Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

IwonaBogd tavo įdėtoje nuoruodoje 2.3mm atitinka 10dydį, tai žgutams einamas dydis mirksiukas.gif ( tinka ir 11, 9 dydžiai thumbup.gif )

p.s. jei ketini siųstis internetu čekiško biserio - tai gali iš čia ir kaina mažesnė pakiuko ir vien 10d biserio pozicijų pasiūloje 215 thumbup.gif
visa biserio pasiūla čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 29 vasario 2012 - 17:30
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 29, 17:14)

Labai jums ACIU. 4u.gif
Atsakyti
Kiek jum sueina biserio ilgam žgutui (apie 1,30m)?
Man iš vieno pakiuko 50gr./9nr, 7 eilėje, tik apie 60cm teišėjo g.gif Antrą pakuotę veriuosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 02 29, 21:52)
Kiek jum sueina biserio ilgam žgutui (apie 1,30m)?
Man iš vieno pakiuko 50gr./9nr, 7 eilėje, tik apie 60cm teišėjo g.gif Antrą pakuotę veriuosi unsure.gif

Kažkas netoli dveijų pakių, jei gerai pamenu g.gif
Atsakyti
Kuo stambesnis biseris ,tuo daugiau susinaudoja.11 nr biserio viso pakelio nesunaudoju,jei neriu is 6 karoliuku
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 29, 21:55)
Kažkas netoli dveijų pakių, jei gerai pamenu g.gif

Tadu apie gramiukus kai kalbėjom, mano mokytoja kiek apsiriko biggrin.gif Sakė nepilnai du pakučiai po 20gr., tai gerai kad užsipirkau du 50gr - užteks smile.gif Apyrankei imsiu 10nr (irgi 2 pakiukus apirkus esu)

Koks jum skersmuo gaunas? Man iš 9-tuko biserio/7 vnt. eilėje, tai 8mm skersmuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 03 01, 08:06)
Tadu apie gramiukus kai kalbėjom, mano mokytoja kiek apsiriko biggrin.gif Sakė nepilnai du pakučiai po 20gr., tai gerai kad užsipirkau du 50gr - užteks smile.gif Apyrankei imsiu 10nr (irgi 2 pakiukus apirkus esu)

Koks jum skersmuo gaunas? Man iš 9-tuko biserio/7 vnt. eilėje, tai 8mm skersmuo g.gif

Aš tai nematavau niekada, tiesą sakant. unsure.gif
Dabar darau iš dešimties ir vienuolikos, tai skersmuo jų apie cm smile.gif Bet pas mane biseris dešimtas
Atsakyti
susirinkau visus jusu pamokymus ir stai kas gavosi
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2012 03 01, 07:06)

Ne, ne nono.gif , jau tavo zgutukas mano daryto zguto kopija nebus. Mano biseris smulkesnis ir 5 biseriukai eileje. As tikrai maziau biserio sunaudojau tongue.gif

*zuikulis*, labai grazus zgutas gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2012 03 03, 01:19)
Ne, ne nono.gif , jau tavo zgutukas mano daryto zguto kopija nebus. Mano biseris smulkesnis ir 5 biseriukai eileje. As tikrai maziau biserio sunaudojau  tongue.gif

ojei, persiprašau. nemaniau kad taip kontrastas tų gramų nuo vieno dydžio skirtumo biserio priklauso doh.gif
Atsakyti
*zuikulis* tavo zgutukas grazus na bet jau nufotografavai tai nzn.Pirma, rinkis sviesesni fona,antra jei fotografuoji zguta tai ta ir daryk,kam tos geles??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2012 03 03, 15:36)
*zuikulis* tavo zgutukas grazus na bet jau nufotografavai tai nzn.Pirma, rinkis sviesesni fona,antra jei fotografuoji zguta tai ta ir daryk,kam tos geles??? blink.gif

pamoka priimta smile.gif
Atsakyti