Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

QUOTE(dera1 @ 2012 03 20, 21:49)
Ir dar klausimėlis- o kas ten viduje to chameleoninio žguto?

kadangi ten vertas, o ne nertas žgutas - tai jis ne itin laiko formą, tai į vidų įdėta guminė šlangelė mirksiukas.gif

QUOTE(*Capri* @ 2012 03 20, 22:02)
Jolanta, kur galima tavo darbelius pažiūrėt? g.gif

neturiu tokio, tik kompe foto, pagrinde tai tik sages siuvinėju, žgutais dar tik 'apsirgau' mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 03 20, 23:00)
kadangi ten vertas, o ne nertas žgutas - tai jis ne itin laiko formą, tai į vidų įdėta guminė šlangelė  mirksiukas.gif

o kur tokias galima nusipirkt? kažkaip anksčiau nereikėjo, tai net neįsivaizduoju kokiose prekėse ieškot. lotuliukas.gif O mano storuliukui labai praverstų. Kažkaip susispaudžia kartais.
Atsakyti
dera1 tai va kad storiuliukas pasiplokština biggrin.gif , ypač vertas, jis ne toks standus kaip kad nertas
perku toje pačioje parduotuvėje Pylimo g. , pačios storiausios berods mastau.gif 0.8mm storis yra - 6lt/metras mirksiukas.gif , plonesnės - pigesnės, mačiau tokių pačių ir Pilies g. akmenukuose
mano įdėtoje foto - pati storiausia, biseriukų 9dydis aplink išeina 14vnt. jei daryti apyrankę - pats tas storis thumbup.gif
va vakar įsigijau žgutinei apyrankei iš 22 biseriukų galiukus, tai ką - per storas jau toks žgutas man apyrankei, nors ir lankstus, bet jau toks so so nžn reiks šnd galutinai uždėti galiukus ir pažiūrėti, arba tęsti toliau žguto nėrimą ir bus storas žgutas ant kaklo, o apyrankei tokiu pačiu rašteliu - imti kokius 18 biseriukus, kad gerai išsilenktų aplink ranką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 21 kovo 2012 - 09:44
Tie žgutai tai toks užkratas cool.gif

Vakar ryššššškų mėlyną pradėjau, darysiu ant atminties vielutės kokias tris juostas apyrankei ir auskariukus priderinsiu thumbup.gif Nes kol sulauksiu gražuolių pereinančių spalvų-iš neturėjimo kas veikt, turbūt grindis prazulinčiau biggrin.gif

Darau iš 10 eilėje devintuko-standus gaunas. Nertas turbūt ant to ir pliusas, kas tvirtesnis gaunas drinks_cheers.gif

Tiesa, kas turit su pakabekliais apyrankes-ar patogu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Capri*: 21 kovo 2012 - 10:18
atnesu as dar viena
user posted image
user posted image
Atsakyti
"Burberry"
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=meskutejolanta,2012 03 24, 21:51]

Gražus žgutas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *innna*: 26 kovo 2012 - 06:19
Oho, naujienos wub.gif Labai gražu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gražus burberiukas thumbup.gif
Atsakyti
Na kaip man patinka "burberry" raštas thumbup.gif ....tik niekaip neprisiruošiu susirasti rašto ir nunerti ... doh.gif
Atsakyti
Kaip aš vargstu su tais apvėrimais burbuliuko doh.gif Ardau jau n-tąjį kartą doh.gif
Papildyta:
Gude (arba kas žinot), jei užeisi-pažiūrėk ką blogai darau? g.gif Klausiau anksčiau, bet gal nematei 4u.gif

QUOTE(*Capri* @ 2012 03 19, 10:07)
dabar bandau savais žodžiais parašyt:
1eilė: 4 karoliukai į ratuką
2eilė: įterpiu po 1 naują karoliuką tarp tų keturių į tarpus.
3eilė: įterpiu po naujus 2 karoliukus į tarpus
4eilė: įterpiu po naują 1 karoliuką į tarpus

Tada 4 eilės principu kartoju kol pasidengs iki mažinimo burbulas.

...eilė: pradėti mažinti taip kaip jūs parašėt.
Ar taip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Capri*: 26 kovo 2012 - 17:45
As irgi ilgai vargau kol ismokau apverti 4u.gif ,pabandyk toki suverti gal lengviau bus
burbulas
Atsakyti