Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

Sveikos, pagaliau ir man žgutas pavyko biggrin.gif
user posted image
Pirmasis gal nelabai vykęs, bet su įgūdžiais ir rezultato geresnio tikiuosi ax.gif
Atsakyti
Grazus zgutas. O jau foto kokia wub.gif
Atsakyti
Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
labai graziai atrodo foto su roze.

Nuneriau ir as zguta,po ilgu kankinimu isejo. Bet nemoku as uzdeti kepureles ant galo,kad perkist vinuka. ziurejau pamokeles,kazkaip ratu ivert zieduka reikia,bet man tada susukraipo bizeris,zodziu negraziai gaunasi. Gal kas turi kokiu patarimu.sos
Atsakyti
QUOTE(Ausruze @ 2011 05 02, 18:51)
nemoku as uzdeti kepureles ant galo,kad perkist vinuka sos

QUOTE(gude @ 2011 04 06, 11:05)
Ant staigių taip gavosi... Šiaip tai ne mano sugalvota...mačiau kažkur internete  ax.gif
user posted image
Pasidarau ant vinuko nedidelę kilputę, neužlenktu galu duriu tarp pirmos ir antros žguto eilutės ir pertraukiu iki kilputės. Pakeliu  galiuką į viršų - kilputė gražiai užkabina pirmą eilutę. Suspaudžiu kilputę. Dedu kepurėlę /jeigu kepurėlė didesnė tai kad jinai man nesitabaluotų po ja kartais dedu 1 karoliuką arba truputį klijų - super glu nenaudoju nes man nepatinka kad jie pabala ir jeigu kur kraštelis išlenda labai negražu .../.
Vinuką užlenkt, nugnybt, suriest ir vualia ....Kabinat ką norit ant galiuko ir užspaudžiat ... tiek to ir darbo ... 15 sekundžių  smile.gif  ...

thumbup.gif man si superine pamoka... dabar tik taip ir uzbaigineju thumbup.gif

Atsakyti
Aciu,Jasumi, atrodo paprasta,eisiu pameginti rolleyes.gif
Atsakyti
stai ir uzbaigiau pirmaji zguta,bizeris ne pats kokybiskiausias,ne vienodi karoliukai

user posted image
Atsakyti
Ausruze, gražus labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausruze @ 2011 05 03, 16:36)
stai ir uzbaigiau pirmaji zguta,bizeris ne pats kokybiskiausias,ne vienodi karoliukai

user posted image

kaip grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Pinta,ismira labai aciu,nuosirdziai dziaugiuosi,kad esu ivertinta teigiamai, clap.gif nors man paciai nevisai viskas patinka,bet zinoma,viskas ateina su praktika.
Atsakyti
user posted image

antras mano bandymas su zgutais - dabar jau nertas.

Sakyciau, kad nerti yra paprasciau, bet veriant zgutas yra patvaresnis, nes ten kiekvienas karoliukais atskirai yra sutvirtintas ir jis jau labai sunkiai yra isardomas
Atsakyti
na, neriant irgi kiekvienas karoliukas atskirai prineriamas, tik gal ne taip tvirtai smile.gif o vat klausimas kaip bandziusiai abu, kuris greiciau?
Atsakyti