IwonaBogd tavo įdėtoje nuoruodoje 2.3mm atitinka 10dydį, tai žgutams einamas dydis ( tinka ir 11, 9 dydžiai )
p.s. jei ketini siųstis internetu čekiško biserio - tai gali iš čia ir kaina mažesnė pakiuko ir vien 10d biserio pozicijų pasiūloje 215
visa biserio pasiūla čia
Kiek jum sueina biserio ilgam žgutui (apie 1,30m)?
Man iš vieno pakiuko 50gr./9nr, 7 eilėje, tik apie 60cm teišėjo Antrą pakuotę veriuosi
Man iš vieno pakiuko 50gr./9nr, 7 eilėje, tik apie 60cm teišėjo Antrą pakuotę veriuosi
QUOTE(*Capri* @ 2012 02 29, 21:52)
Kiek jum sueina biserio ilgam žgutui (apie 1,30m)?
Kažkas netoli dveijų pakių, jei gerai pamenu
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 29, 21:55)
Kažkas netoli dveijų pakių, jei gerai pamenu
Tadu apie gramiukus kai kalbėjom, mano mokytoja kiek apsiriko Sakė nepilnai du pakučiai po 20gr., tai gerai kad užsipirkau du 50gr - užteks Apyrankei imsiu 10nr (irgi 2 pakiukus apirkus esu)
Koks jum skersmuo gaunas? Man iš 9-tuko biserio/7 vnt. eilėje, tai 8mm skersmuo
QUOTE(*Capri* @ 2012 03 01, 08:06)
Tadu apie gramiukus kai kalbėjom, mano mokytoja kiek apsiriko Sakė nepilnai du pakučiai po 20gr., tai gerai kad užsipirkau du 50gr - užteks Apyrankei imsiu 10nr (irgi 2 pakiukus apirkus esu)
Aš tai nematavau niekada, tiesą sakant.
Dabar darau iš dešimties ir vienuolikos, tai skersmuo jų apie cm Bet pas mane biseris dešimtas
QUOTE(*Capri* @ 2012 03 01, 07:06)
Ne, ne , jau tavo zgutukas mano daryto zguto kopija nebus. Mano biseris smulkesnis ir 5 biseriukai eileje. As tikrai maziau biserio sunaudojau
*zuikulis*, labai grazus zgutas gavosi
QUOTE(Enigm@ @ 2012 03 03, 01:19)
Ne, ne , jau tavo zgutukas mano daryto zguto kopija nebus. Mano biseris smulkesnis ir 5 biseriukai eileje. As tikrai maziau biserio sunaudojau
ojei, persiprašau. nemaniau kad taip kontrastas tų gramų nuo vieno dydžio skirtumo biserio priklauso
*zuikulis* tavo zgutukas grazus na bet jau nufotografavai tai nzn.Pirma, rinkis sviesesni fona,antra jei fotografuoji zguta tai ta ir daryk,kam tos geles???
QUOTE(Auffrite @ 2012 03 03, 15:36)
*zuikulis* tavo zgutukas grazus na bet jau nufotografavai tai nzn.Pirma, rinkis sviesesni fona,antra jei fotografuoji zguta tai ta ir daryk,kam tos geles???
pamoka priimta