Sveikutes zgutistes Neriu jau seniai, pirmojoje temoje pasirodziau su savo darbukais kitu niku, visada jus skaitau, tik parasyk kazkaip pritruksta laiko, noro, motyvacijos, noriu atidaryti savo tema, todel ir dalyvauti visur noreciau savo senu psiaudonimu, tikiuosi ir cia pabendrausiu daugiau O dabar atejau su prasymu pagalbos, maciau kad gude yra galbut ji labiau tuos dalykus patyrus praejus, gal gales man padeti(nors nesvarbu, jei kas nere ir isejo), jei
Paprastus zgutus neriu jau trys ar gal daugiau metu, jau nebepamenu net ir puikiai sekasi, ir vat uzeo nauja storuliuku zgutu banga, sveriau ir as meginti ir vat susiduriu su problema atrodo viska neriu teisingai, karoliuka palieku pries neriant kilpute, kiekviena karoliuka ineriu i kiekviena karoliuka esanti zemiau, tikrai eiles nepraleidziu ir kodel man jis nesisuka? ar cia taip turi buti ar ka as darau ne taip?Labai noretusi taisyklingai ir graziai viska daryti
kadangi fotkinau tamsoje(su blicu) tai i kokybe ir spalvas nekreipkit demesio
QUOTE(Ign@siux @ 2012 03 09, 18:44)
Labai trumputis jis dar, ilgesnį nunėrus, matysis, kaip jis sukasi iš lėto
Tai kad visa 10cm nunerus buvau ir jie visi kaip stykis vienas ant kito liesiai tiesiai eina pameginsiu dar panerti tada
QUOTE(Ign@siux @ 2012 03 09, 20:18)
Tai kad visa 10cm nunerus buvau ir jie visi kaip stykis vienas ant kito liesiai tiesiai eina pameginsiu dar panerti tada
Nesmarkiai tas storas sukasi
QUOTE(Ign@siux @ 2012 03 09, 20:18)
pradžią prasukit ir toliau žiūrėkit-ar taip neriat kaip filmuke?
http://www.youtube.c...h?v=vwPwZWsWO9I
Capri, storuliukai neriami kitaip nei paprasti (parodyti tavo nuorodoje) ir storuliukai iš tiesų daug lėčiau ir mažiau sukasi.
Ign@siuk, viskas ten pas tave gerai
QUOTE(Dekolina @ 2012 03 10, 10:06)
Aciu dabar tikrai nerdama pamaciau kad viskas gerai pirma kart kai neriau tai matomai prie naktines lempos kazko nepamaciau ir buvau klaida padarius todel man ir nesiuko, o dabar liuks, jau baigiu apyranke
QUOTE(gude @ 2012 03 09, 08:38)
Kaip tik iejau i tema paziuret kaip daromi uzbaigimai. O cia kaip tik apie tai.
Aciu jums labai .
Jau senokai ziuriu i jusu darbus ir zaviuosi . Dabr pati bandau.
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 09, 18:41)
gudė grįžo
gal ir kokių darbų parodysit
gal ir kokių darbų parodysit
Va su tokiu storu vargau... iš 21 biseriuko...
Ign@siux, šitas žgutas gan ilgas /apie 60 cm/ ir apsisuko tik tris kartus. Viskas pas tave gerai
QUOTE(gude @ 2012 03 10, 10:42)
Čia platėjantis
QUOTE(Dekolina @ 2012 03 10, 09:06)
Capri, storuliukai neriami kitaip nei paprasti (parodyti tavo nuorodoje) ir storuliukai iš tiesų daug lėčiau ir mažiau sukasi.
Aš smulkų biseriuką taip pat neriu, tai užtat man taip lėtai einasi O kas čia minėjo kad per du vakarus ilgą žgutą nuneria Man be šansų-turbūt kasdien neriant mažiausiai savaitės reikia Tai kaip tada smulkus biseris neriasi, kas pasakys?
Žvaigždėta, ne platėjantis..... taip nufotkinta
*Capri, nuo biserio dydžio nėrimo būdas nepriklauso. Storo ir plono ŽGUTO nėrimas skiriasi.
*Capri, nuo biserio dydžio nėrimo būdas nepriklauso. Storo ir plono ŽGUTO nėrimas skiriasi.