Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

atsinesu ir as savo darbelius tongue.gif pasirodysiu, kad be darbo nesedziu blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasumi: 11 gegužės 2011 - 19:18
Sveiki mirksiukas.gif

Atejau parodyti vakar nunerta zguta blush2.gif Cia mano antras nertas zgutas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2011 05 06, 08:37)
na, neriant irgi kiekvienas karoliukas atskirai prineriamas, tik gal ne taip tvirtai smile.gif o vat klausimas kaip bandziusiai abu, kuris greiciau?

Nors klausimas ne man adresuotas,bet,jei nieko pries,as atsakysiu. Bandziau zgutus ir nerti ir verti,bet supratau,kad nerti daug lengviau ir greiciau. Vakar per pora valandu nuneriau zguta,jei ji verciau,tai uzimtu man maziausiai diena. Be to,kaip cia jau rase,nerti zgutai lankstesni.
Atsakyti
Aciu visom uz pagyras, ta zguta su gelyte pasilikau sau biggrin.gif
Atsakyti
Enigm@,puikus zgutas.man patinka tokie su kabosonais.O cia mano su bumbulais
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2011 05 12, 21:24)
Enigm@,puikus zgutas.man patinka tokie su kabosonais.O cia mano su bumbulais

Aciu 4u.gif Ten ne kabosonas, o karoliukas. jis is vienos ir is kitos puses atrodo vienodai, ta prasme, kad jis neuzklijuotas kitoj pusej smile.gif
Taviskis irgi labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Enigm@, Jasumi ir rebeke thumb_yello.gif
Atsakyti
Rebeke, Enigm@, Jasumi - grazus darbai.
Mano paskutinis.
"Diena ir naktis"
user posted image
Atsakyti
Leelu fainas toks biggrin.gif ,kazka panasaus galvoju su apyranke padaryt.O cia zgutine apyranke prie juodo lariato
user posted image
Atsakyti
LeeLu ir rebeke good.gif
Atsakyti
LeeLu, nuostabus komplektukas thumbup.gif wub.gif

rebeke, labai fainuoliška apyrankė thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Lab 4u.gif

Na ir sparciai darbuojates...As dabar tik antra savo darbeli ikeliu.Noru daug, norisi visokius rastus isbandyti, spalvas, tik kad laiko mazoka unsure.gif Tik kazko jauciu, kad labiau megstu trumpus verinius, kurie netabaluoja ties krutine... ale jau stiliu savo rasiu, pora zgutu nunerus blush2.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti