Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

QUOTE(*Capri* @ 2012 03 17, 12:33)
Ačiū smile.gif

Užsikrėčiau. Jau kitas biseriukas lipa ant siūlo-dabar noriu su apyrankės ir auskarų, apvertų biseriu burbulų thumbup.gif

o kokio ilgio ir is kiek karoliuku tas zgutas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 17 kovo 2012 - 14:57
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 03 17, 14:57)
o kokio ilgio ir is kiek karoliuku tas zgutas? ax.gif

du pakučiai po 50gr, nr.9, eilėje 7, o karoliukų, preliminariai primečiau, kad teko virš 6000vnt. suvert. Ilgis-136cm mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Capri*: 17 kovo 2012 - 15:07
Capri, šauniai padirbėjai thumbup.gif Labai gražus žgutelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dekolina @ 2012 03 17, 17:06)
Capri, šauniai padirbėjai thumbup.gif  Labai gražus žgutelis 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 03 17, 15:06)
du pakučiai po 50gr, nr.9, eilėje 7, o karoliukų, preliminariai primečiau, kad teko virš 6000vnt.  suvert. Ilgis-136cm mirksiukas.gif

Aciu. Klausiau kiek eileje karoliuku ax.gif bet aciu. Daug darbo ideta.
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 03 17, 18:18)
Aciu. Klausiau kiek eileje karoliuku  ax.gif  bet aciu. Daug darbo ideta.

Rašiau kad 7 smile.gif

Darbo daug, tas tiesa drinks_cheers.gif Užgaišau prie to krapštalo tiek pat, kiek prie saulės kliošo servetėlinės moherinės suknutės nuotakai, dėl kurios ir buvau atidėjus žguto nėrimą smile.gif Bet gal čia tik įgūdžio didesnio reikia ir bus greičiau ateity, nors kad per du vakarus tokį pagamina kitos-tai vistiek netelpa galvoj, kaip taip gali būt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Capri*: 17 kovo 2012 - 18:21
Gražu, Capri biggrin.gif
Mano šios sav darbas labai panašus biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
Ir žgutas apsiūtas, ale prie ano daug kas kibo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 17 kovo 2012 - 18:43
Žvaigždėta thumbup.gif
Atsakyti
*Capri*,Žvaigždėta nuostabus darbai thumbup.gif
Atsakyti
*Capri* žgutukas su koralais wub.gif

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 03 17, 18:42)
Mano šios sav darbas labai panašus biggrin.gif  biggrin.gif

neskaitau nikų kai žiūriu postus, pagal avatarą atpažįstų nuolatines nares, bet čia fotkė - žiūriu ir nesuprantu kieno darbas įdėtas, tik tada nicką perskaičiau biggrin.gif

pasigirsiu - pagaliau ir man stori žgutai pasidavė nėrimui, pagaliau nunėriau yess.gif yess.gif cielas 2 apyrankės - viena vienos spalvos iš 16 biseriukų, kita iš 22 biseriukų su rašteliu. Na tai ką pasakysiu - man greičiau veriasi vistik nei neriasi, nėriau jas po gerą pusdienį doh.gif aišku su rašteliu neis verti, bet vienspalvio biseriuko - vistik versiu su adata, greičiau man taip
foto nžn kada bus, nes neužbaigtos - neturiu kepurėlių, o šnd aplankiau 2 parodas, išleidau vieno mėn pajamas, tai dabar graži tuščia piniginė - užtat su pilnu maišu akmenų ir kosmetikos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 03 17, 21:58)
*Capri*  žgutukas su koralais  wub.gif
bet vienspalvio biseriuko - vistik versiu su adata, greičiau man taip

ačiū 4u.gif
gali įmest nuorodą kaip veri? gal ir man taip būtų greičiau, nes nerti ilgokai man gaunas doh.gif

čia radau nemažai nuorodų:
http://www.auksarank...i...sc&start=50
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Capri*: 17 kovo 2012 - 22:09
QUOTE(*Capri* @ 2012 03 17, 22:00)
ačiū 4u.gif
gali įmest nuorodą kaip veri? gal ir man taip būtų greičiau, nes nerti ilgokai man gaunas doh.gif

taip veriu - su peyote stich
video
tik čia biseriukas - kubeliais, aš veriu su paprastu, va čia kas išeina man veriant žgutus, tik irgi nebaigtas, neturiu reikiamų kepurėlių doh.gif foto
Atsakyti