku ju gaminti
Ačiū, Jasumi,
Tu labai teisi, nes jei žgutas paprastas, be jokio rašto, tai "šniūras " ir tiek
Tie visi kiti pribambasai ir duoda vaizdą.
Tu labai teisi, nes jei žgutas paprastas, be jokio rašto, tai "šniūras " ir tiek
laimiuks, labai gražu!
Kokį biserį naudoji? Čekišką? Matosi, kad labai kokybiškas.
Kokį biserį naudoji? Čekišką? Matosi, kad labai kokybiškas.
QUOTE(laimiuks @ 2011 05 19, 10:11)
atnesu savo sniura manau prispirs reikalas ir man pradeti mokintis tokius pakabuoklius gaminti
QUOTE(Jasumi @ 2011 05 19, 10:35)
atnesu savo sniura manau prispirs reikalas ir man pradeti mokintis tokius pakabuoklius gaminti
labai jau mielas sniuras, ir karoliukai atrodo kad visi idealiai vienodi
Laimiuks jau nesikartosiu, pakabuoklis pasakiskas, o dar kai maciau ju is viso ne vienas, tai cia superinis komplektas, pagal reikala ant kaklo, pagal reikala ant rankos
QUOTE(LeeLu @ 2011 05 19, 10:49)
labai jau mielas sniuras, ir karoliukai atrodo kad visi idealiai vienodi
cekiskas biseris gaila tokiems darbams pirkti tuos "papigiai" - ir darba prastina ir daug issimeta nevienodu o kainus skirtumas nera toks didelis
Laimiuks žgutas superinis
Jasumi, tavo irgi labai dailus. Tik man labai trūksta to užbaigimo galuose
Smėlio audra, naudoju išskirtinai tik čekišką biserį.Turiu šiek tiek japoniško TOHO biserio, nėriau ir su juo, bet man čekiškas labiau limpa
Jasumi, labai dailus darbelis ir spalva tokia elegantiška, tik man kaip ir Rugiaveidei trūksta galiukų.Jei gale būtų ne kilputė, o vinukas su burbuliuku, būtų viskas OK, o dabar lyg laukia pratęsimo...
Rugiaveide, lyg tai tavo žgutukai būtų ne superiniai...
LeeLu, ant rankos yra atskirai
Jasumi, labai dailus darbelis ir spalva tokia elegantiška, tik man kaip ir Rugiaveidei trūksta galiukų.Jei gale būtų ne kilputė, o vinukas su burbuliuku, būtų viskas OK, o dabar lyg laukia pratęsimo...
Rugiaveide, lyg tai tavo žgutukai būtų ne superiniai...
LeeLu, ant rankos yra atskirai
Laimiuks, eina peklon, jau tavo grožiai na aš taviškio lygio dar nepasiekus... na bet stengiuosi visgi kaip tas kabašonas prie apyrankės pritvirtintas nedaeina. Apyrankę tokią galiu suregzt, bet su kabašonais jau sunkiau
QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 05 19, 11:42)
QUOTE(laimiuks @ 2011 05 19, 13:24)
Aciu merginos uz ivertinima ir pastabas
Vargstu su tais uzbaigimais prie tokiu paprastuciu ilguju zgutu nesinori dar ilgo "pakaruoklio"... bet vis norisi kazko ispudingesnio o del kilputes - tai kitaip nesugalvoju, nes jau tas vinukas eina nuo zguto, ant jo vieno ir suveriau akmenukus - tai tas galiukas toks ir lieka dariau kuo mazesnes kilputes kad labai i akis nekristu ir nesinoretu dar ko tai pakabinti
Kaip kitaip galima isspresti si "kilputes reikaliuka" ?
Jasumi, paprasiausia užmauk ant vinuko akmenuką, užlenk kilputę ir pakabink jau ant tos kilputės kur gale žguto vaizdas tikrai bus kitoks