Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

QUOTE(dera1 @ 2012 03 20, 11:41)
labai įdomus žgutukas. bigsmile.gif
O matosi tie raštai kai ant rankos užsidedi? ar irgi nelabai?

biggrin.gif Dera,
gyvai raštas matosi aiškiai, siūlas yra ryškus žalias o biseris biški kitokio atspalvio biggrin.gif Bais blizga foto. Ale kitaip nupaveiksluoti nesugebu irnesakyk.gif Ne technikos aš žmogus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 03 20, 12:15)
biggrin.gif Dera,
gyvai raštas matosi aiškiai, siūlas yra ryškus žalias o biseris biški kitokio atspalvio biggrin.gif Bais blizga foto. Ale kitaip nupaveiksluoti nesugebu irnesakyk.gif Ne technikos aš žmogus rolleyes.gif

biggrin.gif taip norėtųsi jį gyvai pačiupinėt paglostinėt biggrin.gif
vis gundai ir gundai biggrin.gif nespėju paskui tave rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2012 03 20, 14:00)
biggrin.gif  taip norėtųsi jį gyvai pačiupinėt paglostinėt  biggrin.gif 
vis gundai ir gundai  biggrin.gif  nespėju paskui tave  rolleyes.gif

Aš pati paskui savas idėjas nespėju irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Nu ir.... kviečiu į svečius biggrin.gif Nors realiai, gal aš pati greičiau pas tave apsireikščiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 20 kovo 2012 - 14:05
Toks techninis klausimas biggrin.gif
Ar yra kas nusinėrus žgutą ilgesnį-darėt iš jo apyrankę kelių juostų su atminties vielute? Ar įmanoma įkišt po to tą vielutę į žguto šerdį? g.gif
Atsakyti
Laba.
Dariau. Ne keliu juostu buvo, vienos, bet imanoma, tik reik ivertint kad ta viela su atmintim yra lenkta, ir ir tai atsizvelgiant verti zguta, tikrai nebuvo sudetinga smile.gif va kai ant troselio reik uzvert, tada daugiau bedos buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2012 03 20, 14:47)
Laba.
Dariau. Ne keliu juostu buvo, vienos, bet imanoma, tik reik ivertint kad ta viela su atmintim yra lenkta, ir ir tai atsizvelgiant verti zguta, tikrai nebuvo sudetinga smile.gif va kai ant troselio reik uzvert, tada daugiau bedos buna smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2012 03 20, 14:47)
Laba.

Aš bandau bandau, ir niekaip neįveriu nei neįsuku.
O ant troselio tai lengvai užsiveria.
Gal žinot kažkokią paslaptį kaip su ta viela elgtis?
Atsakyti
gal pabandyt pati vilos galiu uzlekt ir suspaust, kad nekibtu i siulus g.gif nes man kaip tik, su viela jokiu bedu nebuvo, o trosas tiesiog bandydavo viduj susilankstyt nuo "grudimo" ir nieko nesigaudavo
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2012 03 20, 16:27)
gal pabandyt pati vilos galiu uzlekt ir suspaust, kad nekibtu i siulus g.gif  nes man kaip tik, su viela jokiu bedu nebuvo, o trosas tiesiog bandydavo viduj susilankstyt nuo "grudimo" ir nieko nesigaudavo

Ačiū, gal ir gera mintis, man kaip tik tas galiukas apsukus ratuką ir išlysdavo lauk, ir niekaip negaliu padaryt 2-3 vijų. O noriu ilgos susuktos apyrankės.
O troselį be vargo prakišu. Pirmiausia įmaunu virbalą, pajudinu, o paskui einu kaip traukinukas - virbalą šiek tiek ištraukiu, o į jo vietą iškart troselį. Ir labai gražiai įsiveria.
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2012 03 20, 11:41)
O kurioje konkrečiai vietoje ta parduotuvytė? Prašyčiau dukros kad nupirktų.  Labai labai gražus biseriukas, taip maloniai žiūrisi. Ir mano mylima spalva.

jei konkrečiai - tai Pylimo g. 36, yra Lietuvos stotelė, ir važiuoti reik į stoties pusę - išlipti kitoje statelėje ( nepamenu kaip ji vadinasi mastau.gif ) pereiti į kitą pusę ir viskas mirksiukas.gif
p.s. nupirkau paskutinius žaliojo likučius šiandien, tai galit be mėn pabaigos nevažiuoti ten biggrin.gif, žadėjo mėn pab paigoje biserio naują užvežimą
bet yra tokių pat pereinančių spalvų metallic mėlyno ( pamačiau ir bais patiko, tai nugriebiau ir jo ) bei ametisto spalvos

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 03 20, 12:15)
technikos aš žmogus rolleyes.gif

ech kad tik tokios bėdos būtų biggrin.gif
svarbu natūroje žgutukas atrodo thumbup.gif

QUOTE(dera1 @ 2012 03 20, 14:00)
vis gundai ir gundai  biggrin.gif  nespėju paskui tave  rolleyes.gif

jep šitais gundymais sunku doh.gif pamatai ir užsimanai, turiu aibę kitų darbų, bet šiandien ir vėl pradėjau naują žgutuką

blyn tik susinervijau šiandien cool.gif , buvau apskaičiavusi kad 16biseriukų žgutui bus geri mano numatyti/nužiūrėti galiukai - papirkau 10vnt - ir ką didoki vos vos, trūksta kokių 2 biseriukų į storumą

QUOTE(dera1 @ 2012 03 20, 16:47)
O troselį be vargo prakišu.

galit kokią savo foto įmesti - bandau įsivaizduoti kaip atrodo su troseliu mastau.gif
o jis veriamas kam - formai palaikyti ar kaaaam ?
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 03 20, 21:40)
galit kokią savo foto įmesti - bandau įsivaizduoti kaip atrodo su troseliu mastau.gif
o jis veriamas kam - formai palaikyti ar kaaaam ?

fotkių dar nėr, aš be fotiko gyvenu. smile.gif
O troselis man stabiliau atrodo, tiesiog užtvirtinimui, nemėgstu smeigtukinių kilpučių. ax.gif man jos nedailios gaunasi. O atrodo tai lygiai taip pat .

Ir ačiū už adresiuką. Nors gaila kad nebėr ko ten eit kol kas. ax.gif

Ir dar klausimėlis- o kas ten viduje to chameleoninio žguto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 20 kovo 2012 - 21:54
QUOTE(J@lanta @ 2012 03 20, 21:40)
p.s. nupirkau paskutinius žaliojo likučius šiandien, tai galit be mėn pabaigos nevažiuoti ten  biggrin.gif

nail.gif
ir nebegundykkk naujommm spalvommm biggrin.gif
Jolanta, kur galima tavo darbelius pažiūrėt? g.gif
Atsakyti