Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

Sveikutes zgutistes 4u.gif Neriu jau seniai, pirmojoje temoje pasirodziau su savo darbukais kitu niku, visada jus skaitau, tik parasyk kazkaip pritruksta laiko, noro, motyvacijos, noriu atidaryti savo tema, todel ir dalyvauti visur noreciau savo senu psiaudonimu, tikiuosi ir cia pabendrausiu daugiau blush2.gif O dabar atejau su prasymu pagalbos, maciau kad gude yra galbut ji labiau tuos dalykus patyrus praejus, gal gales man padeti(nors nesvarbu, jei kas nere ir isejo), jei

Paprastus zgutus neriu jau trys ar gal daugiau metu, jau nebepamenu net tongue.gif ir puikiai sekasi, ir vat uzeo nauja storuliuku zgutu banga, sveriau ir as meginti ir vat susiduriu su problema doh.gif atrodo viska neriu teisingai, karoliuka palieku pries neriant kilpute, kiekviena karoliuka ineriu i kiekviena karoliuka esanti zemiau, tikrai eiles nepraleidziu ir kodel man jis nesisuka? g.gif ar cia taip turi buti ar ka as darau ne taip?Labai noretusi taisyklingai ir graziai viska daryti blush2.gif

user posted image

kadangi fotkinau tamsoje(su blicu) tai i kokybe ir spalvas nekreipkit demesio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ign@siux @ 2012 03 09, 18:44)

kadangi fotkinau tamsoje(su blicu) tai i kokybe ir spalvas nekreipkit demesio blush2.gif

Labai trumputis jis dar, ilgesnį nunėrus, matysis, kaip jis sukasi iš lėto biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad visa 10cm nunerus buvau ir jie visi kaip stykis vienas ant kito liesiai tiesiai eina g.gif pameginsiu dar panerti tada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ign@siux @ 2012 03 09, 20:18)
Tai kad visa 10cm nunerus buvau ir jie visi kaip stykis vienas ant kito liesiai tiesiai eina g.gif pameginsiu dar panerti tada blush2.gif

Nesmarkiai tas storas sukasi irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Ign@siux @ 2012 03 09, 20:18)

pradžią prasukit ir toliau žiūrėkit-ar taip neriat kaip filmuke?
http://www.youtube.c...h?v=vwPwZWsWO9I
Atsakyti
Capri, storuliukai neriami kitaip nei paprasti (parodyti tavo nuorodoje) ir storuliukai iš tiesų daug lėčiau ir mažiau sukasi.

Ign@siuk, viskas ten pas tave gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dekolina @ 2012 03 10, 10:06)
Ign@siuk, viskas ten pas tave gerai thumbup.gif

Aciu dabar tikrai nerdama pamaciau kad viskas gerai 4u.gif pirma kart kai neriau tai matomai prie naktines lempos blush2.gif kazko nepamaciau ir buvau klaida padarius doh.gif todel man ir nesiuko, o dabar liuks, jau baigiu apyranke drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2012 03 09, 08:38)
Aš naudoju užbaigimus...

Kaip tik iejau i tema paziuret kaip daromi uzbaigimai. O cia kaip tik apie tai. thumbup.gif
Aciu jums labai 4u.gif .
Jau senokai ziuriu i jusu darbus ir zaviuosi wub.gif . Dabr pati bandau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 09, 18:41)
bigsmile.gif  gudė grįžo  bigsmile.gif
gal ir kokių darbų parodysit  ax.gif

Va su tokiu storu vargau... iš 21 biseriuko...

user posted image

Ign@siux, šitas žgutas gan ilgas /apie 60 cm/ ir apsisuko tik tris kartus. Viskas pas tave gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gude: 10 kovo 2012 - 10:43
QUOTE(gude @ 2012 03 10, 10:42)
Va su tokiu storu vargau... iš 21 biseriuko...

Čia platėjantis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dekolina @ 2012 03 10, 09:06)
Capri, storuliukai neriami kitaip nei paprasti (parodyti tavo nuorodoje) ir storuliukai iš tiesų daug lėčiau ir mažiau sukasi.

Aš smulkų biseriuką taip pat neriu, tai užtat man taip lėtai einasi doh.gif O kas čia minėjo kad per du vakarus ilgą žgutą nuneria blink.gif Man be šansų-turbūt kasdien neriant mažiausiai savaitės reikia g.gif Tai kaip tada smulkus biseris neriasi, kas pasakys? g.gif
Atsakyti
Žvaigždėta, ne platėjantis..... taip nufotkinta smile.gif

*Capri, nuo biserio dydžio nėrimo būdas nepriklauso. Storo ir plono ŽGUTO nėrimas skiriasi.

Atsakyti