Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

QUOTE(gude @ 2012 03 10, 10:42)
Va su tokiu storu vargau... iš 21 biseriuko...

wub.gif kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal galit pasakyt man kas ne taip. g.gif Kodel taip siulas matosi? Neriu 1nr vaseliu, atrodo nelaisva viskas. Kiek ziurejau nuorodu ir filmuku, neriu atrodo teisingai. Pas jus taip arti tie biseriukai, o cia kazkokie tarpai.
(Neriau su baltu siulu, nes tuo metu tik toki siula radau ir toki biseri turejau. Norejau kontrasto, kad lengviau ismokciau. Pirma karta neriau.)
user posted image

Laukiu jusu patarimu. ax.gif
Atsakyti
Atrodo pati radau atsakyma ax.gif
"По поводу вашего жгута - насколько я поняла, у вас начальное кольцо приблизительно 6 бисеринок? Обычно при таком количестве бисеринок нитка видна в жгуте. А если жгут вязать на 9 и более бисеринок, то нитка уже будет не видна."
Ar cia taip ir yra, einu bandyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 11 kovo 2012 - 13:08
IwonaBogd, pirmiausia todėl, kad nėrei ant balto siūlo. Antra, aš neriu 0,75 vąšeliu. Jei paimu 0,85, man jau ne taip gerai gaunasi. Kuo storesnis vąšelis, tuo skysčiau gaunasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveideee: 11 kovo 2012 - 13:25
Kelintas siūlo nr? Man atrodo per stori siūlai....
Atsakyti
Tiksliai, Gude, pamiršau dar apie siūlo storį mirksiukas.gif pas mane 50.
Atsakyti
Nu jo dabar neriu 50nr siulais, tai irgi pagalvojau kad ten buvo storesni. Numeriuko nezinau, nes be popieriuko buvo. Ziuresim kas gausis. Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetute @ 2012 03 11, 11:27)
Stai mano 3 val darbas 16 cm zgutas

man irgi panašiai laiko trukme gaunas, taigi man kosmosas, kai parašo jog ilgam žgutui du vakarai ir padaryta blink.gif per vakarą maximum 20cm padarau, o neriu ~3val.
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 03 11, 14:54)
man irgi panašiai laiko trukme gaunas, taigi man kosmosas, kai parašo jog ilgam žgutui du vakarai ir padaryta blink.gif per vakarą maximum 20cm padarau, o neriu ~3val.

As manau kad tiesiog reikia daug praktikos ir tai imanoma. Priprati reik prie judesiu. As jei siaip kai anksciau daug neriau kabliuku, tai ogo kaip greit nerdavosi man, o dabar jau igudziai truputi aprudijo smile.gif
Atsakyti
Pasikartosiu 4u.gif Mėtausi ar skalda apsiuvinėt galus, ar tokius bumbulus daryt. Kažkaip dabar pastarasis variantas labiau prie dūšios. Patarkit labiau patyrusios, pagal kurią schemą čia tie burbulai daryti yra? g.gif Man kažko šviečiasi kad nerti žguto nėrimo principu platinant, po to siaurinant ir prikimšti g.gif

QUOTE(*Capri* @ 2012 02 21, 12:22)
Gal kuri žinot kaip tokie burbuliukai neriasi/veriasi? g.gif
user posted image

QUOTE(man_patinka_lietus @ 2012 02 21, 12:46)

Atsakyti
Man atrodo, čia kaip storas žgutas nerta. O apnerti karoliukai.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 03 11, 19:48)
Man atrodo, čia kaip storas žgutas nerta. O apnerti karoliukai.

O kaip būna apneriamas karoliukas g.gif Būna kažkokių schemų? g.gif Nelabai įsivazduoju to proceso doh.gif
Atsakyti