Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

QUOTE(LeeLu @ 2011 05 06, 10:37)
na, neriant irgi kiekvienas karoliukas atskirai prineriamas, tik gal ne taip tvirtai smile.gif o vat klausimas kaip bandziusiai abu, kuris greiciau?

ko gero greitumas panasus, tik nerimas - patogiau, gali tai daryti ziurint telika, nebaisu pamesti adata, maziau streso, kai aplink vaikas sukiojasi ir galetu isidurti, o ir lygiau sakyciau gavosi, t.y. siulo itempimas, tarpeliai - o gal tai buvo ir del to, kad antras...

na sekanti zguta visgi nersiu vel:)
Atsakyti
O man nerti žgutai labiau patinka, nes jie daug lankstesti, lengviau formuojami ir tuo pačiu tvirtesni, ne taip kaip verti - tuščiaviduriai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2011 05 06, 10:37)
na, neriant irgi kiekvienas karoliukas atskirai prineriamas, tik gal ne taip tvirtai smile.gif o vat klausimas kaip bandziusiai abu, kuris greiciau?

na man nertas zgutas visgi neatrodo netvirtas.... siulas pakankamai storas kad ji nutraukti.... nebent uzlikti ant jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasumi @ 2011 05 06, 13:38)
na man nertas zgutas visgi neatrodo netvirtas.... siulas pakankamai storas kad ji nutraukti.... nebent uzlikti ant jo  g.gif

siulas tvirtas tikrai nenutrauksi, bet ta "netvirtuma" tai turejau minty gal labiau paslankuma, nes kiekivienas karoliukas siulu viena kart prineriamas. veriant per ta pati kiek pamenu dukart zilka eina, tai jis gal labiau nepaslankus nei kad tvirtas smile.gif
Atsakyti
Žgutas su gėle :

user posted image
Atsakyti
Nesapnuok, tikras gražuolis rolleyes.gif O jau gėlė, kaip puošniai atrodo 4u.gif
Atsakyti
saulutem man patinka tokie svelniu spalvu zgutai,grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausruze @ 2011 05 07, 10:21)
saulutem man patinka tokie svelniu spalvu zgutai,grazu 4u.gif

dekui!
Atsakyti
QUOTE(Nesapnuok @ 2011 05 06, 23:06)
Žgutas su gėle :

noretusi nuotraukos truputi didesnes arba is arciau blush2.gif
Atsakyti
Nesapnuok good.gif
Atsakyti
Laba ryta.
Nesapnuok, grazus zgutas, grazus papuosimas, kazkur lyg ir macius aprasyma kaip jas daryt, bet jau nepamenu ax.gif
Maniskis naujas.
Velyvosios zibutes
user posted image
Atsakyti
Labai gražus ir nematytas bigsmile.gif
Atsakyti