Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

user posted image
Atsakyti
Koks pasteliškas darbelis wub.gif
Atsakyti
zvaigzdeta,koks grozis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif Dėkui, merginos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 03 04, 10:24)

labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuoklexxx @ 2012 03 04, 14:22)
labai labai  4u.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 03 04, 09:24)

Koks grozis!!! wub.gif

Gal galit man pasakyt kokius siulus reikia naudot nerimui ir kokio nr vaseli? ax.gif aciu.
Atsakyti
laba diena, as cia vis pasmalsauju slaptai i Jusu darbelius ir taip ir taip pasiziuriu kaip tas kepureles konkreciai uzdedat? neriu ir pati zgutus, turiu pridariusi daug, bet yra beda man nesiseka uzdet kepureliu, bandau ir su troseliu,kilputemis ir vielultemis niekas nebeiseinu ir trenkiu, tai siandiena isdrysau uzklaust, kaip Jus uzdedat, aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salota8871 @ 2012 03 08, 15:58)
laba diena, as cia vis pasmalsauju slaptai i Jusu darbelius ir taip ir taip pasiziuriu kaip tas kepureles konkreciai uzdedat? neriu ir pati zgutus, turiu pridariusi daug, bet yra beda man nesiseka uzdet kepureliu, bandau ir su troseliu,kilputemis ir vielultemis  niekas nebeiseinu ir trenkiu, tai siandiena isdrysau uzklaust, kaip Jus uzdedat, aciu  smile.gif

Ar stori žgutai? papasakočiau savo išradimą ax.gif
Papildyta:
IwonaBogd, porą psl. atgal kalbėjom mes ir apie vąšelius, ir apie siūlus mirksiukas.gif
Atsakyti
ne stori, is 6 karoliuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(salota8871 @ 2012 03 08, 19:04)
ne stori, is 6 karoliuku  smile.gif

Su tais aš ir pati vargstu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 03 08, 16:38)
Papildyta:
IwonaBogd, porą psl. atgal kalbėjom mes ir apie vąšelius, ir apie siūlus mirksiukas.gif

Taip. Paklausiau o po to radau. blush2.gif Jau is sesiu karoliuku grazus gaunasi. Kai baigsiu pasigirsiu. Aciu labai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 09 kovo 2012 - 07:12