Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 26, 17:57)
*Pats tas tokie storam žgutui būtų wub.gif Bet kainos tai tikrai nesveikos fool.gif
*Dar lariat, beaded lariat gali pabandyti mirksiukas.gif
tas nerealus

* aga ten kaip supratau vokietaite neria nerialius storus žgutus, tai ir e-shop'ą tuo pačiu turi, tai va ji ir parduoda tuos užsegimus
* lariat tokį žodį jau žinau, googlinau ankščiau jau biggrin.gif
vajei koks grooooožis wub.gif

aš tau atsakančiai tongue.gif parodysiu šiandien rastą man patinkantį grožį
user posted image

čia dar toks įdomus, nerta viena spalva, o vietoj antros spalvos - tiesiog tuščia, t.y. išnerta tik stulpelis
žgutas

Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 26, 19:06)

čia dar toks įdomus, nerta viena spalva, o vietoj antros spalvos - tiesiog tuščia, t.y. išnerta tik stulpelis
žgutas

Jo, šitą tai seniai nusižiūrėjus esu, dabar tokią apyrankę bandau daryti biggrin.gif
Storuliai tai geri, darbo nerealiai sudėta, bet aš galvoju, kaip kažin nešiojas toks g.gif Neatrodo kaip gelbėjimo ratas g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 26 vasario 2012 - 19:15
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 26, 18:15)
Neatrodo kaip gelbėjimo ratas g.gif  g.gif

Butent taip ir atrodo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enigm@: 26 vasario 2012 - 19:21
QUOTE(Enigm@ @ 2012 02 26, 19:20)
Butent taip ir atrodo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tada neapsimoka tiek vargt su juo biggrin.gif biggrin.gif

Žibuoklės darbas atsirado smile.gif
thumbup.gif
Labai spalvos gražios, mane irgi ant turkio baisiai traukia paskutiniu metu wub.gif
Atsakyti
Bet tie stori bent jau foto atrodo ispudingai:) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 26, 19:15)
* dabar tokią apyrankę bandau daryti biggrin.gif
* Neatrodo kaip gelbėjimo ratas g.gif  g.gif

* laukiam rezultatų ax.gif
* aš va turiu kelis suvertus ( kurių iki šiol galų vis nepabaigiu užbaigti doh.gif ), tai skersmuo 1cm ( viso 14biseriukų ), tai man ant kaklo pridėjau jau toks gerulis atrodo ( gal kokiam stambesniam kaklui kaip lenčiūgėlis plonas atrodytų biggrin.gif ), bet pažiūrėjus į tos parduotuvės užsegimus kur įdėjau ankščiau, tai tų užsegimų skresmuo 2cm, o matant kad čia kokis virs 20 biseriukų, tai toks jau neblogas atrodytų ant kaklo mastau.gif
pas rusaites buvau šnd užmačiusi foto tokio storo žguto ant kaklo
foto
ten foto apačioje, pasididina
p.s. kadangi su rusų klaba striuka, tai neįkirtau kaip ten jai pakietinimą darė, supratau, kad tik iš laido mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 26, 19:38)

p.s. kadangi su rusų klaba striuka, tai neįkirtau kaip ten jai pakietinimą darė, supratau, kad tik iš laido mastau.gif

Baisiai daug rašo, išversiu prie progos, dabar vos kvėpuoju biggrin.gif
Primink, jei ką, aš sklerozinė pana nail.gif
Atsakyti
Žvaigždėta* tai kad daug rašo - gi neversk visko irnesakyk.gif , keliais sakiniais maždaug kas su kuo ten biggrin.gif

nematei mano kompo, piniginės, palangės lotuliukas.gif - viskas aplipdyta mažais priminimų lapeliais, atminties ir nerasta doh.gif

srogstam ir mes namie lotuliukas.gif aš gal daugiausia biggrin.gif - prikepiau šnd popiet 2 skardas bandelių, tai naikinam cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 26 vasario 2012 - 20:39
Permečiau akim tą aprašymą - tai lyg ir nepasakyta, ką tiksliai ten naudojo, nes "įstatė" bendradarbis tos moteriškės smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(rinarita @ 2012 02 27, 14:25)
Permečiau akim tą aprašymą - tai lyg ir nepasakyta, ką tiksliai ten naudojo, nes "įstatė" bendradarbis tos moteriškės smile.gif.

dėkui mirksiukas.gif

nusipirkau gi pagaliau šnd vąšelį 0.75mm thumbup.gif
p.s. jei kam reik Vilniuje Basanavičiaus g. Casa Lana siūlų parduotuvėje Addi firmos vąšelis - 5.50lt
Atsakyti
sveikos mergaites, as cia biski ir vel ne i tema , atsiprasau , bet kad su jumis pirmomis siam forume teko taip pabendraut , tai pasakysiu kad siandien buvau "Doklas" vytenio g.42a ( yra dar zirniu gatvej pasigooglinsit tikslesni adresa kam reiks) ir pasipirkau biserio (aisku kinietisko turbut) po 500g uz 6.50 ir panasia kaina wink.gif, brangiausiai uz baltus karoliukus 9 lt su centais sumokejau smile.gif ten siuvimo reikmenu parduotuve , ale tokia bazyte smile.gif likau patenkinta blush2.gif zgutu kol kas nebus , bet kitokiu darbeliu prisigaminsiu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Noriu paklaust del sio biserio. Ar tai didelis ar smulkus? Negaliu isivaizduoti. Ar jis tinka zgutams nerti. Bandysiu pirma karta.
http://rankdarbiupas...3980-23-mm.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 29 vasario 2012 - 15:13