mano zgutas su pakabukais:)My Webpage public.fotki.com/Sirduke969/rankdarbiai/su-daug-pakabuku.html
Nerodo man Širdukės darbelių
Jolanta, kur pirkotės tą biserį kur nuorodoj suvertas žalio pagrindo chameleonas. Niekur nerandu pas save tokio, o jau užreikė man būtent tokio mirtinai
Jolanta, kur pirkotės tą biserį kur nuorodoj suvertas žalio pagrindo chameleonas. Niekur nerandu pas save tokio, o jau užreikė man būtent tokio mirtinai
QUOTE(*Capri* @ 2012 03 19, 17:23)
pirkau Vilniuje "Malonios smulkmenos' mėn pabaigoje lyg žadėjo naują užvežimą, bet aną savaitę buvau - tai tikrai buvo šio žaliuko
QUOTE(J@lanta @ 2012 03 19, 19:38)
pirkau Vilniuje "Malonios smulkmenos' mėn pabaigoje lyg žadėjo naują užvežimą, bet aną savaitę buvau - tai tikrai buvo šio žaliuko
Vilnius man toli
QUOTE(*Capri* @ 2012 03 19, 21:05)
Vilnius man toli
man ten netoli nueiti - galiu nupirkti, tikiuosi vis dar jo yra (perku su 30% nuolaida, nenuolaidinė kaina 10gr- 1.50lt ) ir atsiųsti, ryt laisvą dieną turiu, tai vistiek eisiu kur link Senamiesčio prasivaikščioti, jei ką - brūkštelk a.ž.
Labryt
Papildyta:
nesimato nieko
Papildyta:
nesimato nieko
QUOTE(J@lanta @ 2012 03 19, 21:53)
man ten netoli nueiti - galiu nupirkti, tikiuosi vis dar jo yra (perku su 30% nuolaida, nenuolaidinė kaina 10gr- 1.50lt ) ir atsiųsti, ryt laisvą dieną turiu, tai vistiek eisiu kur link Senamiesčio prasivaikščioti, jei ką - brūkštelk a.ž.
ojei lekiu rašyt laiškelio
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 03 20, 07:25)
nesimato nieko
matosi matosi visas žaliasis kepurėlės labai labai uždėtos
čia nerta su praleistais tarpeliais? kaip ėjosi nėrimas ? tik foto man sunku įžiūrėti raštelį bet čia jau mano akių bėda turbūt
*Capri* atsakiau laiškelį
O aš maniau kad čia iškandžiota apyrankė, bet nesupratau kame reikalas
Tą ir turėjau omeny, sakydama, kad nesimato Nesimato rašto Foto kažkaip neįžiūrimas, nors gyvai toks įdomus daiktas gavosi Ačiū, mergaitės. Bandžiau perpaveiksluoti. Kažko visvien nelabai
Papildyta:
kaip ėjosi nėrimas ? tik foto man sunku įžiūrėti raštelį bet čia jau mano akių bėda turbūt
Lengvai nunėriau, per porą valandų.
Čia aš nemoku paveiksluoti, visaip bandžiau, ir su blykste ir be Klastingas žgutas
Papildyta:
QUOTE(J@lanta @ 2012 03 20, 09:00)
kaip ėjosi nėrimas ? tik foto man sunku įžiūrėti raštelį bet čia jau mano akių bėda turbūt
Lengvai nunėriau, per porą valandų.
Čia aš nemoku paveiksluoti, visaip bandžiau, ir su blykste ir be Klastingas žgutas
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 03 20, 09:58)
Klastingas žgutas
labai įdomus žgutukas.
O matosi tie raštai kai ant rankos užsidedi? ar irgi nelabai?
Papildyta:
QUOTE(J@lanta @ 2012 03 19, 19:38)
pirkau Vilniuje "Malonios smulkmenos'
O kurioje konkrečiai vietoje ta parduotuvytė? Prašyčiau dukros kad nupirktų. Labai labai gražus biseriukas, taip maloniai žiūrisi. Ir mano mylima spalva.