Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai II

Dekolina gražuolis tavasis žgutukas ir universalumas keliiais būdais nešioti thumbup.gif

aš laukiu rytojaus - eisiu plonajo vąšelio ieškoti cool.gif

įmesiu nuoruodėlę ( hmm gal tokia jau ir buvo mastau.gif )
kaip nerti storus žgutus
p.s. per viduriuką patarimai kaip platinti

kažin tokie siūlai tiktų ??? turiu visą maišiuką iš senų laikų kai nuodojau juos apnertiems karoliams nerti, akriliniai
user posted image
Atsakyti
Siandien knygu mugej buvau nusipirkau knyga "Karoliukai" ax.gif zgutu nerodo kaip nert ir apie juos nieko nera kiek spejau pavartyt bet visokio kitokio grozio yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 26, 15:36)
kažin tokie siūlai tiktų ??? turiu visą maišiuką iš senų laikų kai nuodojau juos apnertiems karoliams nerti, akriliniai

Tiktų tikriausiai, šiaip aš specialiai neperku jų tokių blizgių, nors gal reikėtų pabandyti.
O ant tų melanžinių permatomi karoliukai atrodytų pasakiškai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 26 vasario 2012 - 15:55
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 26, 15:55)
Tiktų tikriausiai, šiaip aš specialiai neperku jų tokių blizgių, nors gal reikėtų pabandyti.

jie nėr tokie labai jau blizgūs, bet savo albume radau tokią senutę foto, o ji daryta su blicu,. tai ir atrodo šie siūlai labai jau blizgūs, kadais šiuos siūlus pirkdavau va tokiems karoliams apnertiems, relaksas man būdavo juos nerti cool.gif , po šiai dienai stalčiuje maišiukuose guli gal kokie 30 karolių cool.gif

gal kas pasakys kaip angliškai žgutas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 26 vasario 2012 - 17:09
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 26, 16:33)

gal kas pasakys kaip angliškai žgutas  blush2.gif

Beaded rope g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 02 26, 17:29)
Beaded rope g.gif

dėkui 4u.gif
einu googlinti, vaikas jau penktą valandą miega pietų miego, tai sėdžiu prie pc

radau užsegimų kurių norėjau, ale jau kainytės blink.gif
užsegimai su magnetukais

ebay ieškojau tokių bet neradau mastau.gif
Atsakyti
As cia ir vel ne i tema, bet gal nukreipkit mane i kokia temute kur seip renkasi karoliuku gerbejos ar apskritai rankdarbiu myletojos ir plepa apie viska bendrai ? tiesiog plepalai ? nes as kiek ziuriu tai nerandu tokios temos, o paplepet taip norisi , bet gi nedarysi betvarkes sitoj ar kitoj kazkam skirtoj temoj .... verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
Anajoana - paplėpėt galima apie viską čia bendraminčiai, ten pamenu buvo mezgėjų skyrelis, gal koks ir kitų rankdarbių yra sukurtas, peržiūrėk - gal rasi, o be to kas trukdo sukurti temukę ten mirksiukas.gif
nes vis gi čia forumas , o ne chatas ir temose turi būti rašoma į temą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 26 vasario 2012 - 17:48
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 26, 17:38)
dėkui  4u.gif
einu googlinti, vaikas jau penktą valandą miega pietų miego, tai sėdžiu prie pc

radau užsegimų kurių norėjau, ale jau kainytės  blink.gif
užsegimai su magnetukais

ebay ieškojau tokių bet neradau mastau.gif

Pats tas tokie storam žgutui būtų wub.gif Bet kainos tai tikrai nesveikos fool.gif
Dar lariat, beaded lariat gali pabandyti mirksiukas.gif
tas nerealus

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 26 vasario 2012 - 17:58
mano paprastutus - vertas:)
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(J@lanta @ 2012 02 26, 17:47)
Anajoana - paplėpėt galima apie viską čia bendraminčiai, ten pamenu buvo mezgėjų skyrelis, gal koks ir kitų rankdarbių yra sukurtas, peržiūrėk - gal rasi, o be to kas trukdo sukurti temukę  ten mirksiukas.gif
nes vis gi čia forumas , o ne chatas ir temose turi būti rašoma į temą

yra yra, megzalai plepalai biggrin.gif žinoma galima jei tik bus plepančių ir tokiems karoliukiniams pokalbiams temikę turėt mirksiukas.gif

nerodo man Žibuoklės darbuko g.gif
Atsakyti
keista mano rodo, kartoju:)
user posted image
Atsakyti