Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

QUOTE(J@lanta @ 2012 03 17, 22:16)
taip veriu -  su peyote stich
video
tik čia biseriukas - kubeliais, aš veriu su paprastu, va čia kas išeina man veriant žgutus, tik irgi nebaigtas, neturiu reikiamų kepurėlių  doh.gif  foto

Taviškis labai gražus jau vien spalvom, apie kruopštumą net nekalbu wub.gif
Nu bet man atrodo kad sunert greičiau gaunas g.gif
Atsakyti
man tie pereinančių spalvų metalic biseriukai labai patinka ax.gif , nereik nė rašto, patys gražiai pasimaino spalvom, bet žinok man verti tikrai greičiai išeina, na gal kad pirmą kart nėriau, tai lėtai darbas ėjosi, reik dar nė vieną žgutuką sunerti, gal eis viens du jų nėrimas mastau.gif

bandžiau su tais polisterio siūlais nėrti žgutus - tai doh.gif doh.gif doh.gif jis toks hmm nžn kaip įvardinti, labi kibus ir spūrus, tai ne ten bandysi traukti - tai ir kyšo siūlo antenos

papirkau įvairių spalvų nr. 50 Altin basak siūliuko, kiek skaičiau pa srusaitės (tas dar mano toks ir skiatmas rusų kalba doh.gif ) žiūriu daugiau schemas ir foto biggrin.gif
tai va jos naudoja tokius siūliukus įskaičiau

jei kam reik - tai Midaroje ( Vilniuje, Savanorių pr. prie žiedo netoli ) Altin basak nr 50 siūliukai 2.50lt, pakuotė 20gr, ilgio nėrašo, bet nėriau apyrankes storas - tai nė pusės neišnaudojau vienai apyrankei thumbup.gif

labai padėjo kai pradžioje nunėriau kelias eilutes vien žemu stulpeliu thumbup.gif ne makalynė man pradžioje gavosi, kaip kad ankščiau kai bandžiau

dabar kelios dienos duoklę atiduosiu kepurikių nėrimui, nes kažkaip mano mergytės ūgtelėjo per žiemą, tai prinertos rudenį kepyrytės mažokos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 03 18, 10:41)
man tie pereinančių spalvų metalic biseriukai labai patinka  ax.gif , nereik nė rašto, patys gražiai pasimaino spalvom, bet žinok man verti tikrai greičiai išeina, na gal kad pirmą kart nėriau, tai lėtai darbas ėjosi, reik dar nė vieną žgutuką sunerti, gal eis viens du jų nėrimas

va taviškį pamačius, aš irgi užsimaniau tokio biserio gražaus thumbup.gif
koks jo pavadinimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 03 18, 10:45)
va taviškį pamačius, aš irgi užsimaniau tokio biserio gražaus thumbup.gif
koks jo pavadinimas? g.gif

čekiškas Preciosa, aš jį sveriamą pirkau po puskilį įvairų metalic spalvų ax.gif , bet yra ir pakiukais po 50gr supakuotų
tokio metalic spalvų yra ir Toho biseriuko mirksiukas.gif

TOHO japoniško biseriuko gerbėjoms - gyvai bus galima apžiūrėti ir nusipirkti Pilies g. akmenukų parduotuvėje thumbup.gif
buvau 5dienį užsukusi, tai dar neturėjo, sakė 1dienį atveš, tai dieną kitą pakuos - ir tada jau bus prekyboje, tik nžn kokia bus kaina mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 03 18, 11:14)
čekiškas Preciosa, aš jį sveriamą pirkau po puskilį įvairų metalic spalvų  ax.gif , bet yra ir pakiukais po 50gr supakuotų
tokio metalic spalvų yra ir Toho biseriuko mirksiukas.gif

TOHO japoniško biseriuko gerbėjoms - gyvai bus galima apžiūrėti ir nusipirkti Pilies g. akmenukų parduotuvėje  thumbup.gif
buvau 5dienį užsukusi, tai dar neturėjo, sakė 1dienį atveš, tai dieną kitą pakuos - ir tada jau bus prekyboje, tik nžn kokia bus kaina mastau.gif

ačiū-lėksiu ieškot rytoj kažko iš panašios rūšies drinks_cheers.gif
TOHO< kažkuom geresnis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 03 18, 11:48)

TOHO< kažkuom geresnis? g.gif

na Toho yra Toho biggrin.gif

o jei rimtai - jis labai kokybiškas, lygutėlis, gražutėlis, kiek skaitinėju blog'us ir foto pavyzdėlių peržiūriu ir pan - tai daugelis siuvinėjimui sagių, vėriniukų .../ žgutų nėrimui ir kt darbeliams tai tik jį naudoja. Dar yra Delica, Matsuno, Miyuki - kokybiški japoniški biseriukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Bandau apverti burbulą pagal šitą pvz http://biser-master....tat-businy.html. , bet nesuprantu kaip mažinti jį g.gif
Su rusų kalba nelabai draugaujasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Capri*: 18 kovo 2012 - 13:58
QUOTE(*Capri* @ 2012 03 18, 14:46)
Bandau apverti burbulą pagal šitą pvz http://biser-master....tat-businy.html. , bet nesuprantu kaip mažinti jį g.gif
Su rusų kalba nelabai draugaujasi g.gif

Nuo 7.1 prasideda mažėjimas.
Matai, užsiveria vieną šviesų karoliuką ir tada su adata duria per vieną tamsų, vieną šviesų praleidžia ir duria per antra tamsų /per 2 ir3/.
Atsakyti
QUOTE(Dekolina @ 2011 04 11, 16:11)
Įdėsiu žgutų raštų kūrimo programėlę

http://www.brunoldsoftware.ch/dbb.html

Labai paprasta ir lengva naudotis.Užsiduodate norimus reikalavimus, spalvas ir dėliojate savo raštelį, o programėlė automatiškai sudaro raštelil schemą.

Sėkmės naudojantis 4u.gif

Labai gera programa, man jos reikejo, aciu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 03 17, 19:42)
Gražu, Capri biggrin.gif
Mano šios sav darbas labai panašus biggrin.gif  biggrin.gif
user posted image
Ir žgutas apsiūtas, ale prie ano daug kas kibo  biggrin.gif

gražus rinkinukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 03 11, 13:26)
Sveiki. Gal galit pasakyt man kas ne taip. g.gif  Kodel taip siulas matosi? Neriu 1nr vaseliu, atrodo nelaisva viskas. Kiek ziurejau nuorodu ir filmuku, neriu atrodo teisingai. Pas jus taip arti tie biseriukai, o cia kazkokie tarpai.
(Neriau su baltu siulu, nes tuo metu tik toki siula radau ir toki biseri turejau. Norejau kontrasto, kad lengviau ismokciau. Pirma karta neriau.)
user posted image

Laukiu jusu patarimu. ax.gif

nors ir siūlas matosi, bet tikrai gražiai atrodo, labai lygiai viskas padaryta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2012 03 19, 08:33)
Nuo 7.1 prasideda mažėjimas.
Matai, užsiveria vieną šviesų karoliuką ir tada su adata duria per vieną tamsų, vieną šviesų praleidžia ir duria per antra tamsų /per 2 ir3/.

mhm.

dabar bandau savais žodžiais parašyt:
1eilė: 4 karoliukai į ratuką
2eilė: įterpiu po 1 naują karoliuką tarp tų keturių į tarpus.
3eilė: įterpiu po naujus 2 karoliukus į tarpus
4eilė: įterpiu po naują 1 karoliuką į tarpus

Tada 4 eilės principu kartoju kol pasidengs iki mažinimo burbulas.

...eilė: pradėti mažinti taip kaip jūs parašėt.
Ar taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirduke969 @ 2012 03 19, 09:35)
Papildyta:
nors ir siūlas matosi, bet tikrai gražiai atrodo, labai lygiai viskas padaryta smile.gif

Labai malonu, aciu. Cia mano pirmas zgutas. Dabar plonesniu jau neriu, tai nesimato siulo ax.gif
Atsakyti
user posted image
mano darbelis:)
Atsakyti