Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

QUOTE(gude @ 2012 03 10, 13:10)
*Capri, nuo biserio dydžio nėrimo būdas nepriklauso.  Storo ir plono ŽGUTO nėrimas skiriasi.

nelabai supratau blush2.gif būdas nepriklauso, bet nėrimas skiriasi. g.gif suprantu kad eilėje eina jau daugiau biserio vnt, bet kuom daugiau tas skirtumas pasireiškia? g.gif
Atsakyti
Capri, neįsiskaitei į žinutę g.gif Gudė rašo, kad kad nuo biseriuko dydžio nėrimo būdas nepriklauso, vadinasi ar tu nersi iš 9, ar iš 11 numerio biseriuko, nersi vienodai, taip kaip tavo įkeltoje nuorodoje. Taip neriami nestori žgutai, sakykim iš 6-9 karoliukų, nes iš daugiau, jau gaunasi kieti ir nelankstūs. Jei neri storą žgutą, iš kokių ten , na virš 10 karoliukų (kaip Gudės pavyzdys iš 21 karoliuko), tada jau žgutas neriamas kitu būdu, ir savaine suprantamaiš smulkaus biseriuko, man gražiausiai atrodo iš 10-11 numerio biseriuko.
Atsakyti
QUOTE(Dekolina @ 2012 03 10, 14:13)
Capri, neįsiskaitei į žinutę g.gif  Gudė rašo, kad kad nuo biseriuko dydžio nėrimo būdas nepriklauso, vadinasi ar tu nersi iš 9, ar iš 11 numerio biseriuko, nersi vienodai, taip kaip tavo įkeltoje nuorodoje. Taip neriami nestori žgutai, sakykim iš 6-9 karoliukų, nes iš daugiau, jau gaunasi kieti ir nelankstūs. Jei neri storą žgutą, iš kokių  ten , na virš 10 karoliukų (kaip Gudės pavyzdys iš 21 karoliuko), tada jau žgutas neriamas kitu būdu, ir savaine suprantamaiš smulkaus biseriuko, man gražiausiai atrodo iš 10-11 numerio biseriuko.

skaičiau kelis kartus, bet matomai nedašilo biggrin.gif
O tai koks tas kitas būdas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 03 10, 14:41)

Nerti reikia kitaip, visai ne taip, kaip neriami ploni žgutai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2012 03 09, 08:38)

man vis toliau 'sėkmingai' sekasi išmokt nerti žgutus, ar gerai suprantu - čia pradžioje panertos kelios eilutės ir tik tuomet neriama jau su biseriuku, ne smano prati pradžia toooookia makalynė

QUOTE(*Capri* @ 2012 03 10, 14:41)

QUOTE(J@lanta @ 2012 02 26, 15:36)
įmesiu nuoruodėlę ( hmm gal tokia jau ir buvo mastau.gif )
kaip nerti storus žgutus
p.s. per viduriuką patarimai kaip platinti

čia daug info kaip nerti storus žgutukus - jie neriami su užmetinu ir guli pasvirę skirtingai nei plonojo žgutuko mirksiukas.gif

Žvaigždėta* paskutinioji apyrankė thumbup.gif
Gudė vėrinukas wub.gif bet jau karoliukų kiek reikėjo suverti blink.gif

schemutė - gal kas imsis darbelio biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 10 kovo 2012 - 15:04
QUOTE(J@lanta @ 2012 03 10, 15:03)

Schemutė kaip iš siaubo filmo lotuliukas.gif
Ačiū wub.gif
Papildyta:
Storiems aš pirmą eilutę be karoliukų neriu, toliau jau su jais. Nesimakaluoja biggrin.gif
Atsakyti
Žvaigždėta* kadangi žinau jog įveiksiu žgutų nėrimą, tai 'užsiveisiau' biggrin.gif kompe failiuką su storų žgutų schemomis, tai šį schemutė bene didžiausia savo apimtimi iš mano turimų mastau.gif

einu traukti savo maišiuko su siūliukais ir biseriuku ir vėl bandyti ( kol mažasis kipšiukas dar miega pietukų miegą ) kai pirma eilė be biseriukų, gal įveiksiu be malakynės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 03 10, 15:24)
Žvaigždėta* kadangi žinau jog įveiksiu žgutų nėrimą, tai 'užsiveisiau'  biggrin.gif  kompe failiuką su storų žgutų schemomis, tai šį schemutė bene didžiausia savo apimtimi iš  mano turimų mastau.gif

einu traukti savo maišiuko su siūliukais ir biseriuku ir vėl bandyti ( kol mažasis kipšiukas dar miega pietukų miegą ) kai pirma eilė be biseriukų, gal įveiksiu be malakynės  biggrin.gif

Aš kiek turiu išsisaugojus, tokio sEubo nemačiau nei vienoj schemoj biggrin.gif
Įveiksi, man stori net mielesni yra ax.gif
Atsakyti
Iš tiesų tai Gudės storulis darytas pagal šias tris chemas:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas visoms,

As labai seniai norejau zguta nusinerti, bet kazkaip neisdrysdavau paimti kabliuko i rankas. Ir stai vakar pagaliau pabandziau. Is pradziu sekesi sunkiai, bet po to lyg ir perpratau kas ir kaip. Prasau ivertinkit savo kritiskomis akimis ar nera klaidu ? 4u.gif

Stai mano 3 val darbas 16 cm zgutas

user posted image
Atsakyti
Nu gražus biggrin.gif Jeigu ir yra klaidų, tai aš jų neįžiūriu, pati prie žguto akis varvinu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 03 11, 11:41)
Nu gražus biggrin.gif Jeigu ir yra klaidų, tai aš jų neįžiūriu, pati prie žguto akis varvinu biggrin.gif  biggrin.gif

Aciu 4u.gif
Reikes dabar tas detales galams nusipirkti ir padaryti is sito gabalelio apyranke
Atsakyti