Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

user posted image
mano zgutas su pakabukais:)My Webpage public.fotki.com/Sirduke969/rankdarbiai/su-daug-pakabuku.html
Atsakyti
Nerodo man Širdukės darbelių g.gif

Jolanta, kur pirkotės tą biserį kur nuorodoj suvertas žalio pagrindo chameleonas. g.gif Niekur nerandu pas save tokio, o jau užreikė man būtent tokio mirtinai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 03 19, 17:23)
Jolanta, kur pirkotės tą biserį kur nuorodoj suvertas žalio pagrindo chameleonas.  g.gif Niekur nerandu pas save tokio, o jau užreikė man būtent tokio mirtinai rolleyes.gif

pirkau Vilniuje "Malonios smulkmenos' mirksiukas.gif mėn pabaigoje lyg žadėjo naują užvežimą, bet aną savaitę buvau - tai tikrai buvo šio žaliuko
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 03 19, 19:38)
pirkau Vilniuje "Malonios smulkmenos'  mirksiukas.gif mėn pabaigoje lyg žadėjo naują užvežimą, bet aną savaitę buvau - tai tikrai buvo šio žaliuko

Vilnius man toli verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 03 19, 21:05)
Vilnius man toli verysad.gif

man ten netoli nueiti - galiu nupirkti, tikiuosi vis dar jo yra biggrin.gif (perku su 30% nuolaida, nenuolaidinė kaina 10gr- 1.50lt ) ir atsiųsti, ryt laisvą dieną turiu, tai vistiek eisiu kur link Senamiesčio prasivaikščioti, jei ką - brūkštelk a.ž. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labryt biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
g.gif nesimato nieko g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 03 19, 21:53)
man ten netoli nueiti - galiu nupirkti, tikiuosi vis dar jo yra  biggrin.gif  (perku su  30% nuolaida, nenuolaidinė kaina 10gr- 1.50lt ) ir atsiųsti, ryt laisvą dieną turiu, tai vistiek eisiu kur link Senamiesčio prasivaikščioti, jei ką - brūkštelk a.ž.  mirksiukas.gif

ojei bigsmile.gif lekiu rašyt laiškelio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 03 20, 07:25)
g.gif  nesimato nieko g.gif  g.gif

matosi matosi visas žaliasis mirksiukas.gif thumbup.gif kepurėlės labai labai thumbup.gif uždėtos

čia nerta su praleistais tarpeliais? kaip ėjosi nėrimas ? tik foto man sunku įžiūrėti raštelį mastau.gif bet čia jau mano akių bėda turbūt

*Capri* atsakiau laiškelį mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš maniau kad čia iškandžiota apyrankė, bet nesupratau kame reikalas lotuliukas.gif
Atsakyti
Zvaigzdeta puikus reljefinis zgutas thumbup.gif ,tik labai rastas smulkus,sunku iziureti
Atsakyti
Tą ir turėjau omeny, sakydama, kad nesimato verysad.gif Nesimato rašto unsure.gif Foto kažkaip neįžiūrimas, nors gyvai toks įdomus daiktas gavosi wub.gif Ačiū, mergaitės. Bandžiau perpaveiksluoti. Kažko visvien nelabai g.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(J@lanta @ 2012 03 20, 09:00)

kaip ėjosi  nėrimas ? tik foto man sunku įžiūrėti raštelį mastau.gif bet čia jau mano akių bėda turbūt

Lengvai nunėriau, per porą valandų.

Čia aš nemoku paveiksluoti, visaip bandžiau, ir su blykste ir be mad.gif Klastingas žgutas mad.gif mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 20 kovo 2012 - 09:56
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 03 20, 09:58)
Klastingas žgutas

labai įdomus žgutukas. bigsmile.gif
O matosi tie raštai kai ant rankos užsidedi? ar irgi nelabai?
Papildyta:
QUOTE(J@lanta @ 2012 03 19, 19:38)
pirkau Vilniuje "Malonios smulkmenos'

O kurioje konkrečiai vietoje ta parduotuvytė? Prašyčiau dukros kad nupirktų. Labai labai gražus biseriukas, taip maloniai žiūrisi. Ir mano mylima spalva.
Atsakyti