Aš naudoju užbaigimus...
ploniem žgutam
storiem žgutam
pradžia
pabaiga
QUOTE(gude @ 2012 03 09, 09:38)
bandziau ir tokiu uzbaigimu, bet vis tiek neiseina, man gaunasi kepurele labai laisva ir ji juda
Dėk po ja lašelį klijų.
Apyrankė su priedais
Koks pateikimas super, Žvaigždėta
Žvaigžėta, net vynuogių papirkai vardan foto
Gražus komplektukas
Aš jau vėl imsiu žgutuką nert toliau-pagaliau tikiuos pabaigti Tik kažko ima noras daryt nebe su koralo skalda, o su onikso burbulais galuose po kelis mažėjančia tvarka
Gražus komplektukas
Aš jau vėl imsiu žgutuką nert toliau-pagaliau tikiuos pabaigti Tik kažko ima noras daryt nebe su koralo skalda, o su onikso burbulais galuose po kelis mažėjančia tvarka
QUOTE(rinarita @ 2012 03 09, 11:46)
Koks pateikimas super, Žvaigždėta
Ačiū
QUOTE(*Capri* @ 2012 03 09, 12:40)
Žvaigžėta, net vynuogių papirkai vardan foto
Gražus komplektukas
Gražus komplektukas
Ne, čia sutapimas, kad namie vynuogės tos pačios spalvos buvo
Ačiū
Aš irgi nuo idėjos prie idėjos šokinėju Neriu paprastaą, noriu raštuoto, neriu vienos spalvos, jau galvoju apie kitą....
Žvaigždėta, ar turi darbelių albumą? Noriu seilę pavarvint į tavo žgutinius darbus
QUOTE(*Capri* @ 2012 03 09, 13:23)
Žvaigždėta, ar turi darbelių albumą? Noriu seilę pavarvint į tavo žgutinius darbus
Neturiu, turiu feisbuke dalį sukėlus, ne visus ir nupaveiksluoti spėju, iškeliauja karšti
QUOTE(gude @ 2012 03 09, 08:38)
Aš naudoju užbaigimus...
gudė grįžo
gal ir kokių darbų parodysit
QUOTE(salota8871 @ 2012 03 09, 09:01)
bandziau ir tokiu uzbaigimu, bet vis tiek neiseina, man gaunasi kepurele labai laisva ir ji juda
kam cituoti visas foto juk forumas turi šiokių tokių taisyklių